Author |
Topic |
no1
Senior Member
Croatia
1322 Posts
Member since 16/06/2005 |
Posted - 26/06/2008 : 23:06:11
|
a i za one koji znaju,nigdje nemogu naci podatak vezan za Martin Mystere i Mister No Biblioteku. Zanima me dali ce se izdavati samo dokle je izdavao LMS ili ce ako Bog da nastavit dalje
|
|
William_Wallace
Advanced Member
Serbia
3173 Posts
Member since 25/04/2007 |
Posted - 26/06/2008 : 23:11:04
|
quote: Originally posted by no1
a i za one koji znaju,nigdje nemogu naci podatak vezan za Martin Mystere i Mister No Biblioteku. Zanima me dali ce se izdavati samo dokle je izdavao LMS ili ce ako Bog da nastavit dalje
Naravno da ce nastaviti dalje! |
Every man dies, not every man really lives. |
|
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 26/06/2008 : 23:20:37
|
Ako nam Bog da zdravlja, izdat cemo sve. |
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
no1
Senior Member
Croatia
1322 Posts
Posted - 26/06/2008 : 23:49:58
|
quote: Originally posted by Gaston
Ako nam Bog da zdravlja, izdat cemo sve.
E sad, ocete necete morate ostat zdravo. |
|
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 26/06/2008 : 23:57:09
|
Ako nam Bog da zdravlja, izdat cemo sve.
Khm, sve kao S V E, ili sve iz tog razdoblja? |
Dobro i šta mi sada treba da uradimo? |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 27/06/2008 : 08:49:38
|
Sve sto postoji.
Samo dajte
Ali dali se tako dobro prodaje MM Biblioteka da jednostavno možete štancati nove brojeve, ili cete u jednom trenutku morati usporiti ritam izdavanja ili pricekati dok se ne rasprodaju neki brojevi? |
Dobro i šta mi sada treba da uradimo? |
Edited by - flamboyant soul on 27/06/2008 08:50:35 |
|
|
Trigger
Average Member
Bosnia and Herzegovina
757 Posts
Member since 12/07/2007 |
Posted - 27/06/2008 : 08:49:47
|
quote: Originally posted by rommel
crtati ce nove
He he he... Mogu li se ja prijaviti da crtam Dijanu... |
I kad ce Bob Morane u integralima? |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 27/06/2008 : 10:37:18
|
A kad se dode do Ludensovih epizoda? To baš i ne spada u omiljene epizode koje su se voljele citati. Nekih prvih 120 epizoda ima smisla reizdavati, ali ici dalje? I po takvo cijeni? NI tutto u Italiji nije dugo izdržao... DO 127. epizode. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
no1
Senior Member
Croatia
1322 Posts
Posted - 27/06/2008 : 10:59:34
|
quote: Originally posted by DeeCay
A kad se dode do Ludensovih epizoda? To baš i ne spada u omiljene epizode koje su se voljele citati. Nekih prvih 120 epizoda ima smisla reizdavati, ali ici dalje? I po takvo cijeni? NI tutto u Italiji nije dugo izdržao... DO 127. epizode.
Kako kome,glupo je raspravljat do kojih epizoda treba izdavat,ti kažeš kako poslije LMS i nisu neke epizode,netko kaže kako poslije Magnusa Alan Ford nije isti itd itd.Možda je stvar u tome što si bio mladi pa ti je odgovaralo a sad manje, al nesmijemo zaboravit nove klince kojima se ovo sada cini isto super.Možda griješim al meni je stari dobri MARTI dobar i sad! |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 27/06/2008 : 11:56:28
|
A kad se dode do Ludensovih epizoda? To baš i ne spada u omiljene epizode koje su se voljele citati. Nekih prvih 120 epizoda ima smisla reizdavati, ali ici dalje? I po takvo cijeni? NI tutto u Italiji nije dugo izdržao... DO 127. epizode.
Kako kome,glupo je raspravljat do kojih epizoda treba izdavat,ti kažeš kako poslije LMS i nisu neke epizode,netko kaže kako poslije Magnusa Alan Ford nije isti itd itd.Možda je stvar u tome što si bio mladi pa ti je odgovaralo a sad manje, al nesmijemo zaboravit nove klince kojima se ovo sada cini isto super.Možda griješim al meni je stari dobri MARTI dobar i sad!
TO nije MOJE mišljenje, to je mišljenje vecine populacije na forumu... Meni je MM apsolutno najbolji strip na tržištu i ostao mi je dobar i dandanas, no cinjenica je da je interes za epizode poslije 120 (nije sad to neka kruta granica) puno manji. Iz više razloga, jer je Martin više u sakou, jer više nije to onaj pustolovni Martin iz osamdesetih itd. Pitaj libellusovog lektora što mislim o epizodama poslije stotke... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 27/06/2008 : 12:13:08
|
Kad smo vec kod toga, novi giganti budu za CRŠ u 11. mjesecu gotovi? A, glasnogovornice Libellusa? |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 27/06/2008 : 13:18:41
|
Kako kome,glupo je raspravljat do kojih epizoda treba izdavat,ti kažeš kako poslije LMS i nisu neke epizode,netko kaže kako poslije Magnusa Alan Ford nije isti itd itd.Možda je stvar u tome što si bio mladi pa ti je odgovaralo a sad manje, al nesmijemo zaboravit nove klince kojima se ovo sada cini isto super.Možda griješim al meni je stari dobri MARTI dobar i sad!
