forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Što bi ste od ovoga vidjeli u HC?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

guzadj
New Member

China
255 Posts

Member since 15/03/2007

Posted - 11/09/2008 : 15:51:12  Show Profile Show Extended Profile  Send guzadj a Private Message
Rahan i to u strogoj boji, imao sam priliku da vidim francuze kako izgledaju i super je a ima i 170 epizoda serijal pa bi to bila jedna fina kolekcija, normalno praviti integrale od po jedno 5-10 epizoda u komadu.

Supa je super, ali super nije supa!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 11/09/2008 : 17:05:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by Raymond

nista od toga,
Lone wolf and cub volim puno ali ko ce stampati 28 tomova?

Takoder i za Belog luka:
- nije to taj Lone Wolf na kojeg vi mislite.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 20/09/2008 : 08:42:58  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message
Rahan obozavao sam ga i njegov noz od slonove kosti

Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod
Go to Top of Page

augustus
Starting Member

Moldova
26 Posts

Member since 25/05/2009

Posted - 02/06/2009 : 23:16:10  Show Profile Show Extended Profile  Send augustus a Private Message
Ne bih kupio nista od toga u HCu. Nijedan od njih nema karizmu. Axa je najupecatljivija, no iskljucivo zbog fizickih aduta i oskudnih krznenih kostimica glavne junakinje.
Rahan mi je oduvijek isao na zivce. Strip iz pravremena bez epike i monumentalnosti jednostavno ne drzi vodu. Kao da gledam omladinsku TV seriju u jutarnjem programu. Da stvar bude gora, stvarno volim uradke iz tih vremena (tunga u stripu, rat za vatru u filmu, pa cak i pleme spiljskog medvjeda u literaturi koji je nakon prvog diejla postao prethistorijska ljubavno-erotska trakavica)
Celicna kandza citljiv, ali pripada magazinskim izdanjima, a citas ga zadnjeg nakon sto procitas najzanimljiviji strip u broju i geg stripove
Lone wolf i traper Kerry - ne bih htio biti nepravedan, no sama cinjenicom da sam ih citao, a sjecam ih se vrlo blijedo, ne govori im puno u prilog.
suzdrzan.
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2351 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 02/06/2009 : 23:26:57  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message
Bez obzira sta mislili o samom stripu,Rahan je kultni strip u jednoj susednoj balkanskoj zemlji...nesto kao AF ili Zagor u exYu drzavama...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

augustus
Starting Member

Moldova
26 Posts

Member since 25/05/2009

Posted - 02/06/2009 : 23:54:26  Show Profile Show Extended Profile  Send augustus a Private Message
quote:
Originally posted by axle munshine

Bez obzira sta mislili o samom stripu,Rahan je kultni strip u jednoj susednoj balkanskoj zemlji...nesto kao AF ili Zagor u exYu drzavama...

Stoji da ima kultni status. Ne znam o kojoj balkanskoj zemlji govoris, no u francuskoj su poceli snimati film o njemu prije 4-5 godina, ali je projekt stopiran zbog nedostatka para.
Ja imam problem s pretjeranim edukacijskim dijelom. Covjek je kreirao / aplicirao vise tehnoloskih inovacija cak i od princa Valianta. Dobro da nije imao Wi-fi u spilji.
Go to Top of Page

Skappy
New Member

229 Posts

Member since 07/09/2008

Posted - 03/06/2009 : 06:12:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Skappy's Homepage  Send Skappy a Private Message
Rahana, bez dvoumljenja.

http://theauthority.ws/
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 03/06/2009 : 08:51:52  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
traper kerry
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 03/06/2009 : 11:16:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message
Ja bi lone wolf and cub u hc i to na povecanom formatu, da nije mali kao onaj od dark horsa koji mi ide na zivce citati i drzati u ruci koliko je sitan. Ali to su bajke, 28 volumea od 300+ stranica. Steta. Jebiga. Damn. Da je bar americko izdanje u malo vecem formatu.
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 03/06/2009 : 11:17:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message
A sto se svega ostaloga tice, ja sam cak za usporavanje jer trenutno izlazi preeeeeevise toga.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38094 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 03/06/2009 : 11:22:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:
Originally posted by Mord

A sto se svega ostaloga tice, ja sam cak za usporavanje jer trenutno izlazi preeeeeevise toga.

Potpisujem!!!

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 03/06/2009 : 11:53:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:
Originally posted by beli luk

Ko je Lone Wolf?
Jel to Lone Wolf and Cub, ili nesto drugo?

Lon Volf je omiljeni junak moga oca
ali ozbiljno
Go to Top of Page

Obelix
Average Member

Serbia
537 Posts

Member since 06/04/2009

Posted - 03/06/2009 : 14:51:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Obelix a Private Message
Ne treba mi hc, ali Rahan, Axa i Kandza, svi su mi dobri na svoj nacin.

