forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 bitka za prostor
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

dzoni
Advanced Member

Serbia
4364 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 11/08/2008 : 15:05:30  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message
zaboravih reci da stripove slazem jedan na drugi oko 40 stripova,pa druga kolona i tako sve,klasirano po junacima
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 11/08/2008 : 16:09:00  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
mozda ih spali pa urnu sa pepelom stavi u ormar :) :)
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4364 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 11/08/2008 : 17:44:53  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message
da,ha,ha,ha.
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 11/08/2008 : 18:16:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
a cujte, ja ih imam pa bih morao znati. stane i malo vise od 2400 ako se prostor maximalno iskoristi.

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk

Edited by - Pavel01 on 11/08/2008 18:28:27
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 11/08/2008 : 18:27:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:
Originally posted by dzoni

jer imam orman od drveta slicne sirine i visok skoro do plafona.ima 8 polica na koje moze stati na svaku policu po 5 kolona stripova od po 40 komada.znaci jedna polica mi drzi 200 stripova puta 8 polica jednako 1600.

5 kolona???

the bird is the word
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 11/08/2008 : 18:35:13  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
Bio mi drugar, nutricionista, vodi zdrav zivot i sl. i upozorio me na opasnost od `udisanja olova` kad je video stripove po sobi - mislite li o tome ???

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 11/08/2008 : 18:43:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
olovo, nema sanse - ljepilo

the bird is the word
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/08/2008 : 20:20:03  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by culfis

Bio mi drugar, nutricionista, vodi zdrav zivot i sl. i upozorio me na opasnost od `udisanja olova` kad je video stripove po sobi - mislite li o tome ???

ma pusti te likove.di on živi ? na planini?šta udiše auto ispuhe kad je tako pametan?

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2430 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 11/08/2008 : 20:53:45  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message
quote:
Originally posted by DOMI

ŠTETA da prestaneš kupovati pogotovo jer imaš tako veliku kolekciju. Zato savjet za ekstra prostor: domišljatu ideju realizirao je moj frend, a prije par godina i ja, u prostoriji gdje su stripovi, IZNAD ŠTOKA OD VRATA, u širini vrata i u istoj boji kao štok, napravi dvije do tri police. Jeftino je, željezni nosac, prikladne daske i malo boje. Na taj nacin dobit ceš prostor za barem 200 brojeva standardnog formata.
[/quote]

Dvije-tri police iznad vrata,Domi?
Na kojoj visini je tebi plafon... meni tu stane samo jedna.

Inace,prošle godine mi je prekipjelo i odlucio sam da necu više da
guram stripove na,u i pod ormare i krevete i zakucao sam na zid i pol iznad kreveta cca 17 metara polica, da jednom zauvijek riješim
problem spremanja stripova. Sad kad sam sve posložio -imam pune police.. i dalje nove stripove guram u i na ormare
I naravno da se svi zgražaju kad vide da spavam ispod svih tih
prepunih polica
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 11/08/2008 : 20:55:19  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
Jes` da je covek cudan, ali mozda je nesto ucio u skoli, bas me interesuje naucna strana ovoga, dakle kakav je uticaj stripova na covekovo zdravlje?
Inace da ne skrenem sa teme - prebacio sam na terasu ogroman orman, zapreminski mocan, samo jos ostaju police...

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 11/08/2008 : 20:57:04  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
Ja nemam problema sa slobodnim prostorom. Svjetionik je ogroman, stane krdo stripova u njega.

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 11/08/2008 : 21:00:58  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
quote:

Jes` da je covek cudan, ali mozda je nesto ucio u skoli, bas me interesuje naucna strana ovoga, dakle kakav je uticaj stripova na covekovo zdravlje?

Joj, culfis, to su ti ta pseudo-znanstvena izdrkavanja. Ne mogu naci lijeka za sto drugih sranja i bolesti pa se bave glupostima da bi ispali pametni. Tom logikom je sve štetno za zdravlje, cak i sex, jer se troši hrskavica u kukovima (a i još nešto, jelte ), pa opet na kraju nije baš tako.

Edited by - flamboyant soul on 11/08/2008 21:01:28
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 11/08/2008 : 21:40:38  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
quote:
Originally posted by flamboyant soul

quote:

Joj, culfis, to su ti ta pseudo-znanstvena izdrkavanja. Ne mogu naci lijeka za sto drugih sranja i bolesti pa se bave glupostima da bi ispali pametni. Tom logikom je sve štetno za zdravlje, cak i sex, jer se troši hrskavica u kukovima (a i još nešto, jelte ), pa opet na kraju nije baš tako.

