Boga mi, Mamut se poboljsao i to znacajno!!!!! DOk sam ja bio u BG, nista od ovoga nije bilo u Mamutu!!!!! Plato je bio najbolji izvor americkih stripova! Sigurno su i oni sad pojacali svoju ponudu! Stubovi kulture su isti kao i ranije.
Svejedno, najbolja ponuda i Mamuta i Platoa je za sajam knjiga u BG, tada se stvarno moze naci sve zivo! I stripova, i knjiga o stripovima.
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Boga mi, Mamut se poboljsao i to znacajno!!!!! DOk sam ja bio u BG, nista od ovoga nije bilo u Mamutu!!!!! Plato je bio najbolji izvor americkih stripova! Sigurno su i oni sad pojacali svoju ponudu! Stubovi kulture su isti kao i ranije.
Svejedno, najbolja ponuda i Mamuta i Platoa je za sajam knjiga u BG, tada se stvarno moze naci sve zivo! I stripova, i knjiga o stripovima.
Sledeci put ostale knjizare!
Paaa, sto se tice stripova, tu je jos samo Plato. (ako me secanje dobro sluzi, mislim da da ) Ne! Ima i Akademija na sred Knez Mihajlove, tu se moze naci isto Ok stvari sa americkog trzista. A tu je i Omen na Obilicevom vencu, mada oni mahom prodaju stare stripove i Sistem comics.
Ima jos gomila fenomenalnih knjizara, ali ne drze stripove!
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Negde pre Knez Mihajlove ima jedna knjizara, onako uvucena, tamo sam nalazio neke strip albume..., sjecam se i nekih knjizara u srpskih vladara...? Ma ima toga... Sledece nedelje nastavak!
Negde pre Knez Mihajlove ima jedna knjizara, onako uvucena, tamo sam nalazio neke strip albume..., sjecam se i nekih knjizara u srpskih vladara...? Ma ima toga... Sledece nedelje nastavak!
Cekam te!
My life fades the vision dims. All that remains are memories. I remember a time of chaos ruined dreams this wasted land. But most of all, I remember the Road Warrior the man we called Max.
Oni koji su ostali u BG neka me isprave ako gresim.
Plato - Knez Mihajlova 48 ili u zgradi filozofskog fakulteta ( predlazem ovaj u Knezu zbog bolje ponude )
Akademija - na sred Knez Mihajlove, odmah pored fontane; ni slep ne moze da promasi
Mamut - Sremska 2 ( nisam siguran, bitno da je pocetak Sremske, odmah na uglu sa Knezom )
Omen - paaaa....Obilicev venac odmah pored garaze, u podnozju ogromnog stepenista; blindirana vrata, ne mozes promasiti!
Stubovi kulture - paaaa....kako objasniti Kod sata na Trgu republike, odmah pored svih onih fontana, isto se ne moze promastiti, s obzirom na to da imaju ogroooman izlog sa kojekakvim knjigama.
Sad....nisam bio mnogo koristan, ali to je otprilike. Ako ides u BG, vise od ovoga ti ne treba. (posto se sve vrti oko Kneza)
Pitanje za nekog iz BG ili ga dobro poznaje. Idem prekosutra na Nick Cavea u Arenu, i po nekim informacijama striparnica Alen Ford je blizu arene. Da li je to tacno, ako jeste koliko je blizu i radno vreme AF ako nije problem?
Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
Pitanje za nekog iz BG ili ga dobro poznaje. Idem prekosutra na Nick Cavea u Arenu, i po nekim informacijama striparnica Alen Ford je blizu arene. Da li je to tacno, ako jeste koliko je blizu i radno vreme AF ako nije problem?
Ako gledas prema starom BG od Arene, onda je preko puta sa desne strane; ako gledas od starog BG, paaa....suprotno!