kico Advanced Member
Croatia 11381 PostsMember since 22/12/2004
quote:Originally posted by globinjoquote:Originally posted by DusManBio bi pravi pogodak da neko uradi integralno izdanje YU Blek epizoda. kako sam cuo,to bi moglo ici dogodine...
quote:Originally posted by DusManBio bi pravi pogodak da neko uradi integralno izdanje YU Blek epizoda.
globinjo Moderator
Croatia 33493 PostsMember since 12/09/2002
quote:Originally posted by DusManEto ti ga sad. Isplati se biti moderator, dobijaš informacije koje nisu za široke mase. :)
flamboyant soul stripovi.com suradnik
United Kingdom 1975 PostsMember since 10/07/2007
DusMan Advanced Member
5067 PostsMember since 12/11/2001
quote:Originally posted by globinjouvek sam voleo srbe
quote:Originally posted by DusManquote:Originally posted by globinjouvek sam voleo srbeZa dorucak, rucak ili veceru?
quote:Originally posted by kicoquote:Originally posted by globinjoquote:Originally posted by DusManBio bi pravi pogodak da neko uradi integralno izdanje YU Blek epizoda. kako sam cuo,to bi moglo ici dogodine...Kakvo tocno?Samo jedan autor?
jaki Advanced Member
Croatia 27611 PostsMember since 13/03/2004
quote:Originally posted by jakima to je kerac najavio svoje blekove.
quote:Originally posted by globinjoza marendu
Vlaadisha Advanced Member
USA 3515 PostsMember since 21/07/2004
quote:Originally posted by DusManquote:Originally posted by globinjoza marendufak, opet ne znam šta je to.
quote:Originally posted by DusManZar se u vojsci uce vrste obroka?
quote:Originally posted by kicoquote:Originally posted by jakima to je kerac najavio svoje blekove.Nitko sretniji od mene da je to tako!Onda bi nakon toga išao i integral Tarzana!
quote:Originally posted by jakiquote:Originally posted by kicoquote:Originally posted by jakima to je kerac najavio svoje blekove.Nitko sretniji od mene da je to tako!Onda bi nakon toga išao i integral Tarzana!najvjerovatnije ce i ici.procitaj intervju sa kercom na uppsu.