Author |
Topic  |
|
giant
Average Member

Slovenia
909 Posts
Member since 22/10/2006 |
Posted - 21/08/2008 : 08:13:56
|
Pozdrav svima! Nedavno sam stavio nekoliko stripova na aukcije,pa sam primetio,da sam napisao kod aukcije,u kojoj se prodaje komplet Zagor klasik-SC....! To nije Sistem Comics,naravno,.....Znaci "soft-cower" ili mekane platnice....buduci,da se ih može nabaviti i u trdim izdanjima!! Izvinjavam se svima za možda ne baš potpun opis aukcije! THX Jernej
|
Invincible shield |
Edited by - giant on 21/08/2008 08:15:24
|
|
slovenec
Senior Member

Slovenia
1024 Posts
Member since 05/04/2004 |
Posted - 25/08/2008 : 21:34:11
|
quote: Originally posted by giant
Pozdrav svima! Nedavno sam stavio nekoliko stripova na aukcije,pa sam primetio,da sam napisao kod aukcije,u kojoj se prodaje komplet Zagor klasik-SC....! To nije Sistem Comics,naravno,.....Znaci "soft-cower" ili mekane platnice....buduci,da se ih može nabaviti i u trdim izdanjima!! Izvinjavam se svima za možda ne baš potpun opis aukcije! THX Jernej
Heh, i ja sam kiksno u jednoj aukciji pa nemojte je odmah smještat medu smiješne aukcije (ako vec i niste :) nego radi se o zagoru klasik, a ja sam napisao alan ford klasik...kad imaš na stolu hrpu najednom miješano, tada se ovo dogada. No uglavnom popravicu to kad oglas istece, sad ne mogu pa ako ste vec pukli od smijeha, dobro, ako niste :) - nemojte ili brzo trk na oglas, da još jednom puknete od smijeha. Naravno, nemam pojma razliku izmedu alana i zagora - maltene isto izgledaju :)      lp! p.s. nisam opazio da je tko prokomentirao poskupljenje ludensa ...ili postoji neki topic pa sam slabo vidio ? To kao inflacija, je li... |
eto! |
Edited by - slovenec on 25/08/2008 21:35:04 |
 |
|
weky13
New Member

116 Posts
Member since 18/06/2005 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 26/08/2008 : 20:20:09
|
quote: Originally posted by slovenec
Heh, i ja sam kiksno u jednoj aukciji pa nemojte je odmah smještat medu smiješne aukcije (ako vec i niste :) nego radi se o zagoru klasik, a ja sam napisao alan ford klasik...kad imaš na stolu hrpu najednom miješano, tada se ovo dogada. No uglavnom popravicu to kad oglas istece, sad ne mogu pa ako ste vec pukli od smijeha, dobro, ako niste :) - nemojte ili brzo trk na oglas, da još jednom puknete od smijeha. Naravno, nemam pojma razliku izmedu alana i zagora - maltene isto izgledaju :)      lp! p.s. nisam opazio da je tko prokomentirao poskupljenje ludensa ...ili postoji neki topic pa sam slabo vidio ? To kao inflacija, je li...
Godine, stari moj, godine, ostarilo se....   |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
chemako
Average Member

Croatia
758 Posts
Member since 22/02/2004 |
Posted - 29/08/2008 : 10:44:42
|
Pa valjda i mi imamo svoj jezik,a ne soft cover. Mislim da je normalnije staviti meki uvez ili meke korice nego SC ili HC. |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|