forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Tex, Mister No, Dylan Dog, Martin Mysterij - POMOC
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 09/07/2008 : 00:29:17  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message
Procitaj od texa od SD vreme osvete, carsonovu proslost, ili se docepaj Snegova dalekog severa iz ZS(4 nastavka)

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

khand
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
1 Posts

Member since 27/05/2008

Posted - 08/09/2008 : 15:31:52  Show Profile Show Extended Profile  Send khand a Private Message
Ne ocekuj od dylan doga samo horror i pricice koje ce ti ostati u pamcenju jer su te malo prestrasile.Ja cu ti navesti neke epizode koje su, po meni, klasici i koje ce te vise uvuci u "filozofiju" dylan doga.Te price sadrze skrivenu poruku, iza svih monstruma i nocnih mora, opet se svode na ljudsku svakodnevnicu i zadiru u bit covjekovog postojanja.Po meni najbolje epizode su:

1.Gospodar tisine
2.Zona sumraka
3.Dogodilo se sutra
4.Uzas beskonacnosti
5.Vampiri
6.Igra sa smrcu
7.Mefisto
8.Poslije ponoci
9.Iz dubine(Motel Bejts)
10.Ponor
11.Ljepota demona

Ima ih jos al da ne pretjeram.Pokusaj nabaviti neke od ovih epizoda, neces se pokajati
Go to Top of Page

Raga
Senior Member

Croatia
1028 Posts

Member since 03/06/2008

Posted - 08/09/2008 : 22:31:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Raga a Private Message
Od Texa sam procito Carsonovu prošlost, onako, dobro je, al cak mi je bolja pucacina u prokletoj dolini :).
Sad namjeravam od TExa uzet: Lovac na fosile, možda Krijumcare i Nepobjediove.

Od Dylana procito Poslje ponoci( nije loše zbog kraja, volim više krvi) i Dugacki pozdrav (srednja žalost). Sad namjeravam nabavit: PAkao, Misterij Temze?
Dajte mi preporucite neki krvavi!!!

Od MN mislim nabavit Urota ili zlatni trokut...

Vijecemo dalje...

Kad ce Chico remitenda sve ispocetka? Oce bit u HC-u? Joj jedva cekam.
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 08/09/2008 : 22:39:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
ah, gdje su samo ona lijepa vremena kad su stripove citali samo odrasli...

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000