interesuje me dali cuvate stare brojeve mister noa iz lunov magnus stripa a uporedo skupljate i libelusovog mister noa ili se resavate starih brojeva iz lms.
Nisam nikad skupljao LMS MNoa, niti sam to ikada i htio. Samo sam ih vecinu procitao. Libellusov MNo naravno da uzimam i ne pada mi napamet da ih se riješim.
Nešto slicno ka Dalen ... Nikad nisam ni tija kupovat LMS Mr.No jedino ako bi kojeg duplog dobija na poklan ... Libellus kupujem i s nestrpljenjem ocekujem nove knjige
Takoder, ali prodat cu LMS kolekciju kada sve te price izadu u Libellusovom izdanju.
Optimista...
Zašto ne bi bio optimista? Trenutno je na aukcijama jedan jedini LMS Mister No broj jedan "Dijamantska klopka" po cijeni od (cak!) 100 kuna. Kad se samo sjetiš koliko je koštao Libellusov prvi Mister No da si ga na vrijeme kupio.
Takoder, ali prodat cu LMS kolekciju kada sve te price izadu u Libellusovom izdanju.
ne znam. nadam se da si u pravu jer i sam imam puno zs i lms stripova. sigurno nekih 90 komada. zapravo, ja sam se vec pomirio s tim da ce ti stripovi za nekoliko godina izgubiti vrijednost. tko ce to kupovati kad jos tih par dinosaura nase generacije odu.
ne znam. nadam se da si u pravu jer i sam imam puno zs i lms stripova. sigurno nekih 90 komada. zapravo, ja sam se vec pomirio s tim da ce ti stripovi za nekoliko godina izgubiti vrijednost. tko ce to kupovati kad jos tih par dinosaura nase generacije odu.
JA SVE PRODAO OD LMS I ZS. Sada mi je žao. Imaju onu "notu" prošlosti, kad je strip harao po školama...
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
i ja imam slican koncept.kombinijem stare sa novima.npr stare gde je izrezano puno stranica zamanjujem novima a ostale stare cuvam.mada neznam vise dali sam upravu...postaje mi biti zao za nekim starima koje sam imao...
You stared at the abyss, you'll never rest in peace