forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Baš bi bilo lijepo ...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 15/08/2008 : 00:16:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Upravo završavam citanje stripa Superman/Batman 1: Public enemies. Strip me je totalno zarazio. Vrlo lako se cita, dovoljno je sitno predznanje koje vecina nas posjeduje, dijalozi (a pogotovo razmišljanja dva glavna lika) su maestralno izvedeni. Odnos izmedu S-a i B-a je pravi jin & jang u kojemu se mora uživati. Crtež je cist i jasan, bolje prekrasne. Iako sam glede americkih stripova teški pocetnik, ne mogu se othrvati dojmu da bi ovo jako lijepo sjelo našem tržištu u kojem ima previše stripova jedne vrste, a na žalost premalo drugih (recimo baš ovakvih). Najjaci adut nekog stripa je po meni da ga nikako ne možete ispustiti iz ruku tj. da nije ni malo dosadan, a ovaj strip je svakako takav. Na sajtu DC Comicsa, saznajem da je trenutno u ponudi još 5 trejdova Superman/Batman i ako se ukaže prilika, svakako ih nabavljam.
Baš bi bilo lijepo da se ovo (ili nešto slicno) pojavi na hrvatskom (ili srpskom) jeziku. Ne mogu zamisliti ništa što bih radije kupio... Djeli li netko moje mišljenje? Zamislite samo da postoji neka edicija gdje bi svake godine dobili po recimo 6 (ili cak 12) dobrih trejdova Supermana, Batmana isl.
Eh, pusti snovi...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 15/08/2008 00:32:02

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 15/08/2008 : 00:25:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Jel "trejd", ustvari "sveska"?

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 15/08/2008 : 00:29:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by Raspucin

Jel "trejd", ustvari "sveska"?

Nisam baš neki strucnjak, ali mislim da je trejd nekoliko spojenih sveski tako da to cini manje-više cjelinu. U opisanom stripu je spojeno prvih 6 epizoda. Može biti paperback (TPB) - korice kao kod naših mekokoricenih albuma ili HC - znaš šta je...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 15/08/2008 00:34:24
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 15/08/2008 : 00:33:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Sad znam. Bunila me je ta rec, a cesto se spominje na forumu.
Reci mi jesi li citao stripove koje izdaje Dekara? Meni se to dopalo u zadnje vreme. Mastovito je do daske. Procitao sam Zabavu za celu porodicu i Vidovitu Zorku. Oba su odlicni, a Zorka je vrh.
Te takve svescice su mi zalicile da bi trebalo da budu "trejdovi".

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 15/08/2008 : 00:38:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by Raspucin

Sad znam. Bunila me je ta rec, a cesto se spominje na forumu.
Reci mi jesi li citao stripove koje izdaje Dekara? Meni se to dopalo u zadnje vreme. Mastovito je do daske. Procitao sam Zabavu za celu porodicu i Vidovitu Zorku. Oba su odlicni, a Zorka je vrh.
Te takve svescice su mi zalicile da bi trebalo da budu "trejdovi".

Citao sam Nepobedivi i Okružen mrtvima od Lavirinta. Te stripove sam momentalno zavolio. Užasno sam se razocarao što se stalo na broju 13 tako da pomalo bojkotiram Zabavu, Zorku i Vrlo mrtvi svet... Inace, sve navedeno je vjerovatno moglo izaci u obliku trejdova - dobro ti je zalicilo (tada bih sigurno kupio), ali kažu da Dekara ne voli trejdove.

Edited by - Obi-wan on 15/08/2008 00:39:20
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27621 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 15/08/2008 : 07:37:12  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

Upravo završavam citanje stripa Superman/Batman 1: Public enemies. Strip me je totalno zarazio. Vrlo lako se cita, dovoljno je sitno predznanje koje vecina nas posjeduje, dijalozi (a pogotovo razmišljanja dva glavna lika) su maestralno izvedeni. Odnos izmedu S-a i B-a je pravi jin & jang u kojemu se mora uživati. Crtež je cist i jasan, bolje prekrasne. Iako sam glede americkih stripova teški pocetnik, ne mogu se othrvati dojmu da bi ovo jako lijepo sjelo našem tržištu u kojem ima previše stripova jedne vrste, a na žalost premalo drugih (recimo baš ovakvih). Najjaci adut nekog stripa je po meni da ga nikako ne možete ispustiti iz ruku tj. da nije ni malo dosadan, a ovaj strip je svakako takav. Na sajtu DC Comicsa, saznajem da je trenutno u ponudi još 5 trejdova Superman/Batman i ako se ukaže prilika, svakako ih nabavljam.
Baš bi bilo lijepo da se ovo (ili nešto slicno) pojavi na hrvatskom (ili srpskom) jeziku. Ne mogu zamisliti ništa što bih radije kupio... Djeli li netko moje mišljenje? Zamislite samo da postoji neka edicija gdje bi svake godine dobili po recimo 6 (ili cak 12) dobrih trejdova Supermana, Batmana isl.
Eh, pusti snovi...

citao si svidilo ti se i zašto sada kuknjava za hr/Sr?lipo uzimaj americke i uživaj.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 15/08/2008 : 10:02:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Nekako su mi ovi domaci srcu miliji... Ovo mi je stvarno super, ali vidjeti to u našem ruhu bi me oborilo s nogu. Nije to kukanje, više sanjarenje...

Go to Top of Page

Road_warrior
New Member

Serbia
158 Posts

Member since 21/04/2008

Posted - 15/08/2008 : 11:52:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Road_warrior a Private Message
Ja se takodje prikljucujem zeljama da se ovo objavi na ovim prostorima.

My life fades the vision dims. All that remains are memories. I remember a time of chaos ruined dreams this wasted land. But most of all, I remember the Road Warrior the man we called Max.
Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 15/08/2008 : 17:10:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message
A ti se Jedi pravo "navuko" na amere

mladenlov@gmail.com
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 15/08/2008 : 18:26:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by mladen13

A ti se Jedi pravo "navuko" na amere

Neke stvari su mi stvarno fenomenalne.

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 15/08/2008 : 18:27:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by Road_warrior

Ja se takodje prikljucujem zeljama da se ovo objavi na ovim prostorima.

Dobro je, vec nas je dvojica...

Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 15/08/2008 : 19:50:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
Hoceš i drugi trejd?
nije HC, ali poslužice...

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 16/08/2008 : 08:25:24  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message
bilo bi lijepo...jedino kaj bi bilo skuplje
tako da mi je ova opcija draža...
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000