Author |
Topic |
Džedson
Average Member
535 Posts
Member since 29/04/2008 |
Posted - 12/06/2008 : 20:23:42
|
quote: Originally posted by DeeCay
Burattini i Boselli su dva jako razlicita autora. Cak i samog lika Zagora i njegovu zastupljenost u prici promatraju svaki sa drugog aspekta. Boselli ima svoje cedo Dampyra, kojega i dandanas gura dalje, pa covjek je skoro pa iskljucivi scenarist tog lika.
Otkad sam poceo citati Dampyra nije mi nimalo žao zbog toga, dapace.Nadam se još barem 200 brojeva s njegovim punim angažmanom. Nego, Tex je taj kojega treba kriviti što nema Bosellija na Zagoru, ali Tex je daleko prodavaniji u Italiji pa je logicno da na njemu radi i najbolji scenarist.Ipak, mene ni ta cinjenica ne može natjerati da kupujem Texa |
|
|
Raga
Senior Member
Croatia
1028 Posts
Member since 03/06/2008 |
Posted - 12/06/2008 : 20:37:50
|
quote: Originally posted by Džedson
Burattini i Boselli su dva jako razlicita autora. Cak i samog lika Zagora i njegovu zastupljenost u prici promatraju svaki sa drugog aspekta. Boselli ima svoje cedo Dampyra, kojega i dandanas gura dalje, pa covjek je skoro pa iskljucivi scenarist tog lika.
Otkad sam poceo citati Dampyra nije mi nimalo žao zbog toga, dapace.Nadam se još barem 200 brojeva s njegovim punim angažmanom. Nego, Tex je taj kojega treba kriviti što nema Bosellija na Zagoru, ali Tex je daleko prodavaniji u Italiji pa je logicno da na njemu radi i najbolji scenarist.Ipak, mene ni ta cinjenica ne može natjerati da kupujem Texa
Tex prodavaniji od Zagora u Italy??? pa zar je doootle došlo???
|
Kad ce Chico remitenda sve ispocetka? Oce bit u HC-u? Joj jedva cekam. |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7143 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 12/06/2008 : 20:46:15
|
quote: Originally posted by Raga
Otkad sam poceo citati Dampyra nije mi nimalo žao zbog toga, dapace.Nadam se još barem 200 brojeva s njegovim punim angažmanom. Nego, Tex je taj kojega treba kriviti što nema Bosellija na Zagoru, ali Tex je daleko prodavaniji u Italiji pa je logicno da na njemu radi i najbolji scenarist.Ipak, mene ni ta cinjenica ne može natjerati da kupujem Texa
Pa zar nije Tex oduvijek prodavaniji od Zagija u Italiji? Ako ne i oduvijek najprodavaniji Bonelli. |
https://www.kickstarter.com/projects/epicentercomics/three-new-zagor-graphic-novels |
|
|
Raga
Senior Member
Croatia
1028 Posts
Member since 03/06/2008 |
Posted - 12/06/2008 : 20:58:40
|
quote: Originally posted by D.J.
quote: Originally posted by Raga
Pa zar nije Tex oduvijek prodavaniji od Zagija u Italiji? Ako ne i oduvijek najprodavaniji Bonelli.
Nisam to znao. Znam da je u Rvatskoj najprodavaniji Zagor, pa sam pretpostavljao da je i tamo. Svašta! |
Kad ce Chico remitenda sve ispocetka? Oce bit u HC-u? Joj jedva cekam. |
|
|
karven
Senior Member
Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 13/06/2008 : 10:58:18
|
mnogi su prodavaniji od zg u italiji:D |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 13/06/2008 : 12:10:29
|
quote: Originally posted by Raga Pa zar nije Tex oduvijek prodavaniji od Zagija u Italiji? Ako ne i oduvijek najprodavaniji Bonelli.
quote:
Nisam to znao. Znam da je u Rvatskoj najprodavaniji Zagor, pa sam pretpostavljao da je i tamo. Svašta!
Svašta bi tebi rekli Talijani. Tamo je Tex Bog, a Zagor mala riba koja ima relativnu dobru bazu u starim citacima. Nema bezveze uz redovnu seriju još dva reprinta, raccoltu i ne znam što još, a zagor samo raccoltu. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19067 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 13/06/2008 : 12:22:01
|
Zagor je valjda na 10 mjestu po prodaji (neznam, dal se nešto mijenjalo, tamo je na 40 ooo). Zna se da Tex kraljuje, bio mu je dugo za vratom Dilan, pa me sad interesuje dal je još Dilan drugi ili ga je šišnuo Magicni (Magicovento je poceo sijajno sa preko 200 000 prodanih primjeraka) Informacije molim!
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Topic |
|