TO nije MOJE mišljenje, to je mišljenje vecine populacije na forumu... Meni je MM apsolutno najbolji strip na tržištu i ostao mi je dobar i dandanas, no cinjenica je da je interes za epizode poslije 120 (nije sad to neka kruta granica) puno manji. Iz više razloga, jer je Martin više u sakou, jer više nije to onaj pustolovni Martin iz osamdesetih itd. Pitaj libellusovog lektora što mislim o epizodama poslije stotke...
Netko voli crnke, netko plavuse, netko guzate, netko mrsave... Jebiga, nemoguce je svima ugoditi. |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 27/06/2008 : 13:19:23
|
Kad smo vec kod toga, novi giganti budu za CRŠ u 11. mjesecu gotovi? A, glasnogovornice Libellusa?
Nije valjda da sumnjas??? |
|
|
THeMiSFiT
Average Member
Croatia
686 Posts
Member since 02/07/2006 |
|
Malicius
Senior Member
Germany
2380 Posts
Member since 21/09/2004 |
Posted - 27/06/2008 : 13:59:20
|
quote: Originally posted by THeMiSFiT
quote:
Netko voli crnke, netko plavuse, netko guzate, netko mrsave... Jebiga, nemoguce je svima ugoditi.
ma ja ih sve volim
baš si mocan mogu se ja družit s tobom? |
"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."
The Duke |
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
dule_car
Advanced Member
Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 27/06/2008 : 18:33:41
|
TO nije MOJE mišljenje, to je mišljenje vecine populacije na forumu... Meni je MM apsolutno najbolji strip na tržištu i ostao mi je dobar i dandanas, no cinjenica je da je interes za epizode poslije 120 (nije sad to neka kruta granica) puno manji. Iz više razloga, jer je Martin više u sakou, jer više nije to onaj pustolovni Martin iz osamdesetih itd. Pitaj libellusovog lektora što mislim o epizodama poslije stotke...
Netko voli crnke, netko plavuse, netko guzate, netko mrsave... Jebiga, nemoguce je svima ugoditi.
ja volim sve što vole mladi:)
guzate, sisate, lomne u struku...
MM stari mi je odlican. Novi tj, ono sto je izdavao SD/Ludens nije los u smislu da ima dobrih epizoda ali kupovo ga (opet) nebi. Uvijek me iritirao taj crtez u odnosu na onaj prvobitni. Kao da su pretvorili strip u nesto sto ide prema Alan Fordu, sto mi ne pase... |
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
|
|
dule_car
Advanced Member
Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 27/06/2008 : 18:38:08
|
Jedna primjedba na sam dizajn stripa. Inace je sve ok i znam da svi uvijek uzdisu :"Melina, Melina" ali jedino sto mi bode oci je bas odstupanje onog crteza na hrbtu u odnosu na ono sto je unutar korica. Al ajde, posto je drugo sve ok...
I jos jedna za MrNo-a. Zar nije mogla biti na svakom hrbtu slika pilota sa drugom trebom a ne uvijek ista (i slika i treba). Zar to sugeriramo da je Jerry monogamist? Nebi on onda izlazio tolike godine...vidi se zenski rukopis u dizajnu:)) |
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
|
|
ismolc34
Senior Member
Croatia
1146 Posts
Member since 01/09/2006 |
|
THeMiSFiT
Average Member
Croatia
686 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 28/06/2008 : 12:11:51
|
quote: Originally posted by THeMiSFiT
[quote baš si mocan mogu se ja družit s tobom?
i ne baš [/quote]
Da pozovemo i malog s palube da bude menage d trois? |
|
|
THeMiSFiT
Average Member
Croatia
686 Posts
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 01/07/2008 : 20:17:29
|
quote: Originally posted by dule_car
Jedna primjedba na sam dizajn stripa. Inace je sve ok i znam da svi uvijek uzdisu :"Melina, Melina" ali jedino sto mi bode oci je bas odstupanje onog crteza na hrbtu u odnosu na ono sto je unutar korica. Al ajde, posto je drugo sve ok...
Bojim se da nisam skuzio... koliko znam crtez na koricama je MM sa naslovnice...
quote:
I jos jedna za MrNo-a. Zar nije mogla biti na svakom hrbtu slika pilota sa drugom trebom a ne uvijek ista (i slika i treba). Zar to sugeriramo da je Jerry monogamist? Nebi on onda izlazio tolike godine...vidi se zenski rukopis u dizajnu:))
Potpuno promaseno. Zenska je tu da simbolizira kako zene u MNOovom zivotu igraju bitnu ulogu a ne koliko ih mijenja. Ti nam nadji (da ne budu skupe) kvalitetene slike MNOa s 200 razlicitih zena i mi cemo ih staviti, svaki put neku drugu. Mi smo jedva i ovu nasli da bude onako kako smo mislili, a Melina je to savrseno uklopila.
|
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Topic |
|