Author |
Topic |
zagorovsky
Senior Member
Croatia
1835 Posts
Member since 07/08/2007 |
Posted - 12/07/2008 : 18:01:27
|
Poll Question:
Fali mi Zagora na ovom forumu u zadnje vrime, pa postavljam ovaj topic makar me poslali u 3pm. Ajmo odabrat najbolju medu zadnjih 15, kao šta smo s redovnima( bez Winter Snakea da bude zanimljivije).
|
Results: |
Duhovi |
[1%] |
1 votes |
Utvrda Smirnoffa |
[4%] |
3 votes |
Vatreno krštenje/Znak hrabrosti |
[1%] |
1 votes |
Zelena prijetnja |
[3%] |
2 votes |
Šake i zlatno grumenje |
[3%] |
2 votes |
Massai Killer |
[3%] |
2 votes |
Plavokosa opasnost |
[1%] |
1 votes |
Tigar |
[9%] |
6 votes |
Sandy River |
[4%] |
3 votes |
Carobnjak Kandrax |
[10%] |
7 votes |
U službi cara |
[1%] |
1 votes |
Zagor protiv Supermikea |
[45%] |
31 votes |
Bijes ratnika Osaga |
[12%] |
8 votes |
Dolaze samuraji |
[1%] |
1 votes |
Poll Status:
Locked »» |
Total Votes: 69 counted »» |
Last Vote:
25/04/2011 23:27:30 |
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40295 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7822 Posts
Member since 02/09/2005 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30993 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 12/07/2008 : 18:31:26
|
Supermike svakako, iako su meni samuraji jedna od najdražih epizoda! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
Posted - 12/07/2008 : 19:43:27
|
Najbolji je "Supermike", ali da nebi povukao sve glasove, ja svoj dajem "Tigru". Baš sam nedavno procitao ovaj strip, pun tjeskobe, i moram reci da mi je baš dobro legao. (i zbog kontinuiteta)
Svida mi se i "Zlato i šake grumenja", "Vatreno krštenje" i prvih 220 stranica Kandraxa.
Slabe epizode su mi: "Massai Killer" i "U službi cara". Castellijeve epizodice gledam kroz posebnu prizmu, a "Plavokosa opasnost" po meni nije baš tako loš strip.
Osage i samuraje još nisam procital.
Eto, izgleda da su pomogle one rasprave s ---dp--- i ekipom, jer od tada uspjevam citati ZEX s užitkom. :) Stvarno su mi se pocele svidati te klasicne epizode, i mogu reci da ovaj period nije loš, a kako cujem, dolaze još bolji dani.
@zagorowsky
Ovo je trenutno jedini topic koji nije dosadan ka kurac. :)) |
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
|
|
|
zagorovsky
Senior Member
Croatia
1835 Posts
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
|
quaresma
Average Member
Bosnia and Herzegovina
643 Posts
Posted - 13/07/2008 : 02:21:46
|
quote: Originally posted by mpavin
Ovaj put je lako izabrati...Zagor protiv Supermikea
potpis |
Kad ce ZS i LMS od prvog broja???? :) :) :) |
|
|
karven
Senior Member
Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 13/07/2008 : 19:04:58
|
budimo realni...supermike za glavu visi od ostalih |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 14/07/2008 : 05:05:56
|
quote: Originally posted by Inferno
Najbolji je "Supermike", ali da nebi povukao sve glasove, ja svoj dajem "Tigru". Baš sam nedavno procitao ovaj strip, pun tjeskobe, i moram reci da mi je baš dobro legao. (i zbog kontinuiteta)
Svida mi se i "Zlato i šake grumenja", "Vatreno krštenje" i prvih 220 stranica Kandraxa.
Slabe epizode su mi: "Massai Killer" i "U službi cara". Castellijeve epizodice gledam kroz posebnu prizmu, a "Plavokosa opasnost" po meni nije baš tako loš strip.
Eto, izgleda da su pomogle one rasprave s ---dp--- i ekipom, jer od tada uspjevam citati ZEX s užitkom. :) Stvarno su mi se pocele svidati te klasicne epizode, i mogu reci da ovaj period nije loš, a kako cujem, dolaze još bolji dani.
