Author |
Topic |
|
hua
Average Member
Serbia
768 Posts
Member since 04/01/2003 |
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 12/06/2008 : 12:07:38
|
Pa, nije još snimljen... Al je zato spomenut svako malo na forumu. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19067 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 12/06/2008 : 15:41:56
|
Nije to to što si gledao, film se još snima. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6169 Posts
Member since 04/06/2007 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 12/06/2008 : 16:05:33
|
quote: Originally posted by REJS
Kako nije snimljen zar everet ne glumi u njemu .Gledao sam sam ga pre godinu dana uraden je na fazonu drugorazrednih filmova na italijanskom jeziku.
E pa baš ima štih Dylana Doga. Znaci, htio si reci da je napravljen u fazonu dylana doga na italijanskom jeziku?
Pogledaj si link koji je covjek postavio pa budeš vidio da ti govoriš o nekom drugom filmu... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
GeneziS
Average Member
Western Sahara
702 Posts
Member since 14/03/2008 |
Posted - 12/06/2008 : 17:04:39
|
quote: Originally posted by Beva
Kako nije snimljen zar everet ne glumi u njemu .Gledao sam sam ga pre godinu dana uraden je na fazonu drugorazrednih filmova na italijanskom jeziku.
Gledao si Dellamorte Dellamore??? Odlican film... Nije za one koji traže plicu zabavu...
Da. Film je dubok, genijalno izrežiran sa predobrim idejama i kadrovima sa tako malim budžetom. E to ja zovem umetnost. Inace M. Soavi ( jel se ovak' piše ) važi za kultnog reditelja u Italiji, posebno što se tice horora.
Najjaca scena je kad se rupertu obraca Smrt licno i ona kad on puca u krila onog kipa ( aldeo, šta li vec ) i kad ona otpadnu ide kadar Dellamortea tako da izgleda kao da su njegova. |
Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 12/06/2008 : 17:11:58
|
quote: Originally posted by GeneziS Da. Film je dubok, genijalno izrežiran sa predobrim idejama i kadrovima sa tako malim budžetom. E to ja zovem umetnost. Inace M. Soavi ( jel se ovak' piše ) važi za kultnog reditelja u Italiji, posebno što se tice horora.
Nije Soavi neki kultni redatelj, napravio je par hororaca sumnjive kvalitete...
No, ovaj jest dobar, ima puno zajednickog sa serijalom DD. Tekst: http://www.stripovi.com/ShowArticle.asp?Hero=DD&URL=dellamorte.htm |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 12/06/2008 : 17:27:44
|
quote: Originally posted by GeneziS
Gledao si Dellamorte Dellamore??? Odlican film... Nije za one koji traže plicu zabavu...
Da. Film je dubok, genijalno izrežiran sa predobrim idejama i kadrovima sa tako malim budžetom. E to ja zovem umetnost. Inace M. Soavi ( jel se ovak' piše ) važi za kultnog reditelja u Italiji, posebno što se tice horora.
Najjaca scena je kad se rupertu obraca Smrt licno i ona kad on puca u krila onog kipa ( aldeo, šta li vec ) i kad ona otpadnu ide kadar Dellamortea tako da izgleda kao da su njegova.
Jel ima negde da se skine taj film da se pogleda
|
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
TORQUE
Senior Member
Croatia
2781 Posts
Member since 27/04/2005 |
Posted - 12/06/2008 : 17:40:31
|
svako malo neki novajlija ispocetka spominje jedan te isti film... |
Deep into that darkness peering, long I stood there wondering, fearing, Doubting, dreaming dreams no mortal ever dared to dream before.. |
|
|
TORQUE
Senior Member
Croatia
2781 Posts
Member since 27/04/2005 |
Posted - 12/06/2008 : 17:41:40
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
quote: Originally posted by GeneziS
Najjaca scena je kad se rupertu obraca Smrt licno i ona kad on puca u krila onog kipa ( aldeo, šta li vec ) i kad ona otpadnu ide kadar Dellamortea tako da izgleda kao da su njegova.
Jel ima negde da se skine taj film da se pogleda
odlican film..nedavno nabavih org. DVD remek djelo...
a film imas na repidshareu.. |
Deep into that darkness peering, long I stood there wondering, fearing, Doubting, dreaming dreams no mortal ever dared to dream before.. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 12/06/2008 : 17:50:01
|
quote: Originally posted by Lord Vader89 Jel ima negde da se skine taj film da se pogleda
Svi ga imaju doma! osim tebe... he,he! |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 12/06/2008 : 18:24:25
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by Lord Vader89 Jel ima negde da se skine taj film da se pogleda
Svi ga imaju doma! osim tebe... he,he!
Ja sam jedini neobavesten, i ziveo u neznanju do dana danasnjeg....
Aj stavite neki link, olaksajte mi muku! |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
|
Topic |
|