Author |
Topic |
realist
Senior Member
Croatia
1206 Posts
Member since 09/09/2003 |
Posted - 17/06/2008 : 14:23:26
|
Iako su se pojavljivali i u stripu, ovdje mislim na animirani film. Dakle, kako završava taj njihov vjeciti sukob? Nema kraja, reci cete? Ima, na Boomerangu je prije neki dan emitirana epizoda koja možda kronološki nije posljednja, ali daje emotivan i zadovoljavajuci epski kraj avanturama naših omiljenih junaka
|
Diplomiraj brzo i bez puno truda:
http://studirajlukavo.blog.hr/ |
|
SnotMan
Advanced Member
Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
|
realist
Senior Member
Croatia
1206 Posts
Posted - 17/06/2008 : 16:04:21
|
A ne, ne, to bi bilo prelako. Shvatite to kao 4. sezonu Dr. Housea u kojoj on bira svoj tim... Cim dijagnosticirate da vas zapravo jako zanima kraj sage Toma i Jerry-a, na pravom ste putu da istražujete i nadete odgovor. A pravi odgovor cu napisati sutra :) |
|
|
Zagor-te-nay
Senior Member
Croatia
2456 Posts
Member since 03/05/2006 |
|
BiDi
Senior Member
Slovenia
2439 Posts
Member since 06/05/2002 |
Posted - 17/06/2008 : 16:31:18
|
Meni su najbolje one epizode u kojima je jasno da su Tom i Jerri u biti prijatelji i sve je samo igra.
Najbolji je onaj dio u kome Tom treba da ubije Jerrya a on stavi paradajz ispod tepiha a ona žena lupne metlom u njega.
http://www.youtube.com/watch?v=TKEdMHly-9c
Jerry without Tom is like Hardy without Laurel. Tom may be a pain - often literally - but without him, life is dull. If Tom needs to chase Jerry, it is equally true, that Jerry needs to be chased. What else is a mouse to do for a little fun? |
Tako mi mlijeka u prahu, kidam naljevo |
Edited by - BiDi on 17/06/2008 16:47:01 |
|
|
realist
Senior Member
Croatia
1206 Posts
|
Death
Senior Member
Croatia
1208 Posts
Member since 10/01/2008 |
|
realist
Senior Member
Croatia
1206 Posts
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 18/06/2008 : 04:23:38
|
Po meni to uopste nije zadovoljavajuci zavrsetak. Bilo je i onih crtanih u kojima je Tom bivao izbacen iz kuce, pa je Dzeriju bilo zao... Trebalo bi da je i Tomu zao da omasti brk njime. Sram ga bilo |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18888 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 18/06/2008 : 08:01:55
|
Jao, kako se pomladio taj forum, bravo djecica, što popravljujete prosjek godina clanova. Ima ko novi broj Ninja Kornjaca?
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
realist
Senior Member
Croatia
1206 Posts
Posted - 18/06/2008 : 08:59:47
|
quote: Originally posted by teller
Jao, kako se pomladio taj forum, bravo djecica, što popravljujete prosjek godina clanova. Ima ko novi broj Ninja Kornjaca?
A Kit Teller je, kao, vrhunac egzistencijalizma, uz rame Sartreu i Camusu |
|
|
ordell
Senior Member
Slovenia
1899 Posts
Member since 20/08/2006 |
Posted - 18/06/2008 : 09:03:15
|
Tom & Jerry jedan od najboljih crtica ikad. Mada preferiram Hannu & Barberu, oni od Chuck Jonesa i bože sacuvaj one novi(T&J kids) su loši i bezvezni. |
|
|
realist
Senior Member
Croatia
1206 Posts
Posted - 18/06/2008 : 09:08:32
|
dp, bez straha, evo kako je to išlo u toj epizodi:
Dakle, Tom je išao provjeriti svoj poštanski sanducic i vidio je da je Jerryu stigao veliki paket. Znatiželjno ga je otvorio i otkrio da je to primjerak Jerryevih memoara o njegovim zgodama i nezgodama s Tomom. Tom je, naravno, prikazan kao spadalo za zajebanciju i ukratko se prepricava par kultnih scena. Iznerviran jer je cijeli macorski kvart procitao knjigu i sad mu se svi smiju, Tom odlazi do Jerrya i opali ga svom snagom s knjigom iz koje ispada pismo. Jerry pokazuje pismo Tomu, a u pismu piše da urednik Jerryu šalje honorar od 50. 000 $, i da, na Jerryev zahtjev, polovica te svote, dakle 25. 000 $, pripada najboljem prijatelju Tomu... Tom uzima cek, pocinje listati knjigu i smijati se svojim dogodovštinama zajedno s Jerryem, eto...
Nego, ako nekoga zanima kako završava serijal o ptici trkacici... :) |
|
|
Aftermath
Junior Member
Croatia
420 Posts
Member since 30/06/2006 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18888 Posts
Posted - 18/06/2008 : 09:37:03
|
Nema frke Realist, jedno ide uz drugo. Moj mali najprvo cita Tellera, a onda sa sestricom pogledaju Tom i Jerry-ja, pre spavanja, da imamo ja i mamica njihova mir za one stvari. U tome razporedu u zadnje vrijeme dolazi do jedine promjene, da umjesto onih stvari, radije gledam nogomet.(to je cešca pojava, kako se nižu godine braka). Tellera osobno ne citam, bar ne ove prve brojeve, kasnije necu se zareci, sigurno ima odlicnih epizoda koje cu precitat. Strip i crtici su nešto najbolje što se može desit u mladosti. Sad cu da pogledam jednog Tom i Jerry-ja a ti obecaj, da ceš procitat Tellera.Uživaj!
