forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 akcija u algoritmu
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

jimi
Junior Member

Croatia
349 Posts

Member since 03/08/2007

Posted - 08/07/2008 : 10:39:36  Show Profile Show Extended Profile  Send jimi a Private Message
Lud sam od srece kad moram pohvatat informacije s googlea jer vas dvojica niste definirali serijale G.R.R. Martina.

A Song of Ice and Fire series:
A Game of Thrones (1996)
A Clash of Kings (1998)
A Storm of Swords (2000)
A Feast for Crows (2005)
A Dance with Dragons (forthcoming)06.04.2009. - navodno
The Winds of Winter (forthcoming)
A Dream of Spring (forthcoming)

"Tales of Dunk and Egg" series - set in the world of A Song of Ice and Fire
"The Hedge Knight" (1998)
"The Sworn Sword" (2003)
"The Mystery Knight" (forthcoming)

To su 2 serijala koje nije završil.

Ja sam jucer posudil Prijestolje od zmajookosti, 751 strana, a još ih ima 2000. Idem se baciti s tim u koštac pa da vidimo.

Only when all is lost, there is something to live for!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/07/2008 : 10:46:14  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan
Daj mi otkrij kako sam mogao proci jeftinije pa da se malo žderem...
Mogao sam ukrasti knjige doduše, ali nije to moj stil.

Ma ne, pa mogao si kupiti ove srpske... Manje bi koštalo nego ove algoritmove tvrdoukoricene.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Talicni Tom
Junior Member

Serbia
388 Posts

Member since 02/07/2008

Posted - 08/07/2008 : 11:32:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Talicni Tom a Private Message
Ja danas narucio Gaja, obe knjige odnosno celu pricu. Presto od zmajokosti nisam jer su tek objavili prvu knjigu i to u dva toma. Pa sam to ostavio za kasnije. Narucio sam i dve knjige od Robina Hoba, gde fali jos treca da se prevede i objavi.

Za cene u Srbiji pogledajte ovde http://www.laguna.co.yu/index.php?m=naslovi&zanr=24

Edited by - Talicni Tom on 08/07/2008 11:35:13
Go to Top of Page

THeMiSFiT
Average Member

Croatia
686 Posts

Member since 02/07/2006

Posted - 08/07/2008 : 11:46:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit THeMiSFiT's Homepage  Send THeMiSFiT an ICQ Message  Send THeMiSFiT a Private Message
ne od Robina Hoba vec od Robin Hobb. Robin je žena...

Strip Knjižara Palach / WEB SHOP: http://www.strip-knjizara.hr/
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 08/07/2008 : 12:07:20  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
Jucer sam uzeo prva dva BOI-a i dobio jednog Warcrafta na poklon. Možda sam trebao pricekati da izade treci nastavak...

quote:
Originally posted by THeMiSFiT

ne od Robina Hoba vec od Robin Hobb. Robin je žena...

Glej ga, stari fjumanski feminist, kako se odmah javio

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?
Go to Top of Page

Talicni Tom
Junior Member

Serbia
388 Posts

Member since 02/07/2008

Posted - 08/07/2008 : 12:36:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Talicni Tom a Private Message
Aha dobro. Ovo ce mi biti prvo njeno delo. Simpa je

Edited by - Talicni Tom on 08/07/2008 12:40:38
Go to Top of Page

THeMiSFiT
Average Member

Croatia
686 Posts

Member since 02/07/2006

Posted - 08/07/2008 : 12:58:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit THeMiSFiT's Homepage  Send THeMiSFiT an ICQ Message  Send THeMiSFiT a Private Message
quote:

Glej ga, stari fjumanski feminist, kako se odmah javio

bilo je to jace od mene

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/07/2008 : 16:11:05  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Tek sam sad shvatio da je akcija samo za Algoritmova izdanja, ne sva ostala... Sad mi je malo splasnulo raspoloženje.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 08/07/2008 : 16:14:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Ja sam jucer gledao neke knjige, možda uzmem par komada, kad su me vec njihovi stripovi razocarali.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 08/07/2008 : 19:07:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Originally posted by Obi-wan
Daj mi otkrij kako sam mogao proci jeftinije pa da se malo žderem...
Mogao sam ukrasti knjige doduše, ali nije to moj stil.

