Cist OK ostvarenje. Ima svega od padanja u zasjede, izdaja, krvoprolica, casti i na kraju tragike. Inace Della Monica odradio solidan posao. Stvarno im treba novi lektor, pravilno je "Sjedinjene Americke Države" a ne "Sjedinjene Države Amerike"
Jesu li "tajni agenti" bolji od "dugog putovanja", a kakav je "marinci" u odnosu ova dva?
1.jesu 2.bolji
Nema šanse. Juce sam citao Tajne agente, i prica nije ni blizu Dugog putovanja. Možda je ocena data na osnovu crteža Kjarole...
A opet mišljenja se razlikuju.
ja karijolu ne mogu smislit,ali ima nekih epizoda koje su ok...
Potpisujem Iako sam ga vrlo lako "svario" na Ciboli i na jednorogu. U prvoj em je dobra prica, em je crtez odlicaj jer je jos crtao pod pritiskom da Zagor lici na Zagora, dok mi je jednorog toliko dobra prica da nisam ni primetio crtez, BTW, tu je atmosfera bitna za pricu jako dobro docarana tako da mi je sam izgled Zagora nekim cudom bio potpuno nebitan. Kod "Dugug putovanja" takodje.
Chiarolla je majstorcina u usporedbi s ovim trash "crtacima" tipa Sediolli i Verni...Prije ga ni ja nisam mogao smisliti ali nakon prvog maxija sam se nekoko navikao na njegov stil i sada mi je OK...
Bilo je mnogo diskusije na forumu o Chiarolli tokom svih ovih godina. Ocene su uglavnom jedinstvane u tome da je on izvrstan crtac, s tim da vecini ljubitelja Zagora on jednostavno ne lezi kao crtac Zagora jer nije sacuvao fizicke karakteristike junaka za koje se vecina citalaca vezala tokom visedecenijskog citanja i naklonosti prema njemu.
Glasam za ono sto nije izaslo, pa kad se sve to popuni, onda idemo na vec objavljene ("Princ elfova", "Kozno lice", "Kamen ubica"...) jer treba i te objavljene imati kao deo iste kolekcije
Glasam za ono sto nije izaslo, pa kad se sve to popuni, onda idemo na vec objavljene ("Princ elfova", "Kozno lice", "Kamen ubica"...) jer treba i te objavljene imati kao deo iste kolekcije
Pa princ Elfova je izašao samo kao pirat, a to ne racunam
Prošli specijal je izašao krajem Maja, pa je, ako izlazi svaka tri meseca trebao izaci krajem Avgusta...
They have money for wars, but can't feed the poor!
Procito Marince! Moji komentari su slicni kao u Inferna. Dobar trip, ocekivo više, ali nisam razocaran! Dobri su mi Zagorovi flashbackovi, a onaj kraj s Kelsonom je preedobar, tako me naježio, braaale!
Kad ce Chico remitenda sve ispocetka? Oce bit u HC-u? Joj jedva cekam.