Author |
Topic |
|
Raga
Senior Member
Croatia
1028 Posts
Member since 03/06/2008 |
Posted - 07/07/2008 : 13:10:02
|
Zna neko zašto je prestao radit na Zagoru, a nastavio radit na Miater Nou, pa cak i Texu? I jel živ danas, gdje radi covjek?
|
Kad ce Chico remitenda sve ispocetka? Oce bit u HC-u? Joj jedva cekam. |
|
bubo
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1399 Posts
Member since 16/02/2008 |
Posted - 07/07/2008 : 13:12:27
|
quote: Originally posted by Raga
Zna neko zašto je prestao radit na Zagoru, a nastavio radit na Miater Nou, pa cak i Texu? I jel živ danas, gdje radi covjek?
misliš sergio bonelli,živ je ali mislim da više ne piše nego samo vodi firmu,šteta... |
|
|
Poncho
stripovi.com suradnik
Croatia
3464 Posts
Member since 31/08/2007 |
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 07/07/2008 : 14:24:04
|
Reci mi da se šališ i da ne znaš da je Guido Nolitta Sergio Bonelli junior i da je vlasnik Bonellija? Nije li to dosta za raditi, upravljati najvecom izdavackom kucom u Italiji? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Raga
Senior Member
Croatia
1028 Posts
Posted - 07/07/2008 : 14:29:33
|
quote: Originally posted by DeeCay
Reci mi da se šališ i da ne znaš da je Guido Nolitta Sergio Bonelli junior i da je vlasnik Bonellija? Nije li to dosta za raditi, upravljati najvecom izdavackom kucom u Italiji?
Znam da je vlasnik Bonellija i ostalo, ali mislio sam il piše danas još kakve price i zašto je presto radit na ZAgoru , a za ostale je i dalje piso price...? |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6040 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 07/07/2008 : 14:36:36
|
Reci mi da se šališ i da ne znaš da je Guido Nolitta Sergio Bonelli junior i da je vlasnik Bonellija? Nije li to dosta za raditi, upravljati najvecom izdavackom kucom u Italiji?
Znam da je vlasnik Bonellija i ostalo, ali mislio sam il piše danas još kakve price i zašto je presto radit na ZAgoru , a za ostale je i dalje piso price...?
Ma tko zna je li uopce on i napisao sve te price... Meni je pao u ocima kad sam ovdje na forumu saznao da je on potpisao neke Sclavijeve Zagore, a tek u reprintu naveden je pravi autor... Tko zna koliko je još bilo takvih ghostwritera koji nisu imali srece postati popularni poput Sclavija... |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29619 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 07/07/2008 : 15:04:43
|
quote: Originally posted by Raga Znam da je vlasnik Bonellija i ostalo, ali mislio sam il piše danas još kakve price i zašto je presto radit na ZAgoru , a za ostale je i dalje piso price...?
To je to... Nema vremena, mora se posvetiti samom vodenju kuce. Usto, veli da je vec star i pomalo bolestan. Malo se aktivirao kad se radio završetak njegovog serijala Mister No. Mislim da je napravio zadnjih 13 epizoda redovnog, no nisam 100% siguran. I koji spec nakon ukidanja redovnog serijala.
TO ga je vjerojatno i prije mucilo, kako je kuca rasla, vjerojatno je bilo sve više posla, pa mislim da je pocetkom osamdesetih prepustio Toninelliju Zagora, a sa svojim omiljenim likom Mister Noom bavio se do kraja osamdesetih kad mislim da prestaje pisati i jednog i drugog zbog poslovnih obveza. Buduci da je za prošlogodišnji CRš tema bio Zagor, izašao je niz izdanja koje se bave poviješcu Zagora pa tamo možeš detaljnije procitati što se dešavalo i s Nolittom i Zagorom. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
Edited by - DeeCay on 07/07/2008 15:15:27 |
|
|
GeneziS
Average Member
Western Sahara
702 Posts
Member since 14/03/2008 |
Posted - 07/07/2008 : 17:23:45
|
Raga, otvorio si šest razlicitih tema o Zagoru u roku od nekoliko dana. Obaraš rekord. |
Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
|
|
|
Raga
Senior Member
Croatia
1028 Posts
Posted - 08/07/2008 : 00:20:30
|
quote: Originally posted by GeneziS
Raga, otvorio si šest razlicitih tema o Zagoru u roku od nekoliko dana. Obaraš rekord.
