forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Koliko vas Bonelli još drži
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 09/08/2008 : 10:21:01  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Trenutno samo Bonelli tj. Zagor. Za drugo nemam vremena
Go to Top of Page

Magic Wind
New Member

Serbia
263 Posts

Member since 25/07/2008

Posted - 09/08/2008 : 18:00:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Magic Wind a Private Message
Bonelli je jos uvek zakon
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25979 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 09/08/2008 : 18:41:42  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Vec odavno me ništa ne drži...
Bonellija kupujem još uvek iskljucivo iz nostalgije, ne pamtim kada sam nešto procitao onako iz zadovoljstva.
Trenutno samo albumi, i to, po mom mišljenju, probrani. A kada mi i oni dosade...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4692 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 11/08/2008 : 23:47:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Kada te kao klinju uplasi i naljuti nedostatak price uz ono srceparajuce,nocnomorno"nastavice se..." il' "kraj u sledecem broju",a nastavak ima brat od tetke kog vidjas samo jednom u godini,ti onda krenes da manijakalno skupljas sve sto je strip...da,da, Boneli drzi jakooo dugo...nema nam spasa i nemojte nas spasavati :)
Go to Top of Page

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 12/08/2008 : 11:42:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message
ozbiljno razmišljam da se rešim Zagora od Ludensa, Bleka, Marka, Ciko specijalaca ... ozbiljno, ne mogu više svariti taj deo Boneli produkcije, ostala je samo cista navika....

Zalosno je kada covek ne zna sta hoce, a katastrofalno kada ne zna koliko moze!

Jovan Ducic
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 13/08/2008 : 13:53:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message
Boneli je number 1 sto se mene tice...Ti junaci su mi ulepsali detinjstvo i uvek cu ih citati...nadam se da ce Bonelli potrajati bar jos 50 godina...

Go to Top of Page

LaSeR 39
Starting Member

Croatia
1 Posts

Member since 13/08/2008

Posted - 13/08/2008 : 17:22:07  Show Profile Show Extended Profile  Send LaSeR 39 a Private Message
volim Bonelli, ali citam i druge stvari
tj. prvo sam citao alana forda pa sam poceo kupovati Bonelli jer je 10 puta bolji
pogotovo Dylan Dog
Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 13/08/2008 : 19:00:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message
odlicno pitanje, u pravo vrijeme za mene..
ja sam u raskoraku, ne mogu reci da kupujem bonellija, jedino da s vremena na vrijeme citam stare dylane i martije (zagore uopce ne iako ih imam), citam Magicnog i to je to.
prebacila sam se na druge stripove, i to je neki novi svijet. u zadnjih godinu dana procitala sam i boljih stripova od bonellija.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4692 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 14/08/2008 : 21:37:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by nika331

odlicno pitanje, u pravo vrijeme za mene..
ja sam u raskoraku, ne mogu reci da kupujem bonellija, jedino da s vremena na vrijeme citam stare dylane i martije (zagore uopce ne iako ih imam), citam Magicnog i to je to.
prebacila sam se na druge stripove, i to je neki novi svijet. u zadnjih godinu dana procitala sam i boljih stripova od bonellija.

Pozdrav,nika331!Novi sam,pa da te prvo pozdravim!Odusevljen sam time sto ima i devojcica koje vole strip(sovinizam na stranu,retko je to)!Da,slazem se,ima kudikamo boljih stripova od Bonelija!No,Boneli je nekako veza koja spaja sve nas,nostalgicare pre svega-zato mu se uvek vracamo ponovo(ja mu se vise necu vracati,t.j.necu ga ni napustati vise )...
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 14/08/2008 : 22:00:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message
Dylan i Martin.
Bonelli ima svoje mesto u svakoj kolekciji. Treca opcija.