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
Posted - 18/06/2008 : 11:04:34
|
quote: Originally posted by teller
A ono je Zagor na višem nivou? |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18888 Posts
Posted - 18/06/2008 : 11:19:06
|
Baš si se ti Jasa napalio na mene. Sve sam objasnio Realistu, procitaj pa onda komentiraj. Volim crtice i uz njih sam odrasto(ako to mogu rec), ono što sam napisao bilo je više ironicno bez namere nekog uvredit. A ako su ti Zagor, Ninja Kornjace i Tom&Jerry na istom nivou, badava ti nešto objašnjavat.Kad znam da ti još Sediolli ne vrijedi i da je po tvome loš crtac onda je stvarno bolje da ostaneš na Ninja Kornjacama. Ako ne drugo, animacija i strip su slicni žanrovi, ali ipak neusporedljivi.Nekima je sve isto. |
|
|
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18888 Posts
|
cassini
Starting Member
11 Posts
Member since 06/03/2007 |
Posted - 20/06/2008 : 11:22:21
|
ma Tom I jerry je najbolji crtic ikad!! uz njega sam odrastao i još imam gomilu stripova Tom i Jerry koji su izlazili 70tih i 80tih!! Ništa njih ne more zamijenit - ni Pink Panter ni Roadrunner, a pogotovo ovi prenasilni sa Cartoon networka iliti Yu-gioh, pokemoni,digimioni i slicne franšiza idiotarije... |
|
|
SnotMan
Advanced Member
Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
Posted - 20/06/2008 : 14:40:24
|
quote: Originally posted by realist
Dakle, Tom je išao provjeriti svoj poštanski sanducic i vidio je da je Jerryu stigao veliki paket. Znatiželjno ga je otvorio i otkrio da je to primjerak Jerryevih memoara o njegovim zgodama i nezgodama s Tomom. Tom je, naravno, prikazan kao spadalo za zajebanciju i ukratko se prepricava par kultnih scena. Iznerviran jer je cijeli macorski kvart procitao knjigu i sad mu se svi smiju, Tom odlazi do Jerrya i opali ga svom snagom s knjigom iz koje ispada pismo. Jerry pokazuje pismo Tomu, a u pismu piše da urednik Jerryu šalje honorar od 50. 000 $, i da, na Jerryev zahtjev, polovica te svote, dakle 25. 000 $, pripada najboljem prijatelju Tomu... Tom uzima cek, pocinje listati knjigu i smijati se svojim dogodovštinama zajedno s Jerryem, eto...
Nego, ako nekoga zanima kako završava serijal o ptici trkacici... :)
aaaaaaaaaaaaa,gledao sam ovu epizodu,nego bila je neka pricha o roadrunneru,da je valjda neki lik platio milion da je kojot uhvati,valjda je i uhvatio ali sam zaboravio shta se desilo znam da je neki zajeb |
Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur. |
|
|
Death
Senior Member
Croatia
1208 Posts
Member since 10/01/2008 |
Posted - 20/06/2008 : 19:41:58
|
quote: Originally posted by cassini
ma Tom I jerry je najbolji crtic ikad!! uz njega sam odrastao i još imam gomilu stripova Tom i Jerry koji su izlazili 70tih i 80tih!! Ništa njih ne more zamijenit - ni Pink Panter ni Roadrunner, a pogotovo ovi prenasilni sa Cartoon networka iliti Yu-gioh, pokemoni,digimioni i slicne franšiza idiotarije...
Tako je! |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 21/06/2008 : 02:00:52
|
Hvala realist na opisu. Inace, i meni je to omiljeni crtani, mislim da je nekoliko godina zaredom dobijao oscara (tamo negde 50-ih godina). Uz njega, odmah je tu Dusko Dugousko, Dizni mi je nekak na sasvim drugoj strani kad su crtani u pitanju, uvek sam vise voleo Diznijeve stripove. Interesantno je koliko su ustvari "Warner Brossovi" crtani junaci dobro osmisljeni i uradjeni... |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 21/06/2008 : 02:24:58
|
Rekoh "Warner Bross", a sad vidim da su Hanna i Barbera, ko je tu sta, ovi su sigurno idejni tvorci, ali koliko znam Hanna-Barbera je i izdavacka kompanija... |
|
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 21/06/2008 : 09:46:48
|
Šteta da nisam prije procitao ovaj topic, ali gledao sam ja ovo, jaka je ta epizoda. Tom i Jerry su legende. |
Dobro i šta mi sada treba da uradimo? |
Edited by - flamboyant soul on 21/06/2008 09:47:17 |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17031 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 21/06/2008 : 11:29:49
|
Gledao sam tu epizodu davno i to više puta. Nekad su na televiziji mnogo više bili zastupljeni crtani filmovi, danas i ako nešto prikažu to su obicno neke gluposti poput Digimona, Pokemona ili kako se vec zovu. |
|
|
Topic |
|