Nocna mora na moru-favorit broj 1, prosto da ne poverujem, da je to Zagor.Kad ga nebi prepoznao-pomislio bi da je Gordonlink. Kukci ubojice-naivno da boli, lošije verovatno ne može.Jedino još možda u Zelenoj opasnosti. Favorit broj tri, nije strip o Zagoru, vec knjiga o Zagoru-skupo i jadno. Našlo bi še još, ali ipak je to Zagor pa mu i poneku lošu epizodu praštam.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Sve ove najlošije koje ste nabrojali, ja nisam cto, nisam tijo kupovat jer ste ih vec prije oblatili... Što cu ih kupovat kad su smece... A najlošije koje sam ja cito: Zelena opasnost, Prokletstvo posejdona, Crvena orhideja...
Castelli je napravio najvece sranja u Zagoru...
Kad ce Chico remitenda sve ispocetka? Oce bit u HC-u? Joj jedva cekam.
Zagor maxi,ja mislim da je to onaj prvi objavljen na ovim prostorima,ne mogu se sjetiti naslova...Ono kad glup sa sjekirom pichi po pustinji na nekakvim jedrilicama sa tockovima,pogonjene vjetrom,uzas!Jad i bijeda.Zagor je dao sve od sebe tamo negdje do 350-te epizode kad su ga trebali i ugasiti,onako,dostojanstveno.
Zagor maxi,ja mislim da je to onaj prvi objavljen na ovim prostorima,ne mogu se sjetiti naslova...Ono kad glup sa sjekirom pichi po pustinji na nekakvim jedrilicama sa tockovima,pogonjene vjetrom,uzas!Jad i bijeda.Zagor je dao sve od sebe tamo negdje do 350-te epizode kad su ga trebali i ugasiti,onako,dostojanstveno.
Jezik pregriz'o dabogda, ugasiti Zagora?! Inace slazem se, ta epizoda u maxiju je njesra!
... Sveti Sava nego ko drugi bre! Kad sam upoznao coveka, imao sam religiozne vizije majku ti jebem! Halucinirao sam ko da sam pio nitro farbu. ("Velja Ilic" - Nikad Izvini)
A šta je sa "Omcom"?? Ova je epizoda bila proglašenom za slabu,a i u onoj izdaji CRŠ 2007 u intervijuju sa Morenom,bila je spomenuta kao loša,iako je crtao,za mene još i sada vrlo dobar Ferri,koji ima vec prilicno godina....! A za sada niko ju nije spomenuo kao slabu... Inace se slažem s tim,što je do sada u vecini: Novije epizode nisu na nivou (bar ne po mome mišljenju)...najrade bih ih izvadio iz ukolekcije....iako mi je epizoda o tkacu i ova zadnja u Sloveniji (na kioscima) "Crveni snijeg" dosta dobra...Ali prije toga-10-15 tak stripova nazad...moglo bi bolje! Evo rejting najlošijih epizoda po mome izboru do sada:
1.Pratnja Mohawka 2. Nocna mora na moru 3.Epizoda o Kandraxu:Junaci crvene grane-Otok sjena-Vjecni rat: (2 sveske prije,što je Ferri crtao su veoma dobri-ali ova 3 su ispod svake kritike..)
3 najlošije Zagorove price , koje nikad nisu trebale bit izdane, koje ne možete smislit ...
Zar je Buratini napisao samo tri epizode?
Ne pricaj gluposti...
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds-
Najgore su: -Traperska izvidnica -Kukci ubojice -Nocna mora na moru -Covjek sa crnom maskom
...a loše su jer su besmislene!
Po meni Boselli i Nolitta nisu nikad napisali niti jednu bezveznu i glupu epizodu. Cak i one komicne od G.I. Bonellija imaju smisla za razliku od navedenih.
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Najgore su: -Traperska izvidnica -Kukci ubojice -Nocna mora na moru -Covjek sa crnom maskom
...a loše su jer su besmislene!
Po meni Boselli i Nolitta nisu nikad napisali niti jednu bezveznu i glupu epizodu. Cak i one komicne od G.I. Bonellija imaju smisla za razliku od navedenih.
A ni jednu nisam procitao, i to zafaljujuci vama, koji ste me na vrijeme upozorili da su sranje, bezeze da ne bacam zlatnike... Fala
Kad ce Chico remitenda sve ispocetka? Oce bit u HC-u? Joj jedva cekam.