forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Boselli?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Džedson
Average Member

535 Posts

Member since 29/04/2008

Posted - 12/06/2008 : 20:23:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Džedson a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Burattini i Boselli su dva jako razlicita autora. Cak i samog lika Zagora i njegovu zastupljenost u prici promatraju svaki sa drugog aspekta. Boselli ima svoje cedo Dampyra, kojega i dandanas gura dalje, pa covjek je skoro pa iskljucivi scenarist tog lika.

Otkad sam poceo citati Dampyra nije mi nimalo žao zbog toga, dapace.Nadam se još barem 200 brojeva s njegovim punim angažmanom.
Nego, Tex je taj kojega treba kriviti što nema Bosellija na Zagoru, ali Tex je daleko prodavaniji u Italiji pa je logicno da na njemu radi i najbolji scenarist.Ipak, mene ni ta cinjenica ne može natjerati da kupujem Texa
Go to Top of Page

Raga
Senior Member

Croatia
1028 Posts

Member since 03/06/2008

Posted - 12/06/2008 : 20:37:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Raga a Private Message
quote:
Originally posted by Džedson

quote:

Burattini i Boselli su dva jako razlicita autora. Cak i samog lika Zagora i njegovu zastupljenost u prici promatraju svaki sa drugog aspekta. Boselli ima svoje cedo Dampyra, kojega i dandanas gura dalje, pa covjek je skoro pa iskljucivi scenarist tog lika.

Otkad sam poceo citati Dampyra nije mi nimalo žao zbog toga, dapace.Nadam se još barem 200 brojeva s njegovim punim angažmanom.
Nego, Tex je taj kojega treba kriviti što nema Bosellija na Zagoru, ali Tex je daleko prodavaniji u Italiji pa je logicno da na njemu radi i najbolji scenarist.Ipak, mene ni ta cinjenica ne može natjerati da kupujem Texa

Tex prodavaniji od Zagora u Italy??? pa zar je doootle došlo???

Kad ce Chico remitenda sve ispocetka? Oce bit u HC-u? Joj jedva cekam.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 12/06/2008 : 20:46:15  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message
quote:
Originally posted by Raga

quote:

quote:

Pa zar nije Tex oduvijek prodavaniji od Zagija u Italiji? Ako ne i oduvijek najprodavaniji Bonelli.

https://www.kickstarter.com/projects/epicentercomics/three-new-zagor-graphic-novels
Go to Top of Page

Raga
Senior Member

Croatia
1028 Posts

Member since 03/06/2008

Posted - 12/06/2008 : 20:58:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Raga a Private Message
quote:
Originally posted by D.J.

quote:

quote:

quote:

Pa zar nije Tex oduvijek prodavaniji od Zagija u Italiji? Ako ne i oduvijek najprodavaniji Bonelli.

Nisam to znao. Znam da je u Rvatskoj najprodavaniji Zagor, pa sam pretpostavljao da je i tamo. Svašta!

Kad ce Chico remitenda sve ispocetka? Oce bit u HC-u? Joj jedva cekam.
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 13/06/2008 : 10:58:18  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message
mnogi su prodavaniji od zg u italiji:D

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 13/06/2008 : 12:10:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:

quote:

Nisam to znao. Znam da je u Rvatskoj najprodavaniji Zagor, pa sam pretpostavljao da je i tamo. Svašta!

Svašta bi tebi rekli Talijani. Tamo je Tex Bog, a Zagor mala riba koja ima relativnu dobru bazu u starim citacima. Nema bezveze uz redovnu seriju još dva reprinta, raccoltu i ne znam što još, a zagor samo raccoltu.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 13/06/2008 : 12:15:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
I Julia je u Italiji jaca od Zagora.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19067 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 13/06/2008 : 12:22:01  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Zagor je valjda na 10 mjestu po prodaji (neznam, dal se nešto mijenjalo, tamo je na 40 ooo).
Zna se da Tex kraljuje, bio mu je dugo za vratom Dilan, pa me sad interesuje dal je još Dilan drugi ili ga je šišnuo Magicni (Magicovento je poceo sijajno sa preko 200 000 prodanih primjeraka)
Informacije molim!

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000