Natjerao si me na duboko kopanje po stripovima. To je samo jedan u nizu primjera da se ne treba u potpunosti osloniti na sjecanje. U svakom slucaju, sad je manje prašine na stripovima.
Kad su kod Ferrija svi likovi jednolicni. Ako je neki drugi srtac kojim slucajem prvi nacrtao nekog novog lika, a posle ga crtao Ferri, jednostavno ga neceš poznati jer ne lici.
Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
Ko je inace ovaj Joevito, ne znam da je dosad ijednu epizodu crtao za Zagora, osim ako trenutno ne radi... Ima ko kake table od njega, link??
Bio ti je u Zagrebu na CRŠ-u prošlu jesen, uz Burattinija, Ferrija, Laurentija, Sediolija i Vernija, pa možda u nekom starom Topicu pronadeš fotke njegovih tabli i crteža, kao i njega samog.
Ko je inace ovaj Joevito, ne znam da je dosad ijednu epizodu crtao za Zagora, osim ako trenutno ne radi... Ima ko kake table od njega, link??
Bio ti je u Zagrebu na CRŠ-u prošlu jesen, uz Burattinija, Ferrija, Laurentija, Sediolija i Vernija, pa možda u nekom starom Topicu pronadeš fotke njegovih tabli i crteža, kao i njega samog.
Zafaljujem...
Kad ce Chico remitenda sve ispocetka? Oce bit u HC-u? Joj jedva cekam.