forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Magicni V(j)etar (SFERA)
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 20

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 28/07/2008 : 20:27:42  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
Ja ih planiram kupovati (Sferine Magicne Vjetrove), i iskreno se nadam da ce se u buducnosti poboljšati i ispraviti tih nekoliko stvari (uvez nisam još vidio, kažu ljudi da je OK, ali boju na naslovnicama svakako treba nekako 'oživjeti').

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 28/07/2008 : 20:50:01  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
quote:
Originally posted by flamboyant soul

Ja ih planiram kupovati (Sferine Magicne Vjetrove), i iskreno se nadam da ce se u buducnosti poboljšati i ispraviti tih nekoliko stvari (uvez nisam još vidio, kažu ljudi da je OK, ali boju na naslovnicama svakako treba nekako 'oživjeti').

Moguce je da plastifikacija kriva za `umrtvljavanje` boje, svakako imamo rec urednika da ce jos poboljsati tehnicku stranu ovog izdanja!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 28/07/2008 : 22:38:27  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
Nitko sretniji od mene da stvarno bude tako.

Go to Top of Page

glacier
Starting Member

26 Posts

Member since 14/05/2008

Posted - 28/07/2008 : 23:12:52  Show Profile Show Extended Profile  Send glacier a Private Message
quote:
Originally posted by vronski

Kupio sam danas MV broj 2 i prvi utisak mi je da je štampa malo lošija od prvog broja, to se odnosi na povez gde stranice nisu prilepljene uz hrbat a to je propust koji ne bi smeo da se dozvoli ako se želi kvalitetno izdanje! Druga je prica to da sam jedva na kiosku našao primerak koji nije oštecen jer i pored pakovanja u kesice bahati prodavci na kioscima uspeju da oštete svaki primerak!!!

Na mom stripu je uvez totalno ok, nema sanse da se odvoje stranice. A nema ni crnih traka na dnu stranice. A ovo trece sto si pomenuo jeste slucaj, naravno strip je pomalo ostecen jer je bio vezan nekom trakom i vide se tragovi... sa prvim brojem sam imao srece a sa drugim nisam sto se toga tice... mada s obzirom da na trafici ima samo po jedan primerak, a mene mrzi da setam od jedne do druge, to je rizik koji sam svesno preuzeo... sve u svemu, i ovakva kakva je, Sfera mi je totalno OK. Svako eventualno poboljsanje je naravno dobro doslo. Jedva cekam sledeci broj.

Sto se epizode tice, jako je dobra. Podseca malo na film House of Wax.

Edited by - glacier on 28/07/2008 23:15:13
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21129 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 29/07/2008 : 00:26:09  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Ljudi da li ste vi normalni , o cemu govorite - o uvezu, tisku, bojama ??? Pa mi jesmo kolekcionari, ali nismo fanatici. Baš me je briga da li su boje na naslovnicama manje ili više "žive". To je samo kiosk izdanje. Treba da nam je najbitnije da se prodaje u što vecem broju i da se pojavljuju nova izdanja i novi izdavaci i da kiosk strip napokon stane na noge posle 16 godina ( skoro)potpunog odsustva sa trafika ( pricam o tržištu Srbije)

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 29/07/2008 : 00:49:27  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
quote:
Originally posted by anto

Ljudi da li ste vi normalni , o cemu govorite - o uvezu, tisku, bojama ??? Pa mi jesmo kolekcionari, ali nismo fanatici. Baš me je briga da li su boje na naslovnicama manje ili više "žive". To je samo kiosk izdanje. Treba da nam je najbitnije da se prodaje u što vecem broju i da se pojavljuju nova izdanja i novi izdavaci i da kiosk strip napokon stane na noge posle 16 godina ( skoro)potpunog odsustva sa trafika ( pricam o tržištu Srbije)

a

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21129 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 29/07/2008 : 01:05:07  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Weljko, ne spavaš. Sutra nema škole?

Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 29/07/2008 : 09:44:19  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
quote:

Mozda je dobar znak sto govorimo o tome, jer bi to znacilo da su nas razmazila brojna strip izdanja u toj meri da raspravljamo nadugacko i nasiroko o sekundarnim stvarima.

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21129 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 29/07/2008 : 10:29:07  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:
Originally posted by morrison

quote:

vredi
Mozda je dobar znak sto govorimo o tome, jer bi to znacilo da su nas razmazila brojna strip izdanja u toj meri da raspravljamo nadugacko i nasiroko o sekundarnim stvarima.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/07/2008 : 10:39:16  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Oce to doc u striparnice RH? vec samo to pitao no nitko da da odogovor?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 29/07/2008 : 11:04:23  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
quote:

a???covece raspust je

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21129 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 29/07/2008 : 12:11:02  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:
Originally posted by weljko94

quote:

a???covece raspust je

znam , i ja sam na raspustu

Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 29/07/2008 : 12:20:29  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Trebalo bi se pocetkom nekog od narednih mjeseci pojaviti Libellusu.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/07/2008 : 14:26:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:

quote:

Postao si vanjski suradnik striparnice Libellus? Ili se zaposlio u primorskom ogranku Libellusa?

