forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 The king - Ivo Milazzo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 13/06/2008 : 21:18:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by GeneziS

quote:
Originally posted by Markos

"Covjek s Filipina", album u boji, izlazi krajem godine.

Ja cu bankrotirati zbog tebe Ili ceš ti zbog ambicija

Welcome to Springville ide u biblioteku Orka, zar ne?

I bankrot je za ljude:)
Orka, da.

Trouble will find me
Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 13/06/2008 : 21:27:43  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message
Marko, ti znaš italijanski, molim te prevedi mi da li je ovo neka aukcija ili prodaja slika i koje kvalitete. Mislim ovo je jeftino EUR 4,80. U cemu je kvaka? Ima i cena EUR 28,11 pa ne znam.

http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290233154934&indexURL=

Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded

Edited by - GeneziS on 13/06/2008 23:06:35
Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 13/06/2008 : 21:29:58  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message
quote:

quote:

quote:

"Covjek s Filipina", album u boji, izlazi krajem godine.

Ja cu bankrotirati zbog tebe Ili ceš ti zbog ambicija

Welcome to Springville ide u biblioteku Orka, zar ne?

I bankrot je za ljude:)
Orka, da.

Orka ima sve predispozicije da postane... ma necu više da te hvalim, em se ponavljam, em postajem dosadan, em ceš pomisliti da sam... uglavnom znaš moje mišljenje.

Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 13/06/2008 : 23:29:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

Marko, ti znaš italijanski, molim te prevedi mi da li je ovo neka aukcija ili prodaja slika i koje kvalitete. Mislim ovo je jeftino EUR 4,80. U cemu je kvaka? Ima i cena EUR 28,11 pa ne znam.

http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290233154934&indexURL=

To ti je grafika 30x42 cm na, pretpostavljam, kvalitetnom papiru, potpisana od strane Milazza. Cijena je 28,11 (trenutno) a 4,80 su postanski troskovi.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 13/06/2008 : 23:30:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Orka ima sve predispozicije da postane... ma necu više da te hvalim, em se ponavljam, em postajem dosadan, em ceš pomisliti da sam... uglavnom znaš moje mišljenje.

Stvarno pretjerujes s pohvalama

Trouble will find me
Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 14/06/2008 : 00:21:17  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message

Album koliko sam uspio prevesti sklopljen iz nekoliko prica. Izašao 2003. Berardi & Milazzo.
Jel zna neko nešto više o ovome, eventualno citao?
Marko? :)

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/06/2008 : 06:53:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Da, zbirka od nekoliko kratkih prica i jedna duza (hommage Stanleyu i Oliu). Lijepo. U Italiji je izaslo kao Fantasticheria.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2129 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 14/06/2008 : 10:06:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2129 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 14/06/2008 : 10:23:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message
Znaci sve Berardijeve i Milazzove stripove ce objaviti Fibra???

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6034 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 14/06/2008 : 11:35:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by William_Wallace

quote:
Originally posted by Milazzo

A di je William_Wallace da ga opet prokomentira

Evo me!
Nisam juce ceo dan bio na forumu strebao sam matematiku da ne idem na popravni pa sada citam ceo forum polako!
Ali sada sam tu i ne znam sta da kazem(napisem) a da vec nije receno(napisano)!
Milazzo je kralj i tu nema sta da se komentarise, ko hoce neka prihvati i neka mu se divi i uziva u njegovim stripovima, a ko nece neka se divi idiotskom crtezu kvazi "crtaca"!

P.S. I ja sam kada sam dosao na forum hteo da otvorim jedan slican topic ali nisam hteo da ljudima budem previse naporan! Ali evo tebe potpuno podrzavam!

Pretjeruješ... A gdje su Stano, Ambrosini, Mari, Alessandrini itd... I to samo u Bonelliju...

Milazzo je kvalitetan, daleko od toga da nije, ali po tebi ispada da je on jedino što valja... Nije lijepo prema onima koji tako vole nekog drugog crtaca... Evo recimo, sad bih ja mogao pokrenuti milijun tema 'Angelo Stano' jer mi je taj crtež perfekcija... Ali necu jer sam fino odgojen :)

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2129 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 14/06/2008 : 12:09:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message
quote:
Originally posted by Beva

quote:

quote:

Evo me!
Nisam juce ceo dan bio na forumu strebao sam matematiku da ne idem na popravni pa sada citam ceo forum polako!
Milazzo je kralj i tu nema sta da se komentarise, ko hoce neka prihvati i neka mu se divi i uziva u njegovim stripovima, a ko nece neka se divi idiotskom crtezu kvazi "crtaca"!

