forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Trilo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

axle munshine
Senior Member

Serbia
2341 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 29/06/2008 : 23:19:56  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by axle munshine

@Raspucin
Alvar(1977)
Spaghetti(1995)
Chicanos(1997)
Klara(2000)
Noc bez kraja(2000)

Ovo bi trebalo uz Custera i Ivan Piire da bude sve sto je objavljeno od njega na ovim prostorima?
Pitam,jer sam se i ja navuko zbog Spageti brace kao i Raspucin pa sad gledam da nabavim sve sto mogu

Ma ne,to sam vec objasnio...ovo je samo mali,ali znacajan,deo onoga sto je Trillo stvorio i stvara...sve je objasnjeno malo pre tvog posta...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2341 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 29/06/2008 : 23:26:04  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Trillo, po meni , uz Berardija, Moorea, Sclavija i Tezuku, spada u 5 najboljih strip scenarista na svijetu. Vjerojatno ce se mnogi obrecnuti na ovo, ali s obzirom da nitko (osim Parlova) kod nas nije procitao vise njegovih stripova od mene, morat cete mi vjerovati na rijec:) (bar dok ih ne objavimo:) ).
"Mr.Lopesova mala vrata" i gotovo cijeli opus s Altunom je sjajan, ja od prvog dana pokusavam to dogovoriti, ali zbog njihovih losih odnosa, pitanje je kad ce se to ostvariti. ja se nadam da cu uspjeti. Ima tu jos puno sjajnih stvari, da sad ne nabrajam (provjerite sjajan interview u Kvadratu i biografiju, a i dosta toga ce biti objavljeno), ali zalosno je kako sve te sjajne stvari koje su objavljene kod nas nailaze na tako slab prijem, pogotovo genijalna Klara koja spada medju sam vrh strip produkcije kod nas zadnjih deset godina. Nadam se da ce se to promijeniti.

Slazem se za Trillovu saradnju sa Altunom i navijamo za tebe da to izguras Marko...i tacno je i to sto kazes za Klaru,to je istinski strip biser,pa je i meni neshvatljivo kada cujem takve podatke o prodaji...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 30/06/2008 : 00:31:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
> takve podatke o prodaji...

To je kad masa ljudi kazze "Strip o kurvi? Što ce mi žena/cura rec?" Ja im kažem: "Kupi ga curi!" A oni misle da se zajebavam.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 30/06/2008 : 12:25:59  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Dodjavola, ali zenski je rod takav da bi odgovor na kupljenu Klaru verovatno bio: "Eto, ti to hoces da kazes da sam ja kurva!".
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 30/06/2008 : 12:29:56  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Trillo, po meni , uz Berardija, Moorea, Sclavija i Tezuku, spada u 5 najboljih strip scenarista na svijetu.

Ne osvrcem se na sumnjivost nekih imena sa spiska :), ali ako uzmemo da Trilla (Trilloa?), Moorea (Mura, bre!) i Berardija objavljujes, a da je Sclavi po defaultu objavljivan kod nas, dolazimo do toga da sa tvog top 5 spiska jedino Tezuka stoji zapostavljen. Da li ti to zelis nesto da nam kazes? Ili ja to zelim nesto da cujem?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/06/2008 : 12:34:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message

Trouble will find me
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 30/06/2008 : 12:40:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Gad demit.
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 30/06/2008 : 13:05:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
quote:
Originally posted by DusMan

Dodjavola, ali zenski je rod takav da bi odgovor na kupljenu Klaru verovatno bio: "Eto, ti to hoces da kazes da sam ja kurva!".

"Muškarcu samo, samo, samo treba kurva"! Autor poznat vaskolikim balkanskim narodima, a na ovom forumu i Vasicu.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/06/2008 : 13:10:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Raspucin
Inace ste Klaru uradili perfektno. Onakav strip je nula bez dobrog prevoda, a usudujem se da kažem da je ono jedan od najboljih prevoda u stripovima koje imam na hrvatskom jeziku.

Ili, kao sto bi to Vasic (a i Klara:) ) rekao: "Prijevod je u picku materinu dobar!"

Trouble will find me
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 30/06/2008 : 15:38:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
evo na, nagovoriste me na klaru
mislim, da je kupim, procitao sam je, donila žena iz knjižnice
i stvarno je super strip, a ja ono, citao sam, kasnije cu...pa poplava drugih izdanja, pa...nikako
dakle, dade, ocekujte skok prodaje od 10%

if you tolerate this, then your children will be next

Edited by - ken2 on 30/06/2008 15:39:16
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 30/06/2008 : 15:57:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

evo na, nagovoriste me na klaru
mislim, da je kupim, procitao sam je, donila žena iz knjižnice
i stvarno je super strip, a ja ono, citao sam, kasnije cu...pa poplava drugih izdanja, pa...nikako
dakle, dade, ocekujte skok prodaje od 10%

Za 20% - uzimam i ja.
Odnosno,gledacu da nabavim sve sto se moze od Trila
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 30/06/2008 : 18:54:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
> donila žena iz knjižnice

Eto vidite, ETO VIDITE!

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 30/06/2008 : 21:15:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message
quote:
Originally posted by Raspucin

Orjentisao sam se iskljucivo za nova izdanja. Nešto kontam, ni ne žuri mi se. Renesansa je tek pocela, a ja sam se ipak ukljucio na vreme.

Lepo receno, tek je pocela!
Alvar je odlican strip, a imam nameru da polako otkrivam i ostale.
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 08/01/2009 : 20:17:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message
Zna li neko da li je nesto od gore navedenog, bilo od Libelusa bilo od fibre, u opasnosti da se rasproda?
Znam za spagetije 1 i 2.
I ja sam se zesce napalio na Trilla pa da vidim sta je prioritet za nabavku.

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 09/01/2009 : 12:58:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message
quote:
Originally posted by Born To Run

Zna li neko da li je nesto od gore navedenog, bilo od Libelusa bilo od fibre, u opasnosti da se rasproda?

Srecom nista se nece uskoro rasprodati u darkwood-u.Ima svega od Trilla.Cak i spagetiji nisu u opasnosti.
Sad ne znam da li je to dobro ! Sta onda ljudi kupuju od stripova ? Komandanta marka i bleka

Hvala meni

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18861 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 09/01/2009 : 13:31:54  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
šta fali Bleku i Marku?...osim da su jeftini?..ja kupujem jedno i drugo i vjeruj i jeftin Mark dobro stoji na polici uz skupe Libellusove knjige ili Fibrine albume.E sad, da je više novca u toj
bivšoj ex Yugi, albumi od 15-20 evra planuli bi za mjesec dana, pa bi i tiraži bili veci a cijena manja (5-10 evra).I tako ti se to kolo vrti u krug.A ima nas 300-500 ovisnika sa blagim rastom
nagore-pa Libellus i Fibra (i BP,Market...) još guraju.A ionako smo svjetski fenomen.
Dobrodošao Born To....i samo hrabro.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 09/01/2009 : 14:44:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message
Ja pre par meseci uzeo da posle ko zna kolko godina procitav ponovo Marka i nekako ne ide.To je tolko banalno i naivno da ne ide vise - pa likovi kako su crtani vidis dal su dobri ili losi.
Mislim da nije problem samo u novcu vec ljudi ne znaju.Pa evo ni ja nisam znao do skora za Fibru.Jedan moj drug video kod mene spagetije i poco da se smeje, kaze koji ti je ovo qrac.Ja mu dao da procita i sad i on poceo ponovo da kupuje stripove.
Mada bp drzi koliko toliko niske cene.
Bolje te nasao teller

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000