Na stranici Stripovi Na Kvadrat neko se dobro zajebaje sa nama!
1)na Dylan Dog Almanahu je osvanulo cudnovato IIII greška se jest dogodila na almanahu i u stvarnosti trebao je biti broj IV,ali je otisnut III,nikako IIII 2)sad na Zagor Almanahu je cijena 35 kuna nije istina,ja sam ga kupio jutros i cijena mu je 25 kuna Bernard je rekao da nece dirati,odnosno povisiti cijenu nijednom izdanju koje je van serije
Vernijev almanah je uranio zbog njegovog gostovanja na CRŠ-u i pokvario orginalni redosljed. Šteta što nisu u ovoj turi objavili almanah iz 2001 koji mi je uvjerljivo najbolji, jer se ponovno pojavljuje ekipa s broda Golden Baby i stari poznanik Honest Joe. I Virginia, naravno, koju je Zagor ponovno napastvovao.
1)na Dylan Dog Almanahu je osvanulo cudnovato IIII greška se jest dogodila na almanahu i u stvarnosti trebao je biti broj IV,ali je otisnut III,nikako IIII 2)sad na Zagor Almanahu je cijena 35 kuna nije istina,ja sam ga kupio jutros i cijena mu je 25 kuna Bernard je rekao da nece dirati,odnosno povisiti cijenu nijednom izdanju koje je van serije
Ili se upravo na ovoj stranici netko zajebaje...
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Ili se upravo na ovoj stranici netko zajebaje...
Da, to sam shvatio tek jutros kada sam ponovo pogledao. Nije do Stripova Na Kvadrat vec do stripovi.com forumaša kojima je Dosadno Na Kvadrat
Zagoru leva prevelika,a negativcu, pak premala - sve kad se sabere i podeli sa 2, dobijamo dve ruke `normalne` velicine! e sad ako se malo uvelica i pogleda kako je Ferri nacrtao Zagorovu ruku - horor verzija
Da, ja sam se baš nadao onome Otoku demona, ili kako vec (Boselli&Laurenti), a dobili smo Chiarollu. A naslovnica je glupava, jer je ovaj falio Zagora iz 20 centimetara.
Nema veze, vazno je da i u almanasima stizemo italijane, posle cemo kukati samom Boneliju i Buratiniju a ne "Ludensu" zasto je objavio ovo a ne ono...
To je prava istina. Jedva cekam da se tak neke dogodi, a najbliže tome je Zagor maxi koji kad izadu Marinci bude 7, talijani su ih vidli 9, a ne znam jel ovaj novi vec izašel kod njih ili nije.
Only when all is lost, there is something to live for!
Izasao je deseti (ili izlazi ovih dana), no, brzo cemo imati ciste situacije i u maxiju i almanahu i specijalcima, kod Ciko specijalaca se ionako niko ne brine sta izlazi i kojim redom.