forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Pitanje za Bookglobe
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

TinK2
Junior Member

Croatia
321 Posts

Member since 31/12/2007

Posted - 23/07/2008 : 17:39:55  Show Profile Show Extended Profile  Send TinK2 a Private Message
Zasto samo u vasim kiosk izdanjima nema najcesce ama bas nikakvih reklama, dok u vecini drugih stripova redovito (cini mi se) ima. Mislim, reklama preko cijele strane dosta financijski pomaze izguravanju serijala dalje, a jos ako su dvije-tri... Dajte malo razmislite o tome. Mislim, nazovite SNK, Libellus, ostale izdavace, moze i nesto tipa T-Mobile ako mislite da bi htjeli oglas u Spider-manu (dobro, za njih vec tesko, ali svejedno je o kome/cemu se radi)!

Tally
Average Member

Croatia
744 Posts

Member since 13/01/2003

Posted - 23/07/2008 : 18:32:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tally a Private Message
Ajoj, opet ista tema o kojoj se nema što novo reci. Dugo sam živio u iluziji da bi se netko htio reklamirati u stripovima. Na žalost, kod nas ništa od toga... to pali samo vani gdje je vece tržište...

Tally
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 23/07/2008 : 18:46:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
Zašto tako?
Pa dok su u Srbiji izlazila Luxorova izdanja u svakom su se reklamirale mnoge firme, a i sada se na Simpsonovima, primera radi reklamira se mobilna telefonija, sokoštark, kokta, itd...

Možda da se malko više zalegne za tu stvar?

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 23/07/2008 : 19:07:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
Meni je bas extra sto na pojedinim strip izdanjima nema nikakvih reklama!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 23/07/2008 : 19:08:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
slazem se, pa i stripovi SD su bili puni reklama
Go to Top of Page

Tally
Average Member

Croatia
744 Posts

Member since 13/01/2003

Posted - 23/07/2008 : 19:33:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tally a Private Message
Ma dajte, ljudi zar dosada niste procitali sve što je receno o reklamama u stripovima? Pa to je uzaludan posao. Kako? Pa dok sam radio u LMI-u iamo sam dosta slobodnih stranica pa sam morao smišljati reklame za igracke i karte. Tada se još i moglo nešto napraviti jer nisu marili za oglasni prostor pa si mogao reklamirati što si htio. No, to je tada bilo.

No ,evo par novosti koje možda niste znali... Odnedavno se promijenila Marvelova politika. Nema više reklamiranja nemarvel stripova u Marvel izdanjima, te za svaku prodanu reklamu koju oni odobre trebaš im dati skoro pola od naplacenog oglasa. Pa sad ti deri s cijenama? Tko ce se oglašavati u stripovima kod nas? Imao sam puno ideja tko bi mogao (Turbo limac, Videotop, LOM...) ali uvijek je bio odgovor: premali ste za nas. Nemamo interesa. Mi smo veliki igraci koji troše lovu na velike stvari. Radije ce platiti tko zna kome nego dati oglas "logicnom" mediju za oglašavnaje slicnih proizvoda. Pa gdje ima smisla oglašavati igracke i slicne proizvode s Marvel herojima nego u Marvel stripovima. Onaj tko cita takve stripove prirodno ce biti zainteresiran saznati gdje može kupiti igracke sa svojim herojima, zar ne? To pokazuju i reakcije roditelja klinaca koji citaju SPSM. Gdje možemo kupiti to i to? Zašto da besplatno reklamiramo neke Marvel igracke kad TL ne želi platiti da ih reklamiramo. E pa necemo... osim možda besplatno na MFK blogu... ma dosta za sada...

Tally
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000