Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
culfis
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/JocaAvatar.jpg)
6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
|
Pavel01
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/0815.jpg)
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
|
DOMI
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/1081539187.jpg)
Croatia
5128 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 25/08/2008 : 22:28:23
|
zanimljiva knjižara... web stranica im je, inace, odlicna... aktualni su i pregledni |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
DusMan
Advanced Member
![](AvatarUpload/tezukaaa.jpg)
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 25/08/2008 : 23:00:02
|
Svaka cast na fotkama, pošto po njima Alan Ford izgleda barem duplo veci nego što jeste. :) Strip knjižara koja traje 13 godina. Malo li je?
Eh... sad se secam prve godine Forda, kao da je bila juce... |
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/lighteyes75412.gif)
United Kingdom
1975 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 25/08/2008 : 23:04:11
|
Ali ovo je prava striparnica, ja sam oduševljen. Na pola puta izmedu one stražnje sobe u striptiz baru Sopranosa i neke staretinarnice. Kvartovska šema, strava. |
Dobro i šta mi sada treba da uradimo? |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/donald-vader.jpg)
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 26/08/2008 : 00:07:04
|
Sto je dobar ovaj natpis - " NEMA ZAMENE!!!! "
Bas u AF fazonu! ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile.gif)
Dobra radnja, steta sto sam ziveo u drugom delu grada, pa me mrzelo da dodjem vise od 2 puta u zivotu....![](icon_smile_sleepy.gif) ![](icon_smile_blackeye.gif) |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Mod_Willie.jpg)
Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
Posted - 26/08/2008 : 00:15:24
|
Kao i onaj NEMA POPUSTA! ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_approve.gif)
Iako Beograd ima (uslovno) samo dve striparnice, drugu u samom centru, nikad me nije mrzelo da odem na drugi kraj grada, da bi odredene stripove kupio baš u Alan Ford-u. Gospodin Miroslav je odlican poznavalac stripa i veoma ljubazan covek (s nezaobilaznim tregerima kao detaljem:), pa uvek rado navratim!
I tamo se mogu naci neka starija izdanja, jer covek od svega napravi zalihe, da bude na raspolaganju kupcima.
Culfis, tebi baš leže ove "reportaže"! ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
|
Motofunac
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Croatia
118 Posts
Member since 06/05/2007 |
Posted - 26/08/2008 : 00:45:41
|
quote: Originally posted by Pavel01
vidi, vidi, ken spec "uzdah i san" i tex gigant "ubojice"... daj stavite to na aukcije.
zasto? jel su "Ubojice" tražene? |
|
mladjo
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(23).jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 26/08/2008 : 01:54:51
|
Ovi natpisi NEMA POPUSTA, NEMA ZAMENE su zakon. Podsjetiše me na natpis iznad jednog šanka: CAST SVAKOME - VERESIJA NIKOME. ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_approve.gif) |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
Posted - 26/08/2008 : 08:57:01
|
quote: Originally posted by Gil-galad
Kao i onaj NEMA POPUSTA! ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_approve.gif)
Iako Beograd ima (uslovno) samo dve striparnice, drugu u samom centru, nikad me nije mrzelo da odem na drugi kraj grada, da bi odredene stripove kupio baš u Alan Ford-u. Gospodin Miroslav je odlican poznavalac stripa i veoma ljubazan covek (s nezaobilaznim tregerima kao detaljem:), pa uvek rado navratim!
I tamo se mogu naci neka starija izdanja, jer covek od svega napravi zalihe, da bude na raspolaganju kupcima.
Culfis, tebi baš leže ove "reportaže"! ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile.gif) ![](icon_smile.gif) ![](icon_smile.gif) ![](icon_smile.gif) ![](icon_smile.gif)
|
Jel to štos iz Minhena? |
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
Posted - 26/08/2008 : 09:06:17
|
quote: Originally posted by DusMan
Svaka cast na fotkama, pošto po njima Alan Ford izgleda barem duplo veci nego što jeste. :)
Hvala! Jes`, bas deluje `ogromno`!!!
![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_wink.gif)
Strip knjižara koja traje 13 godina. Malo li je?
...na brdovitom Balkanu!
Eh... sad se secam prve godine Forda, kao da je bila juce...
|
Edited by - culfis on 26/08/2008 09:10:12 |
|
Death
Senior Member
![](avatars/brain.jpg)
Croatia
1208 Posts
Member since 10/01/2008 |
|
Vjeko1980
Advanced Member
![](AvatarUpload/n1002581949_30133907_5570.jpg)
5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 26/08/2008 : 10:31:25
|
quote: Originally posted by mladjo
Ovi natpisi NEMA POPUSTA, NEMA ZAMENE su zakon. Podsjetiše me na natpis iznad jednog šanka: CAST SVAKOME - VERESIJA NIKOME. ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_approve.gif)
Da u "Martinovoj" birtiji u Gruntovcanima![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Super je ovaj natpis u striparnici![](icon_smile_big.gif) , ali cirilicom ispisano "ulica Alana Forda" stoji ko kravi sedlo.. To mi je u rangu novog prijevoda "stotinu mi vampira" sa "Judo plesacu"![](icon_smile_dead.gif) ![](icon_smile_dead.gif) Potpuna blasfemija.. |
|
Hamzinho
Starting Member
![](AvatarUpload/vucko.jpg)
Bosnia and Herzegovina
13 Posts
Member since 06/10/2007 |
Posted - 26/08/2008 : 11:51:57
|
Atmosfera je fakat extra u striparnici. Prošle godine jaran i ja svratili maksuz pošto smo bili na poslovnom putu u Bg, kad gazda nakon pozdrava odmah : "Momci, hocemo li po jednu rakijicu dok tražite". |
Pa naopako, j..o ga ti, ova vamo, ova vamo. To ti je lijeva. Tako je brate, ova drzavna u sredinu, partijska desno, republicka ovamo lijevo, molim te. Nije to, to ti je desno, j...m te u glavu. Vamo dodji. A vidi mahnita momka. Obrnuto, hajvanu jedan, koja ti je desna, znas li? A hajvana Boze dragi, sta je ovo? |
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
Posted - 26/08/2008 : 11:55:43
|
quote: Originally posted by Hamzinho
Atmosfera je fakat extra u striparnici. Prošle godine jaran i ja svratili maksuz pošto smo bili na poslovnom putu u Bg, kad gazda nakon pozdrava odmah : "Momci, hocemo li po jednu rakijicu dok tražite".