Kod Rahana nije poenta u patentima, vec u sposobnosti coveka kao bica, nad ostalim u prirodi. Kako razumno posmatrati prirodu i upotrebiti korisne stvari iz nje, koja nam ona sama predocava.

Teorije nam pomazu da podnesemo nepoznavanje cinjenica
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 03/06/2009 : 19:54:10  Show Profile Show Extended Profile
RAHAN..a i Axu bih..
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 03/06/2009 : 20:14:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by Raymond

nista od toga,
Lone wolf and cub volim puno ali ko ce stampati 28 tomova?

Takoder i za Belog luka:
- nije to taj Lone Wolf na kojeg vi mislite.

mi hocemo onaj lone wolf na koji mislimo...
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2351 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 03/06/2009 : 20:26:10  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message
quote:
Originally posted by augustus

quote:

Stoji da ima kultni status. Ne znam o kojoj balkanskoj zemlji govoris, no u francuskoj su poceli snimati film o njemu prije 4-5 godina, ali je projekt stopiran zbog nedostatka para.
Ja imam problem s pretjeranim edukacijskim dijelom. Covjek je kreirao / aplicirao vise tehnoloskih inovacija cak i od princa Valianta. Dobro da nije imao Wi-fi u spilji.

He,napises da si iz Moldove a neznas u kojoj balkanskoj zemlji je Rahan kultni strip,eee...
Salu na stranu u pitanju je Rumunija.Zasluga je to casopisa Pif,francuskog naravno,koji je izlazio u Rumuniji tokom 60.-70.-ih g. proslog veka,pa je tako i Rahan postao omiljeni strip junak koji je tokom vremena stekao kultni status...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

Thingoll
Starting Member

Croatia
24 Posts

Member since 17/04/2009

Posted - 03/06/2009 : 22:19:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Thingoll a Private Message
Axa je dobar strip, to bi svakako trebalo štampati u HC Integralima....

Samo jednom imaš priliku pasti u zaborav
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22318 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 03/06/2009 : 22:48:13  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Neko je minirao poll, s obzirom da se velika vecina u topicu za Rahana izjasnila

Rahan rules
Go to Top of Page

augustus
Starting Member

Moldova
26 Posts

Member since 25/05/2009

Posted - 03/06/2009 : 23:07:04  Show Profile Show Extended Profile  Send augustus a Private Message
quote:

quote:

quote:

He,napises da si iz Moldove a neznas u kojoj balkanskoj zemlji je Rahan kultni strip,eee...
Salu na stranu u pitanju je Rumunija.Zasluga je to casopisa Pif,francuskog naravno,koji je izlazio u Rumuniji tokom 60.-70.-ih g. proslog veka,pa je tako i Rahan postao omiljeni strip junak koji je tokom vremena stekao kultni status...

stvarno sam na bausteli u moldaviji, ali mi se cini da cu morati izbrisati iz profila zemlju jer mi nitko ne vjeruje.
Mislio sam da u zemljama varsavskog pakta nije bilo strip izdavastva ili u tragovima. U modaviji stripovi ne postoje ni danas, a nisam ih vidjao ni po bivsoj cehoslovackoj u onim vremneima. Za ostale zemlje ne znam.
To sto ja rahana ne volim ( a nevedoh i razloge), ne znaci da nije zasluzio izaci u HCu ako postoji kriticna masa ljudi koji bi ga voljeli vidjeti / kupiti u HC izdanju.
Go to Top of Page

Thingoll
Starting Member

Croatia
24 Posts

Member since 17/04/2009

Posted - 04/06/2009 : 09:06:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Thingoll a Private Message
Rahan je samo još jedan plavokosi homosapiens ili ti veliki Blek u svijetu mamuta, fale mu još Okultis i Rodi te pridruženi clanovi Smuk i Salaso kao lovci na fosile... to bi bila dobra prica... Axa ima bolju pricu, a Lone wolf je izvrstan strip...

Samo jednom imaš priliku pasti u zaborav
Go to Top of Page

angeliczg
New Member

Croatia
200 Posts

Member since 09/07/2002

Posted - 07/06/2009 : 10:07:37  Show Profile Show Extended Profile  Send angeliczg a Private Message
problem Axe je loš kraj - prekid serijala
mislim da u Stripoteci nikad nije došla do tog dijela - ispravite me ako griješim
Rahan je za procitati odlican - no HC u tiraži od 500 komada je neminovan, pa ne morate brinuti zbog korica
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 07/06/2009 : 16:31:53  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
Samo nam još Rahan fali...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47169 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/06/2009 : 16:39:00  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

ovo s Rumunjskom nisan zna.šta ce rec da je Causescu to pustija izlazit?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22318 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 07/06/2009 : 16:47:56  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by profesor-inz

Samo nam još Rahan fali...

Rahanov idol je Zagor

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 07/06/2009 : 17:35:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Kao da bi neko kupovao ove stripove....
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000