Ma ne, pa mogao si kupiti ove srpske... Manje bi koštalo nego ove algoritmove tvrdoukoricene.

He, he... U Srbiji još nije sve izašlo, a pravo da ti kažem hrvatska izdanja su mi za cistu 10 pa ne žalim koju kunu više.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 08/07/2008 : 19:13:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by Talicni Tom
Da vidis kod Lagune imam popust maximalan + hvatam stalno onaj dodatni za tri narucene knjige.

Kakve su tvoje ocene ova dva serijala?

Imam saznanja da je Presto od zmajokosti naivno stivo. Dok sam za Gaja cuo sve najbolje.

Kakvo je tvoje misljenje je si li citao ?

Presto od zmajokosti je na nivo vecine fantastike - znaci na nivou ozbiljnosti Gospodara prstenova recimo. Ako ti je to naivno, onda bolje nemoj kupovati.
Kay piše jako ozbiljno i odskace od vecine. Kod njega nema previše fantasticnih elemenata vec piše price smještene u povijesni milje, ali njegova izmjenjena povijest. U njegovim knjigama likove ne cuva neka misticna sila koja garantira da ce na kraju sve biti u redu. Baš obratno, ne znaš šta ce biti, a likovi ginu kao da je surova realnost u pitanju. I da, naravno, sjajno piše.
Njegova najbolja djela su mi: Posljednja svjetlost sunca, Lavovi Al-Rassana i Pjesma za Arbonnu. Dok su mi spomenuti Sarantinski mozaik i Tigana nešto malo slabiji...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

THeMiSFiT
Average Member

Croatia
686 Posts

Member since 02/07/2006

Posted - 09/07/2008 : 07:53:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit THeMiSFiT's Homepage  Send THeMiSFiT an ICQ Message  Send THeMiSFiT a Private Message
okej, obi. prijestolje od zmajokosti NIJE NI PRIBLIŽNO na nivou gospodara.

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 09/07/2008 : 17:44:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

okej, obi. prijestolje od zmajokosti NIJE NI PRIBLIŽNO na nivou gospodara.

Stvar ukusa.
Meni se ta dva djela podjednako svidaju.
A ima djela koja su mi cak i bolja od ta dva spomenuta...
Ti ocigledno više voliš starog legendarnog J.R.R.-a i smeta ti što se Sjecanje, tuga i trn pomalo fura na taj fazon. Priznajem da je to tako, ali meni to nije nužno loša stvar i stvarno sam uživao u Williamsovim knjigama.

Edited by - Obi-wan on 09/07/2008 17:47:56
Go to Top of Page

THeMiSFiT
Average Member

Croatia
686 Posts

Member since 02/07/2006

Posted - 09/07/2008 : 18:18:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit THeMiSFiT's Homepage  Send THeMiSFiT an ICQ Message  Send THeMiSFiT a Private Message
promašio si metu za kilometar. to nije stvar ukusa. i meni ima djela koja smatram zanimljivijima ili boljima od gospodara ali da argumentiramo - tolkien je stvorio citav svijet zajedno s jezicima, rodoslovljem svih rasa i njihovom mitologijom. i tu je dobar dio velicine njegova djela. tad williams je napravio...mmm...ništa takvo. i stojadin je auto ali nije golf.

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 09/07/2008 : 18:29:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

promašio si metu za kilometar. to nije stvar ukusa. i meni ima djela koja smatram zanimljivijima ili boljima od gospodara ali da argumentiramo - tolkien je stvorio citav svijet zajedno s jezicima, rodoslovljem svih rasa i njihovom mitologijom. i tu je dobar dio velicine njegova djela. tad williams je napravio...mmm...ništa takvo. i stojadin je auto ali nije golf.

Da u pravu si.

Go to Top of Page

jimi
Junior Member

Croatia
349 Posts

Member since 03/08/2007

Posted - 12/07/2008 : 00:32:08  Show Profile Show Extended Profile  Send jimi a Private Message
Danas sam procital prvih 125 strana Prijestolja od zmajokosti i prica mi je zasad sasvim O.K. Jedino znam da si nem više uzimal knjige koje su toliko duge ko ovaj serijal koji ima 2700 stranica!

