forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Naslovnice ZS i LMS
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

altair
Average Member

Croatia
575 Posts

Member since 19/09/2005

Posted - 05/07/2008 : 14:52:44  Show Profile Show Extended Profile  Send altair a Private Message
Svojedobno je na ZWS bilo sa skinuti naslovnice ZS i LMSa u vecoj rezoluciji.
Buduci da mi je HDD na kojem sam ih imao otisao u vjecna lovista, molio bi neku dobru dusu koja ih ima da ih stavi na rapidshare ili da mi ih na neki drugi nacin dostavi.
Moze mi sprziti na CD pa mu ja platim postarinu... i pivicu

Ne govori sve što znaš, znaj sve sto govoriš

quaresma
Average Member

Bosnia and Herzegovina
643 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 05/07/2008 : 19:48:26  Show Profile Show Extended Profile  Send quaresma a Private Message
I mene ovo zanima..

Kad ce ZS i LMS od prvog broja???? :) :) :)
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40301 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/07/2008 : 20:54:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
I mene...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/07/2008 : 21:05:24  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

I mene...

A majke ti, sad i tebe zanima, ajde zasto sad i tebe zanima, ajde savo sine, reci...

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

quaresma
Average Member

Bosnia and Herzegovina
643 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 06/07/2008 : 01:32:28  Show Profile Show Extended Profile  Send quaresma a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

I mene...

A majke ti, sad i tebe zanima, ajde zasto sad i tebe zanima, ajde savo sine, reci...

Da moze skinuti bolju naslovnicu i zalijepiti je na neki kupus gdje fali naslovna

Kad ce ZS i LMS od prvog broja???? :) :) :)
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40301 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/07/2008 : 04:53:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ne, to ne radim, nego hocu da skupim naslovnice i da napravim sebi katalog... Ali pravi...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1821 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 06/07/2008 : 05:39:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1821 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 06/07/2008 : 05:52:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
Ako mislite na ovu gore velicinu i rezoluciju onda to imam.
Imam sve od ZAGORA,MISTER NO,KOMANDANT MARK,BLEK,KIT TELLER,KAPETAN MIKI,TEX,DILAN DOG,MARTI MISTERIJA,KEN PARKER...a trenutno radim na sve ostale bonellijevce bez obzira da li su izdati na nasim prostorima.Dakle kad kazem sve,onda mislim na sva izdanja izdatim na nasim prostorima,i zs,lms,lu,sd,sa.. sve zivo sto je izaslo plus talijanske ne samo bonelli nego i od drugih izdavaca koliko sam uspio naci.
Malo je zamorno i zahtjeva puno zivaca,vremena i traznje na internetu..ne staje sve na jedan cd,trenutno ima 1.7 GB podataka.

Mogu ja to sve da vam stavljam na disk i da vam posaljem..ali nesto mi se ne da..ali ko zna mozda uz ponudu za koji strip mogu se predomislit....
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 06/07/2008 : 12:49:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by Ferri

Ako mislite na ovu gore velicinu i rezoluciju onda to imam.
Imam sve od ZAGORA,MISTER NO,KOMANDANT MARK,BLEK,KIT TELLER,KAPETAN MIKI,TEX,DILAN DOG,MARTI MISTERIJA,KEN PARKER...a trenutno radim na sve ostale bonellijevce bez obzira da li su izdati na nasim prostorima.Dakle kad kazem sve,onda mislim na sva izdanja izdatim na nasim prostorima,i zs,lms,lu,sd,sa.. sve zivo sto je izaslo plus talijanske ne samo bonelli nego i od drugih izdavaca koliko sam uspio naci.
Malo je zamorno i zahtjeva puno zivaca,vremena i traznje na internetu..ne staje sve na jedan cd,trenutno ima 1.7 GB podataka.

Mogu ja to sve da vam stavljam na disk i da vam posaljem..ali nesto mi se ne da..ali ko zna mozda uz ponudu za koji strip mogu se predomislit....

Pa pazi, ako su sve nslovnice ovako dopunjavane hemijskom, onda ne bi trebao da trazis nista vise od postarine!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1821 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 06/07/2008 : 17:23:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
Kako hemiskom? Naslovnice lms i zs sam preuzeo sa sajta!
Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 06/07/2008 : 18:24:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message
Ja vec neko vrijeme planiram da napravim katalog Stripoteke s detaljnim popisom, ali sam nakon mjesec dana prikupljanja informacija o stripovim objavljenim u istoj shvatio kako je to OGROMAN posao za koji ce mi vjerovatno trebati preko godine. Jedan od problema na koji sam naisao su i naslovnice - iako na ovoj stranici mogu naci skenirane sve naslovnice, ima odredjeni broj losih i ostecenih naslovnica (ne mislim na lose skenirane nego na skenove losih orginala). Ne samo od Stripoteke nego i od ostalih stripova...

Primjetio sam da su za ono jubilarno izdanje Zagora u kom su prikazane sve naslovnice Zagora izisle na S-H prostorima koristene druge naslovnice (uglavnom kvalitetnije od onih koji se nalaze ovdje)...

I kad ce Bob Morane u integralima?
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 06/07/2008 : 21:06:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

Kako hemiskom? Naslovnice lms i zs sam preuzeo sa sajta!

Verujem, ali pogledaj Zagorove konture, i videces da ih je neko podebljavao hemijskom!

Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1821 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 06/07/2008 : 22:08:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
da ali manje vazno
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 06/07/2008 : 22:21:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

da ali manje vazno

Ma naravno, nego cisto zezanje!

Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 07/07/2008 : 09:53:57  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
quote:
Originally posted by quaresma

quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

I mene...

Da moze skinuti bolju naslovnicu i zalijepiti je na neki kupus gdje fali naslovna

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000