P.S. I ja sam kada sam dosao na forum hteo da otvorim jedan slican topic ali nisam hteo da ljudima budem previse naporan! Ali evo tebe potpuno podrzavam!

Pretjeruješ... A gdje su Stano, Ambrosini, Mari, Alessandrini itd... I to samo u Bonelliju...

Milazzo je kvalitetan, daleko od toga da nije, ali po tebi ispada da je on jedino što valja... Nije lijepo prema onima koji tako vole nekog drugog crtaca... Evo recimo, sad bih ja mogao pokrenuti milijun tema 'Angelo Stano' jer mi je taj crtež perfekcija... Ali necu jer sam fino odgojen :)

Mozda i pretjeruje ovo s idiotskim, ali svi ovi nabrojeni, posebno Alessandrini po meni ne bi mogli stjati uspravno s Milazzom.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/06/2008 : 12:12:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

Da!

Trouble will find me
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 14/06/2008 : 12:12:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

quote:

quote:

Evo me!

Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2129 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 14/06/2008 : 12:29:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message
quote:

quote:

Da!

To je stvarno fatnasticna vijest...Kupujem!!!

Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 14/06/2008 : 17:31:05  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message
quote:

quote:

quote:

Evo me!

Dobro, mnogo preterujem!
Ali imam mnogo razloga za to!

Every man dies,
not every man really lives.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6034 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 14/06/2008 : 17:37:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

quote:

quote:

quote:

Evo me!

Samo se ti smij, Mari je umjetnik, a cini mi se da o njima sad pricamo :)

@Milazzo, to ti i govorim, po tebi se nitko od njih ne može usporediti s Milazzom... Po meni je drukcije...

Go to Top of Page

Dash
Junior Member

Croatia
432 Posts

Member since 31/01/2008

Posted - 14/06/2008 : 17:59:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Dash an ICQ Message  Send Dash a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by supermark

quote:

quote:

quote:

Evo me!

Samo se ti smij, Mari je umjetnik, a cini mi se da o njima sad pricamo :)

@Milazzo, to ti i govorim, po tebi se nitko od njih ne može usporediti s Milazzom... Po meni je drukcije...

Vjerojatno imaš pravo, ali po meni je u Ken Parkeru Milazzo u potpunosti nadišao Alessandrinia... Milazzo - the King

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6034 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 14/06/2008 : 18:05:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
Pa Milazzo je bio mentor Alessandriniju, cini mi se... Pogledaj Alessandrinija sad... Milina...

Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 14/06/2008 : 23:02:13  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message
quote:

Pa Milazzo je bio mentor Alessandriniju, cini mi se... Pogledaj Alessandrinija sad... Milina...

Objektivno, da bonelli ima scenariste koji kvalitetom mogu parirati crtacima pravili bi pravo jake stripove.

Stano je isto umetnik. Samo treba pogledati Pricu o DD i Pricu ni o kome, i ako ti se to ne svidi, onda jebiga.

Inace, sve manje cenim do nedavno omiljenog u DD stafu Roia, a sve više Maria.

Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 14/06/2008 : 23:09:15  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message
Ova mi je na desktopu

Go to Top of Page

Dash
Junior Member

Croatia
432 Posts

Member since 31/01/2008

Posted - 15/06/2008 : 10:09:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Dash an ICQ Message  Send Dash a Private Message
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2129 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 15/06/2008 : 11:07:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message
Moze mi ko reci koja je razlika izmedju Fibrinih i Libellusovih i ovi naslovnica i zasto???

Dome, slatki dome

Lovceva Lily

Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 15/06/2008 : 11:17:17  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message
Naslovnice kod Fibre su originalne, a ove su radjene za neko drugo izdanje na nekom drugom jeziku!

Every man dies,
not every man really lives.
Go to Top of Page

scaramanga
Senior Member

Aruba
1274 Posts

Member since 20/04/2005

Posted - 15/06/2008 : 12:04:18  Show Profile Show Extended Profile  Send scaramanga a Private Message
quote:

quote:

Da!

Bravo majstori
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/06/2008 : 13:22:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Ovo su dva albuma u boji, objavljena prije par godina, A4, HC.

Trouble will find me
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000