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 12/07/2008 : 13:45:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by jimi

Danas sam procital prvih 125 strana Prijestolja od zmajokosti i prica mi je zasad sasvim O.K. Jedino znam da si nem više uzimal knjige koje su toliko duge ko ovaj serijal koji ima 2700 stranica!

Ne boj se ništa. Pocetak je malo sporiji, ali kasnije se prica stvarno razmahne.

Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 13/07/2008 : 11:53:38  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
serija o fitzchivalryju od robin hobb je meni jedna od najdražih ikad

to sam progutao sve u par dana :D
Go to Top of Page

jimi
Junior Member

Croatia
349 Posts

Member since 03/08/2007

Posted - 29/07/2008 : 14:59:48  Show Profile Show Extended Profile  Send jimi a Private Message
Još malo i procital sam Kamen oproštaja.

Dosta toga se dogada i sad samo cekam da se napokon sretnu.

Dobra je knjiga pa ak neko ima volju neka krene s citanjem.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/07/2008 : 15:54:14  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Ima i akcije u Profilu, samo ne znam dal je samo Megastore u pitanju ili ne... Isto imaju neke popuste sad preko ljeta.

Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 04/08/2008 : 15:34:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message
je, ja nadoh u profilu strip po predlošku romana Combray Marcela Prousta za 29kn. lijepo izdanje. Vukovic Runjic. ne znam kolko je koštal prije sniženja.a primijetih i da prodaju Magicnog vjetra sve brojeve (po 124 kn) i Demiana (jel po 110 kn?) a imaju i ostalih stripova.
Go to Top of Page

jimi
Junior Member

Croatia
349 Posts

Member since 03/08/2007

Posted - 07/08/2008 : 13:18:22  Show Profile Show Extended Profile  Send jimi a Private Message
Koliko brojaeva Magicnog vjetra je u tom kompletu?

Nisam nikad vidio taj strip pa može karatak opis.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 07/08/2008 : 15:01:10  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:

TO nije sigurno u kompletu, niti pojeftinjeno. To su libellusovi stripovi i najjeftinije cete ih naci u libellusovoj striparnici. Magicni Vjetar i Demian. To su bonellijevci.

Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 08/08/2008 : 21:20:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

TO nije sigurno u kompletu, niti pojeftinjeno. To su libellusovi stripovi i najjeftinije cete ih naci u libellusovoj striparnici. Magicni Vjetar i Demian. To su bonellijevci.

tocno. niti govorim o kompletu niti govorim da je pojeftinjeno,
samo rekoh da prodaju libellusove Magicne u Profilu, komad po 124kn.
Go to Top of Page

jimi
Junior Member

Croatia
349 Posts

Member since 03/08/2007

Posted - 06/10/2008 : 12:19:40  Show Profile Show Extended Profile  Send jimi a Private Message
Da malo vratim ovu temu.

Ima vec mjesec dana da sam završil Sjecanje, Tuga i Trn i trilogija me oduševila. Stvarno se isplati procitati.
Plamenog covjeka sam prožvakal zacas, za skratiti vrijeme je.

Danas su i knjižnici dobili Rat Cvjetova (rekel im da je to jedina njegova knjiga koju nemaju pa ju narucili) i odmah ju dobil pa kroz 10-15 dana budem znal kakva je.

Sjenovitu medu još nisam uzel jer su planirana još 2 izdanja. Drugi dio je izašel na engleskom, no kod nas se ocekuje u sijecnju (hrv izdanje, upravo prical s algoritmovim webmasterom) pa onda kad objave i drugi idem citati tu trilogiju.

G.R.R. Martin je na cekanju jer se uopce ne zna kad misli završiti tu svoju hepa ili oktalogiju.

Prije 2 tjedna su u Algoritmu dobili Paolini - Brisingr (eng. jezik) pa sad poslije Rata Cvjetova se cita Eragon, Prvorodeni, a Brisingr se lako procita i na eng.

Nadam se da ce u prosincu opet akcija uzmi 3 plati 2 pa ako se u meduvremenu zaposlim da uzmem koji komplet.

LP

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000