Author |
Topic |
karven
Senior Member
Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 09/07/2008 : 00:29:17
|
Procitaj od texa od SD vreme osvete, carsonovu proslost, ili se docepaj Snegova dalekog severa iz ZS(4 nastavka) |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
|
|
khand
Starting Member
Bosnia and Herzegovina
1 Posts
Member since 27/05/2008 |
Posted - 08/09/2008 : 15:31:52
|
Ne ocekuj od dylan doga samo horror i pricice koje ce ti ostati u pamcenju jer su te malo prestrasile.Ja cu ti navesti neke epizode koje su, po meni, klasici i koje ce te vise uvuci u "filozofiju" dylan doga.Te price sadrze skrivenu poruku, iza svih monstruma i nocnih mora, opet se svode na ljudsku svakodnevnicu i zadiru u bit covjekovog postojanja.Po meni najbolje epizode su:
1.Gospodar tisine 2.Zona sumraka 3.Dogodilo se sutra 4.Uzas beskonacnosti 5.Vampiri 6.Igra sa smrcu 7.Mefisto 8.Poslije ponoci 9.Iz dubine(Motel Bejts) 10.Ponor 11.Ljepota demona
Ima ih jos al da ne pretjeram.Pokusaj nabaviti neke od ovih epizoda, neces se pokajati |
|
|
Raga
Senior Member
Croatia
1028 Posts
Member since 03/06/2008 |
Posted - 08/09/2008 : 22:31:31
|
Od Texa sam procito Carsonovu prošlost, onako, dobro je, al cak mi je bolja pucacina u prokletoj dolini :). Sad namjeravam od TExa uzet: Lovac na fosile, možda Krijumcare i Nepobjediove.
Od Dylana procito Poslje ponoci( nije loše zbog kraja, volim više krvi) i Dugacki pozdrav (srednja žalost). Sad namjeravam nabavit: PAkao, Misterij Temze? Dajte mi preporucite neki krvavi!!!
Od MN mislim nabavit Urota ili zlatni trokut...
Vijecemo dalje... |
Kad ce Chico remitenda sve ispocetka? Oce bit u HC-u? Joj jedva cekam. |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
|
Topic |
|