Dakako najpristupachnije kada je finansijski aspekt u pitanju.
Go to Top of Page

wolf_101
Starting Member

Croatia
11 Posts

Member since 02/08/2008

Posted - 14/08/2008 : 22:07:37  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf_101 a Private Message
najvise citam bonelli ali tu i tamo se nade i nes drugo
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 14/08/2008 : 23:08:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Ja sam sad na more nosio kompletnog Magicnog od Libelusa, sve Inkale i Noc bez kraja. Boneli su stripovi kao i svaki stripovi, dobri ili losiji. Magicni je odlican, Marti, Mister No, Dilan ( nek mi bog oprosti, zavoleh ga )..... Sve su to dobri stripovi i za staro i za mlado.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 14/08/2008 : 23:42:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
Ma dajte...
Procitao sam mnoge druge stripove na preporuku i malo toga me dosad impresioniralo.
Amerikanci prodaju nekekav plitki spektakl, a francuzi i dalje pišu neambiciozne pustolovne stripove u duhu trash ere (70'...). I to njihovo glupo bojanje stripova mi ide na živce.
Ako cu u ducanu birat izmedu MM Giganta i bilo kojeg drugog stripa, bez razmišljanja cu odabrati onaj prvi. Po cemu je on loš; ili da preformuliram, što je to puno bolje od njega?
I još cu reci da volim bonelli jer njeguje konzervativni (staromodni) europski stil. Hocu reci da se prica odvija polako, na filmski nacin; i što je najvažnije, njeguju se dijalozi i ne postoji ogromni vremenski jaz izmedu vinjeta. Ta finoca omogucava citatelju da se uživi u epizodu. Ovo se može donekle reci i za mange.
Zašto postoji odbojnost prema bonelliju? Neki ce reci - hiperprodukcija. A koje ce te božje opravdanje reci za americki strip!XP Nadalje, monogi imaju stereotipna razmišljanja koja se temelje na trash & šund bonellijevoj politici od prije 30 godine. Iz neke zloce, ti ljudi ne žele priznati da je to doba prošlo i da se bonelli danas drži modernih standarda. Bonelli nije ULTIMATIVNI IZDAVAC, ali cu bez okljevanja reci da je rame uz rame sa svima ostalima, a s još više bezobrazluka cu se usuditi reci da je za par nijansi i bolji od ostaloga. Jednio su ovi Fibrini one-shotovi, za koje mogu reci da su mi bolji.
Bonelli je dao jednog metafizickog Ken Parkera, kojemu ostali nisu ni do koljena. Tu je Magicni Vjetar, Nathan Never, Martin Mystere, Dylan Dog, Tex Willer, pa i taj nesritni Zagor... sve junaci za koje morate priznati da su nam dali hrpu strašno dobrih epizoda. Bonelli ima najbolje crtace na zemaljskoj kugli, a mnogi od njih su umjetnici u punom smislu rijeci. Tu im nitko ne konkurira. Osudivanje nekih junaka radi loših perioda je kretenizam. Možete reci da više volite druge strip-škole, ali da je bonelli drek, to je, po objektivnim stajalištima, cista glupost!

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4692 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 15/08/2008 : 12:15:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Lepo receno!Podrzavam sve gore navedeno!Posebno onaj deo o Parkeru,jer on je vec kultno vestern ostvarenje.
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 15/08/2008 : 17:03:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Inferno, jesi nabavio MV 8?

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 16/08/2008 : 01:36:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message
quote:
Originally posted by Inferno

volim ja bonelli, ali volim i druge stripove, ok?a ne vidim ko je tu rekao da je bonelli drek?!?
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 16/08/2008 : 11:45:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
quote:
Originally posted by npetros2@htnet-dsl

Inferno, jesi nabavio MV 8?

Jesam, prije desetak dana sam uzea knjige 8, 9, 10 i 11.
Pocet cu ih citat cim malo zaladi. Sad imam strku... (lito, poslici...)

Trenutno lagano citam druge stvari koje sam nabavija (Dampyr, NN, NR KP i neke MM), a MV ce mi bit šlag na tortu.
Do sad sam procita 21 epizodu i samo mi se jedna nije svidjela. Sve druge su mi vrlo dobre i odlicne! To nema nigdi.

@nikka331

ma, govore...
kako bi ispali cool medu "strip kriticarima" i dokazali sebi da su umjetnicke duše i odrasla... djeca!

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/08/2008 : 20:30:05  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
Bonelli je zakon al tu i tamo procitan i nešto drugo

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 16/08/2008 : 22:20:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message
quote:

[quote]Originally posted by npetros2@htnet-dsl

ma, govore...
kako bi ispali cool medu "strip kriticarima" i dokazali sebi da su umjetnicke duše i odrasla... djeca!

znam, i ja sam vidjela te prepirke i uopce me više ne zanimaju. samo ne vidim razloga za citav tvoj nabrijani post u ovoj temi gdje nitko nije vrijedao bonellija, i ne da mi se to slušat(citat), a cini mi se da je bilo upuceno meni.
Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 16/08/2008 : 22:21:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message
quote:

quote:

ma, govore...

znam, i ja sam vidjela te prepirke i uopce me više ne zanimaju. samo ne vidim razloga za citav tvoj nabrijani post u ovoj temi gdje nitko nije vrijedao bonellija, i ne da mi se to slušat(citat), a cini mi se da je bilo upuceno meni.

Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 16/08/2008 : 23:29:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
quote:

quote:

quote:

ma, govore...

Ma kakvi. Nisam ni vidio tvoj post. Uletio sam u raspravu ko zec i uobicajeno nabrljacija što mi je prvo palo na pamet.
Ne moraš internestke rasprave shvacat tako ozbiljno.
Nemoj se ljutit, pliz!

Go to Top of Page

jaki88
Starting Member

42 Posts

Member since 17/08/2008

Posted - 17/08/2008 : 11:19:56  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki88 a Private Message
dok sam bio manji kupovao sam svaki strip koji se na kiosku pojavio,..sad recimo kupujem samo ono šta mi se svida,..al da me još drži to definitivno:)
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.24 seconds. Snitz Forums 2000