Dobro, pocekat cemo...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

vronski
New Member

182 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 29/07/2008 : 17:50:52  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski a Private Message
Ne znam zašto neki ovde misle da sitnicarimo ako smatramo da stripovi treba da se prodaju kao glanceri a ne ošteceni? Pa ne kupujemo stripove u antikvarnici vec na kioscima! Ako nešto ume da me iznervira to su onda ošteceni stripovi!
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 29/07/2008 : 18:10:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:

quote:

preciznost ti je drugo ime?

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 29/07/2008 : 23:20:52  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
Pa imate valjda telefon? Lijepo nazovite i pitajte dali/kada stižu. Simple as that.

There you go:

--- STRIP KNJIŽARA LIBELLUS ---

E-mail: skl @ libellus.hr

Telefon: +385 (0)1/481-96-36

Mobitel: +385 (0)91-592-33-00

;)

Edited by - flamboyant soul on 29/07/2008 23:21:38
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21129 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 04/08/2008 : 11:41:25  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Magicni Vetar - Kolekcionar : fantastican strip. Ne pamtim kada me neki Bonelli ovako oduševio.sjajan scenario, maestralne konverzacije ( dostojne jednog Grega ili Charliera ), crtež koji me je krajnje ugodno iznenadio ( ko je uopšte ovaj Sicomoro ? ), ....... Ako su i sledece epizode ovako dobre, dobio sam još jednog omiljenog junaka ( uz rame sa ken Parkerom )

Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 05/08/2008 : 00:28:04  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
jes vala je dobar
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2351 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 05/08/2008 : 01:01:23  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message
Ova prica sa MV me podseca na System comics...nazalost...ovaj serijal je ipak trebalo odraditi kao sto to radi VC...ova limitirana varijanta je cist promasaj...ovo je strip za vece,mnogo vece,tiraze i masovniju dostupnost...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 05/08/2008 : 11:08:21  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
Bice povecan tiraz ako se drugi broj proda kao i prvi.
Prvi se prodao tako da je izdavac otplatio sva ulaganja.
Jedino sto je ostalo od prvog broja sacuvace se za sajam stripa i knjiga i to jer je takva odluka izdavaca a ponuda za otkup remitende i preostalih brojeva je dosta.
Verovatno ce mo imati povecan tiraz od treceg broja.
Tako da sa aspekta izdavaca izdanje je pun pogodak.Vec smo apsolvirali da je izdavacu jedini cilj da ne bude u minusu jer stripove izdaje za svoju dusu i on je to uspeo.Jedino moze da mu dosadi.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21129 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 05/08/2008 : 15:58:43  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:
Originally posted by dubac

Bice povecan tiraz ako se drugi broj proda kao i prvi.
Prvi se prodao tako da je izdavac otplatio sva ulaganja.
Jedino sto je ostalo od prvog broja sacuvace se za sajam stripa i knjiga i to jer je takva odluka izdavaca a ponuda za otkup remitende i preostalih brojeva je dosta.
Verovatno ce mo imati povecan tiraz od treceg broja.
Tako da sa aspekta izdavaca izdanje je pun pogodak.Vec smo apsolvirali da je izdavacu jedini cilj da ne bude u minusu jer stripove izdaje za svoju dusu i on je to uspeo.Jedino moze da mu dosadi.

Da li ce se distribucija proširiti i na neke druge kioske, ako se poveca tiraž . Pa ni ti u Kragujevcu nemaš "Štampine " kioske.Ajde molim te, ako vec znaš coveka , poradi na tome.

Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 05/08/2008 : 23:31:12  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
super vest da se prvi broj rasprodao i da je ostalo nesto malo bas cu da odem na sajam knjiga i da se cudim koje je to izdanje i odkad izlazi kod nas :D :D
Go to Top of Page

Magic Wind
New Member

Serbia
263 Posts

Member since 25/07/2008

Posted - 05/08/2008 : 23:41:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Magic Wind a Private Message
UF, sad sam procitao MV br.2 i stvarno je odlican!
Crtez mi se takodje svidja
Nadam se samo da ce Sfera potrajati...
Go to Top of Page

MladenT
New Member

Croatia
260 Posts

Member since 16/10/2007

Posted - 06/08/2008 : 15:30:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit MladenT's Homepage  Send MladenT a Private Message
imas u libellusu prva dva broja, ali jako ogranicen broj komada. sam nije mi jasno zasto su ta srpska izdanja startali od broja 15 ako se ne varam. ko voli hrvatska izdanja nek kupi od prvog broja. sve imas u libellusu.
Go to Top of Page
Page: of 20 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000