Tako je to kod gazda Miroslava;popijemo mi, ne tako retko po pivce!!!![](icon_smile.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) |
|
Man_of_Steel
Advanced Member
![](AvatarUpload/2090046553467927d75f0a9.jpg)
Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 26/08/2008 : 14:23:08
|
Ovi natpisi NEMA POPUSTA, NEMA ZAMENE su zakon. Podsjetiše me na natpis iznad jednog šanka: CAST SVAKOME - VERESIJA NIKOME. ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_approve.gif)
ja imam ovaj poslednji natpis u mojoj radnji...![](icon_smile_big.gif)
inace nikada licno nisam bio u AF, ali sam vec 10-ak puta narucivao stripove i sve najbolje na profesionalizmu, brzini i ljubaznosti osoblja.![](icon_smile_sleepy.gif) |
Whenever You need hard center, I will be there... |
|
alanford70a
Starting Member
![](AvatarUpload/madball.jpg)
38 Posts
Member since 24/03/2008 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/donald-vader.jpg)
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 26/08/2008 : 15:22:19
|
quote: Originally posted by Man_of_Steel
inace nikada licno nisam bio u AF, ali sam vec 10-ak puta narucivao stripove i sve najbolje na profesionalizmu, brzini i ljubaznosti osoblja.![](icon_smile_sleepy.gif)
A jel ti nisi u BG![](icon_smile_question.gif) |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
tronožac
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
Serbia
509 Posts
Member since 04/05/2008 |
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
Posted - 26/08/2008 : 22:32:34
|
quote: Originally posted by tronožac
Culfiss,pomozi:alan ford,blek i mark po 450 din? To su više stripova zapakovano ili šta...? Zar je to cena?
Ne, to su HC izdanja - dakle sa `cvrstim koricama`! |
|
tronožac
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
Serbia
509 Posts
Member since 04/05/2008 |
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
Posted - 26/08/2008 : 23:21:36
|
quote: Originally posted by tronožac
U prodavnici nema starijih strip izdanja ili se ne vidi na snimcima?
Ima. Ja sam pronasao neke brojeve Yu stripa i Supera koje nisam imao, zatim bilo je Eksova, Stripoteka, Konana, Alan Fordova, Dnevnikovih izdanja,Politikinih zidanja, Strip Manie, Avanture,... Imas i odlican izbor SF literature! Nisu neke znacajnije kolicine, ali eto pronasao sam 10-tak starijih stripova za moju kolekciju.
|
|
Dusxan
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/miki.jpg)
Serbia
252 Posts
Member since 12/08/2008 |
Posted - 29/08/2008 : 12:26:06
|
bio sam u par navrata , ima dosta toga ; sad kontam da je izgleda lakse izaci iz voza na stanici NBG , nego obilaziti ceo grad busom od centra da se dodje tamo? |
"Nema i ne može biti pravednog bogatstva" Cehov |
|
Man_of_Steel
Advanced Member
![](AvatarUpload/2090046553467927d75f0a9.jpg)
Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 29/08/2008 : 12:47:18
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
quote: Originally posted by Man_of_Steel
inace nikada licno nisam bio u AF, ali sam vec 10-ak puta narucivao stripove i sve najbolje na profesionalizmu, brzini i ljubaznosti osoblja.![](icon_smile_sleepy.gif)
nope, sokobanja.
A jel ti nisi u BG![](icon_smile_question.gif)
![](icon_smile_sleepy.gif) |
Whenever You need hard center, I will be there... |
|
c64
Senior Member
Cuba
1694 Posts
Member since 15/03/2006 |
Posted - 29/08/2008 : 17:04:13
|
Stvarno ljep izbor stripova ![](icon_smile.gif)
PS. Nemate pojma koliko TONA stripova ima u Ludensovom skladištu ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) Imam pješke do skladišta 15-20 minuta. Naravno ja sam jedan od rijetkih "koji imaju khm... privilegije da neka izdanja dobiju malo, malooo ispod cijene ![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_smile_wink.gif) ) Ali samo ako kupujem DIREKTNO u skladištu, naravno prvo zvrcnem Bernarda da znam kad ce biti u skladištu ![](icon_smile_cool.gif)
Kad idem kod Bernarda u šoping nikad nisam ponio manje od 400-500Kn Jednom sam "pljunuo" 1200Kn i dobio JAKO LJEP POPUST ![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_smile_cool.gif) ![](icon_smile_cool.gif) ![](icon_smile_cool.gif)
Sljedeci mjesec idem kod Bernarda pa bum slikao cijelo skladište i slike šaljem na forum, možda ih snimim pa uploludam na YOUTUBE![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
Ipak, znam Bernija oko 8 godina Prije nego je nastao ovaj site i forum![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_smile.gif) ![](icon_smile.gif) ![](icon_smile.gif)
|
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|