@flamboyant soul
Ako te put nanese do Beograda, obavezno se javi, castim pivo !!! Tu je bar sve jasno!!!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 11/08/2008 : 21:51:46  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Ja drzim stripove i u spavacoj sobi, iznad glave, bas me briga, moze da skodi samo zeni.....xexexe

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4364 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 11/08/2008 : 22:42:19  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message
i ja imam tu mogucnost,to je jedan od zadnjih slobodnih prosora u sobi,da stavim police iznad glave ali to necu uraditi jer je opasno.nikad neznas sta se moze desiti,istinit je dogadjaj bio da je jedan covek spavao a iznad glave mu je na zidu bila okacena uramljena ikona,jedne noci ona je pala udarila ga u glavu,nezgodno i covek je umro.malo lici na crni humor ali prica je istinita i nikad covek nezna stya moze da se desi,treba biti oprezan.
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2430 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 11/08/2008 : 22:47:31  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message
Znaš kako se kaže:
Ko se stripa laca,od stripa ce i poginuti
ili tako nekako
Koja vijest u crnoj kronici - Ubili ga stripovi
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12768 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 11/08/2008 : 22:54:00  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
Ubio ga Tex Viler

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2430 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 11/08/2008 : 22:59:38  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message
Najvjerojatnije Tex.
To je teško štivo
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/08/2008 : 08:27:48  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Da, kod mene iznad glave su police sa Libellusovim izdanjima i kad bi to palo, ubilo bi i mene i zenu, a ko zna, mozda bi se zena i spasila?

Edited by - srdjandj on 12/08/2008 08:28:30
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 12/08/2008 : 11:14:44  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
quote:

@flamboyant soul
Ako te put nanese do Beograda, obavezno se javi, castim pivo !!! Tu je bar sve jasno!!!

Važi, doktore. Možda organiziram i neko predavanje usput.

Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 12/08/2008 : 12:26:18  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message
Vec sam negdje napisao da mi je trenutno najveci problem - prostor. Iako sam "okupirao" pola stana i pola svih plakara, nemam toliko mjesta da nove stvari mogu slagati gdje spadaju, nego ih stavljam jedne na druge. Zato svako malo moram raditi "inventuru" i preslagivati. Ali, nosim se s tim za sada, jer mi je to zadovoljstvo. Javio sam se ustvari radi "trovanja olovom". Ima li toga i u kojoj kolicini? Ne kažem da se ne osjeti neki miris, kada je veca kolicina stripa na gomili, ali da ima trovanja, ja bih vas odavno gledao odozgo (ili odozdo, kako bi rekli neki moji "simpatizeri"). Ima li netko saznanja o štetnosti vece kolicine knjižica i albuma na jednom mjestu. Jer, periodika je davno spakirana i nalazi se iza i ispod svega, pa mislim da nema velikog utjecaja.
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5234 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 12/08/2008 : 15:09:36  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message
quote:
Originally posted by IGMAN2

quote:
Originally posted by DOMI

ŠTETA da prestaneš kupovati pogotovo jer imaš tako veliku kolekciju. Zato savjet za ekstra prostor: domišljatu ideju realizirao je moj frend, a prije par godina i ja, u prostoriji gdje su stripovi, IZNAD ŠTOKA OD VRATA, u širini vrata i u istoj boji kao štok, napravi dvije do tri police. Jeftino je, željezni nosac, prikladne daske i malo boje. Na taj nacin dobit ceš prostor za barem 200 brojeva standardnog formata.

Dvije-tri police iznad vrata,Domi?
Na kojoj visini je tebi plafon... meni tu stane samo jedna.

Inace,prošle godine mi je prekipjelo i odlucio sam da necu više da
guram stripove na,u i pod ormare i krevete i zakucao sam na zid i pol iznad kreveta cca 17 metara polica, da jednom zauvijek riješim
problem spremanja stripova. Sad kad sam sve posložio -imam pune police.. i dalje nove stripove guram u i na ormare
I naravno da se svi zgražaju kad vide da spavam ispod svih tih
prepunih polica
[/quote]

vrata su mi standardna, 200 cm, strop 270, dakle police su na tocno 70 cm razmještene. Ovisi kako slažeš stripove, tvoj izbor je da li ceš staviti 2 ili 3 police...

• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 12/08/2008 : 15:38:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
U vezi olova:
Znam ženu koja je 40 godina radila u knjižnici. Svaki dan 7-8 sati u prostoru gdje se baš osjeti nekakav miris. I eto, ode u penziju živa i zdrava.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 12/08/2008 : 15:40:39  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message
Naravno, da ima ikakve opasnosti, bar bi ti ljudi u knjižnicama u kojima sjede dnevno 8 sati imali bar dodatak za otežane uvjete ili opasni okoliš u kojem rade.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/08/2008 : 15:47:01  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by wiskey

Vec sam negdje napisao da mi je trenutno najveci problem - prostor. Iako sam "okupirao" pola stana i pola svih plakara, nemam toliko mjesta da nove stvari mogu slagati gdje spadaju, nego ih stavljam jedne na druge. Zato svako malo moram raditi "inventuru" i preslagivati. Ali, nosim se s tim za sada, jer mi je to zadovoljstvo. Javio sam se ustvari radi "trovanja olovom". Ima li toga i u kojoj kolicini? Ne kažem da se ne osjeti neki miris, kada je veca kolicina stripa na gomili, ali da ima trovanja, ja bih vas odavno gledao odozgo (ili odozdo, kako bi rekli neki moji "simpatizeri"). Ima li netko saznanja o štetnosti vece kolicine knjižica i albuma na jednom mjestu. Jer, periodika je davno spakirana i nalazi se iza i ispod svega, pa mislim da nema velikog utjecaja.

Samo nek je sto vise stripova, snaci cemo se za prostor....

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000