Mora neko... Nonstop se vrte razgovori oko "svaštare" i donedavno oko "sporta". Ovaj podforum kao da je izumro (mada je ljeto),samo "Bonelli u Srbiji" je aktivan. Moram vas malo razbudit...
Al eto, ode ujutro na put, nece me bit par tjedana, možda se nekako i uspijem javit... Znam da cu vam nedostajat! |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 08/07/2008 : 13:57:42
|
Po meni nije iskljuceno da ce napisati neku pricu, eto, napisao je ovi poslednju o Mister Nou koja se rastegla na 11 nastavaka. Mogao bi da pocne da pise i poslednju o Zagoru i da je rastegne na jedno 3547 nastavaka, verujem da se niko ne bi zalio na takvo ukidanje Zagora |
|
|
Poncho
stripovi.com suradnik
Croatia
3464 Posts
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
Poncho
stripovi.com suradnik
Croatia
3464 Posts
Posted - 10/07/2008 : 11:06:45
|
quote: Originally posted by ---dp---
Taj susret se nece nikad desiti obzirom da su ta dvojica prilicno besmrtni
ma znan , ali oni ce trajat dok Zagor traje. a opet i kad ga ukinu, najvjerojatnije ce nastaviti sa Specijalima ko u Mister Nou. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 10/07/2008 : 11:20:22
|
quote: Originally posted by Poncho
Pa on bi zasigurno triba napisat posljednji susret sa Hellingenom, Rakosijem itd.
Ne bih ja dao Nolitti da se igra s ovim negativcima... Boselli je sukobe s ovim archnemezisima doveo na sljedeci nivo. Necemo se sad spuštati na Nolittu, on je za Zagora bio najbolji u svoje vrijeme. Mada, ne velim da bi bilo interesantno pogledati na što bi licio Zagor kad bi sad napisao koju epizodu. |
|
|
Poncho
stripovi.com suradnik
Croatia
3464 Posts
Posted - 10/07/2008 : 11:52:33
|
Pa on bi zasigurno triba napisat posljednji susret sa Hellingenom, Rakosijem itd.
Ne bih ja dao Nolitti da se igra s ovim negativcima... Boselli je sukobe s ovim archnemezisima doveo na sljedeci nivo. Necemo se sad spuštati na Nolittu, on je za Zagora bio najbolji u svoje vrijeme. Mada, ne velim da bi bilo interesantno pogledati na što bi licio Zagor kad bi sad napisao koju epizodu.
A mora bi licit na nešto, i Nollita je na vecoj razini nego 70-ih. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 10/07/2008 : 12:12:26
|
quote: Originally posted by Poncho A mora bi licit na nešto, i Nollita je na vecoj razini nego 70-ih.
Otkud znaš? |
|
|
Poncho
stripovi.com suradnik
Croatia
3464 Posts
Posted - 10/07/2008 : 12:46:23
|
quote: Originally posted by Poncho A mora bi licit na nešto, i Nollita je na vecoj razini nego 70-ih.
Otkud znaš?
Sudeci po njegovim djelima na Mister Nou i Texu.
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 10/07/2008 : 13:36:13
|
Otkud znaš?
Jesi citao te nove Mister Noove? Za Texa je napisao solo zadnju pricu '93. |
|
|
Poncho
stripovi.com suradnik
Croatia
3464 Posts
Posted - 10/07/2008 : 13:50:13
|
Otkud znaš?
Jesi citao te nove Mister Noove? Za Texa je napisao solo zadnju pricu '93.
Ma ne nove ali one iz 80-ih. Tex sa kraja 80-ih i pocetka 90-ih. Na to sam mislio. Postao je još bolji. |
|
|
|
Topic |
|