@zagorowsky
Ovo je trenutno jedini topic koji nije dosadan ka kurac. :))
Bas me zanima kako ce ti leci Osage. I meni je Kandrax izvrstan kad je u pitanju prvi deo price, cak mi je bio bolji od "Gnev Osaga", ali kad je ovaj period Zagora u pitanju onda zaista preferiram klasicne price u kojima nema fantastike (Hellingena ne racunam), pa sam zato glasao bas za Osage, iako je tesko odluciti se za jednu najbolju pricu. |
|
|
Mlaki
New Member
Croatia
139 Posts
Member since 18/05/2007 |
Posted - 14/07/2008 : 11:10:06
|
quote: Originally posted by Inferno
@zagorowsky
Ovo je trenutno jedini topic koji nije dosadan ka kurac. :))
Ej, pa šta cekaš s Osagama? To je jedna od najboljih Zagorovih prica uopce! |
|
|
mali od palube
Advanced Member
Mali
3136 Posts
Member since 16/09/2007 |
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Posted - 16/07/2008 : 19:32:46
|
quote: Originally posted by Mlaki
quote: Originally posted by Inferno Osage i samuraje još nisam procital.
Ej, pa šta cekaš s Osagama? To je jedna od najboljih Zagorovih prica uopce!
Nisam kupio "Zbogom, crveni brate", jer tada nisam citao stripove. Malo sam lijen kad treba nešto nabavljati, ali bez brige, kad tad ce i Osage doci na dnevni red. |
|
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 17/07/2008 : 04:17:32
|
Sad ces ti ko zna sta ocekivati pa ces se onda mozda i razocarati obzirom na prevelika ocekivanja. No, ja i dalje stojim da je prica dobra, klasicna western prica o nepravdi nad indijancima, jest' da su mnoge takve ali ova je zaista dobro osmisljena i realizovana. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 17/07/2008 : 12:44:53
|
Davno ih nisam citao, te epizode, no nekako mi je Supermike ostao u glavi... A cim mi je od svega to ostalo u glavi, onda mi je valjda ta bila najbolje! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Posted - 17/07/2008 : 13:14:50
|
quote: Originally posted by ---dp---
Sad ces ti ko zna sta ocekivati pa ces se onda mozda i razocarati obzirom na prevelika ocekivanja. No, ja i dalje stojim da je prica dobra, klasicna western prica o nepravdi nad indijancima, jest' da su mnoge takve ali ova je zaista dobro osmisljena i realizovana.
Necu se razocarati. Kao što sam prije rekao, naucio sam uživati u ZEX-u. Evo, recimo, "Tigar" me nedavno oduševio. Treba samo citati pažljivo i s razumjevanjem. Prije su mi dojmovi bili slabi jer sam ZEX citao s predrasudama. A sad sam ih se konacno oslobodio. Sve je do koncentracije. Kad je dobro podesiš, možeš u isto vrijeme jednako uživati u ZEX-u i u Dostojevskom. |
|
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 17/07/2008 : 13:40:03
|
Bravo Inferno, dobro receno, možda još samo napomena, da uvijek ne pašu isti stripovi, ja svako vece (tada imam najviše vremena za citanje) odaberem junaka, koji mi tada najviše odgovara. Istina nekad izaberem za razonodu i ženu, pa zašto je i imam? Šelim se, i ona cita Zagora i Texa pa je zato i volim. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|
wintersnake
New Member
173 Posts
Member since 28/01/2009 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 22/04/2010 : 17:45:08
|
kako je moguce da je Bijes Ratnika Osaga dobio samo 9 procenata glasanja...? To je sigurno u 3 najbolje Zagorove price, garant. Ne razumijem tu ljubav koju svi imaju prema Zagor Protiv Supermika; to je za mene samo ok... radije bi citao Zagora kako se bori za prava jadnih ljudi na koje svijet pljuje, nego gledati ga kako se takmici sa razmazenim tipom u nekakvim glupim kontestima... eh. |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 22/04/2010 : 17:49:18
|
quote: Originally posted by acestroke
kako je moguce da je Bijes Ratnika Osaga dobio samo 9 procenata glasanja...? To je sigurno u 3 najbolje Zagorove price, garant. Ne razumijem tu ljubav koju svi imaju prema Zagor Protiv Supermika; to je za mene samo ok... radije bi citao Zagora kako se bori za prava jadnih ljudi na koje svijet pljuje, nego gledati ga kako se takmici sa razmazenim tipom u nekakvim glupim kontestima... eh.
u potpunosti se slazem.teske i emotivne price su najbitnija celina stripa.klovnovi kao supermajk ima na tone u americkoj produkciji.razlika je u tome sto su tamo super-heroji. |
|
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4354 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 22/04/2010 : 17:49:54
|
Nisam glasao za Duhovi, Utvrda Smirnoffa, Vatreno krštenje/Znak hrabrosti, Zelena prijetnja, Šake i zlatno grumenje, Massai Killer, Plavokosa opasnost, Sandy River, Carobnjak Kandrax, U službi cara, Zagor protiv Supermikea, Bijes ratnika Osaga, Dolaze samuraji, nego za Tigar. Za koju sam glasao? |
|
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |