I ti dolazis??? Pa naravno... Samo se javis nekoliko dana ranije...
Ja sam u Srbiji od 12.7. do 10.8. od toga najviše u Beogradu, pa cemo se vec nešto dogovoriti...
imaš li ti vizu za srbiju
Ih zer gut šprehen srpski. Kajne problem! Stvarno, zar treba Švajcarcima viza za SR?
Za ulazak u Srbiju nisu potrebne vize drzavljanima sledecih drzava:
- Za sve vrste pasosa: Andora, Argentina, Austrija, Australija, Belgija, Belorusija, Bolivija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Ceska, Cile, Danska, Estonija, Federacija BiH, Finska, Francuska, Grcka, Holandija, Hrvatska, Irska, Island, Italija, Izrael, Japan, Kanada, Kipar, Kostarika, Kuba, Letonija, Lihtenstajn, Litvanija, Luksemburg, Madjarska, Makedonija, Malta, Meksiko, Monako, Norveska, Novi Zeland, Poljska, Portugal, Republika Koreja, Rumunija, San Marino, Savezna Republika Nemacka, Sejseli, Singapur, Sjedinjene Americke Drzave, Ruska Federacija, Slovacka, Slovenija, Spanija, Svajcarska, Svedska, Tunis, Vatikan, Velika Britanija,
I ti dolazis??? Pa naravno... Samo se javis nekoliko dana ranije...
Ja sam u Srbiji od 12.7. do 10.8. od toga najviše u Beogradu, pa cemo se vec nešto dogovoriti...
imaš li ti vizu za srbiju
Ih zer gut šprehen srpski. Kajne problem! Stvarno, zar treba Švajcarcima viza za SR?
Za ulazak u Srbiju nisu potrebne vize drzavljanima sledecih drzava:
- Za sve vrste pasosa: Andora, Argentina, Austrija, Australija, Belgija, Belorusija, Bolivija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Ceska, Cile, Danska, Estonija, Federacija BiH, Finska, Francuska, Grcka, Holandija, Hrvatska, Irska, Island, Italija, Izrael, Japan, Kanada, Kipar, Kostarika, Kuba, Letonija, Lihtenstajn, Litvanija, Luksemburg, Madjarska, Makedonija, Malta, Meksiko, Monako, Norveska, Novi Zeland, Poljska, Portugal, Republika Koreja, Rumunija, San Marino, Savezna Republika Nemacka, Sejseli, Singapur, Sjedinjene Americke Drzave, Ruska Federacija, Slovacka, Slovenija, Spanija, Svajcarska, Svedska, Tunis, Vatikan, Velika Britanija,
Nije mi jasno zashto Darkwood ne odgovara na moj email? Zhelim potvrdu dali imaju stripove koje sam naruchio da bih dzabe dolazio u BGD :)
Molim pomoc sa kim da stupim u kontakt iz Darkwooda. :)
Slobo ne koristi e-mail, pa ti preporucujem da nazoves telefonom Darkwood i rezervises stripove!
Koristim, ali jednom do dva puta sedmicno, a odmarao sam se od kompjutera u svakom pogledu od 2006 do kraja 2007 i vrlo je prijalo . Sada stvarno pratim, tako da nije problem i mailom da se javi ko zeli, mada preporucujem telefon, jer nisam bas tako aktivan kao u periodu 1999 do 2004 kada sam uredno svaki dan odgovarao na desetine pretezno dosadnih poruka Bas veceras sam odgovorio svima, mada me je ovaj ljubazni drugar vec zvao i telefonom
Ja sam par puta pokusao mailom ali nije vredelo pa sam morao ipak telefonom!
Ne vidim ni jedan mail na koji nije odgovoreno, pokusaj opet, bilo sta napisi, cisto da vidimo stize li uopste tvoj mail(ne znam ni koji je), mada ima par na koje kada odgovorim, mi se uvek vraca da je neka greska...
Ja sam par puta pokusao mailom ali nije vredelo pa sam morao ipak telefonom!
Ne vidim ni jedan mail na koji nije odgovoreno, pokusaj opet, bilo sta napisi, cisto da vidimo stize li uopste tvoj mail(ne znam ni koji je), mada ima par na koje kada odgovorim, mi se uvek vraca da je neka greska...
Ma to sam prosle godine slao, pa kad sam uvideo da nema nista od toga onda sam te nazvao! I onako je telefon majka! Ne mozes preko e-maila da kazes sve kao preko telefona!
Every man dies, not every man really lives.
Edited by - William_Wallace on 13/06/2008 15:08:10
Evo i od mene pozdrav za Slobu! Zao mi je sto se nismo videli sad kad sam skoro bio, ali morali smo da zurimo i to je to, a ti pre podne dugo spavas :) :P
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Evo i od mene pozdrav za Slobu! Zao mi je sto se nismo videli sad kad sam skoro bio, ali morali smo da zurimo i to je to, a ti pre podne dugo spavas :) :P
Mislis posle podne!
Ja sam bio u subotu ujutru, dakle pre podne.
Mislis posle podne!
Ja sam bio u subotu ujutru, dakle pre podne.
A on spava do 2!
Dobro, to je to....
Pozdrav majstore, pozdrav i za Axle M. i ostalima
Kakve su to klevete, spavam do 2, samo ne ukljucujem telefon do 2...mada kad legnem u 6, 7 ujutru, desi se zaista i da odspavam, a vi odmah da me proglasite lenjivcem
Pozdrav majstore, pozdrav i za Axle M. i ostalima
Kakve su to klevete, spavam do 2, samo ne ukljucujem telefon do 2...mada kad legnem u 6, 7 ujutru, desi se zaista i da odspavam, a vi odmah da me proglasite lenjivcem
Samo ti pajki, ne brini se, sledeci put idemo "Kod Jase" na klopu!!! Pozzzzz