Author |
Topic |
guzadj
New Member
China
255 Posts
Member since 15/03/2007 |
Posted - 11/09/2008 : 15:51:12
|
Rahan i to u strogoj boji, imao sam priliku da vidim francuze kako izgledaju i super je a ima i 170 epizoda serijal pa bi to bila jedna fina kolekcija, normalno praviti integrale od po jedno 5-10 epizoda u komadu. |
Supa je super, ali super nije supa! |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 11/09/2008 : 17:05:59
|
quote: Originally posted by Raymond
nista od toga, Lone wolf and cub volim puno ali ko ce stampati 28 tomova?
Takoder i za Belog luka: - nije to taj Lone Wolf na kojeg vi mislite. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
tiberije
Average Member
USA
789 Posts
Member since 08/06/2007 |
|
augustus
Starting Member
Moldova
26 Posts
Member since 25/05/2009 |
Posted - 02/06/2009 : 23:16:10
|
Ne bih kupio nista od toga u HCu. Nijedan od njih nema karizmu. Axa je najupecatljivija, no iskljucivo zbog fizickih aduta i oskudnih krznenih kostimica glavne junakinje. Rahan mi je oduvijek isao na zivce. Strip iz pravremena bez epike i monumentalnosti jednostavno ne drzi vodu. Kao da gledam omladinsku TV seriju u jutarnjem programu. Da stvar bude gora, stvarno volim uradke iz tih vremena (tunga u stripu, rat za vatru u filmu, pa cak i pleme spiljskog medvjeda u literaturi koji je nakon prvog diejla postao prethistorijska ljubavno-erotska trakavica) Celicna kandza citljiv, ali pripada magazinskim izdanjima, a citas ga zadnjeg nakon sto procitas najzanimljiviji strip u broju i geg stripove Lone wolf i traper Kerry - ne bih htio biti nepravedan, no sama cinjenicom da sam ih citao, a sjecam ih se vrlo blijedo, ne govori im puno u prilog. suzdrzan. |
|
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2351 Posts
Member since 14/06/2006 |
Posted - 02/06/2009 : 23:26:57
|
Bez obzira sta mislili o samom stripu,Rahan je kultni strip u jednoj susednoj balkanskoj zemlji...nesto kao AF ili Zagor u exYu drzavama... |
...BD, c'est la vie... |
|
|
augustus
Starting Member
Moldova
26 Posts
Posted - 02/06/2009 : 23:54:26
|
quote: Originally posted by axle munshine
Bez obzira sta mislili o samom stripu,Rahan je kultni strip u jednoj susednoj balkanskoj zemlji...nesto kao AF ili Zagor u exYu drzavama...
Stoji da ima kultni status. Ne znam o kojoj balkanskoj zemlji govoris, no u francuskoj su poceli snimati film o njemu prije 4-5 godina, ali je projekt stopiran zbog nedostatka para. Ja imam problem s pretjeranim edukacijskim dijelom. Covjek je kreirao / aplicirao vise tehnoloskih inovacija cak i od princa Valianta. Dobro da nije imao Wi-fi u spilji. |
|
|
Skappy
New Member
229 Posts
Member since 07/09/2008 |
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
|
Mord
Advanced Member
Croatia
3134 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 03/06/2009 : 11:16:41
|
Ja bi lone wolf and cub u hc i to na povecanom formatu, da nije mali kao onaj od dark horsa koji mi ide na zivce citati i drzati u ruci koliko je sitan. Ali to su bajke, 28 volumea od 300+ stranica. Steta. Jebiga. Damn. Da je bar americko izdanje u malo vecem formatu. |
|
|
Mord
Advanced Member
Croatia
3134 Posts
Member since 20/10/2001 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38094 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 03/06/2009 : 11:22:09
|
quote: Originally posted by Mord
A sto se svega ostaloga tice, ja sam cak za usporavanje jer trenutno izlazi preeeeeevise toga.
Potpisujem!!! |
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 03/06/2009 : 11:53:16
|
quote: Originally posted by beli luk
Ko je Lone Wolf? Jel to Lone Wolf and Cub, ili nesto drugo?
Lon Volf je omiljeni junak moga oca ali ozbiljno |
|
|
Obelix
Average Member
Serbia
537 Posts
Member since 06/04/2009 |
Posted - 03/06/2009 : 14:51:47
|
Ne treba mi hc, ali Rahan, Axa i Kandza, svi su mi dobri na svoj nacin.
Kod Rahana nije poenta u patentima, vec u sposobnosti coveka kao bica, nad ostalim u prirodi. Kako razumno posmatrati prirodu i upotrebiti korisne stvari iz nje, koja nam ona sama predocava. |
Teorije nam pomazu da podnesemo nepoznavanje cinjenica |
|
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 03/06/2009 : 20:14:29
|
quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by Raymond
nista od toga, Lone wolf and cub volim puno ali ko ce stampati 28 tomova?
Takoder i za Belog luka: - nije to taj Lone Wolf na kojeg vi mislite.
mi hocemo onaj lone wolf na koji mislimo... |
|
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2351 Posts
Member since 14/06/2006 |
Posted - 03/06/2009 : 20:26:10
|
quote: Originally posted by augustus
Bez obzira sta mislili o samom stripu,Rahan je kultni strip u jednoj susednoj balkanskoj zemlji...nesto kao AF ili Zagor u exYu drzavama...
Stoji da ima kultni status. Ne znam o kojoj balkanskoj zemlji govoris, no u francuskoj su poceli snimati film o njemu prije 4-5 godina, ali je projekt stopiran zbog nedostatka para. Ja imam problem s pretjeranim edukacijskim dijelom. Covjek je kreirao / aplicirao vise tehnoloskih inovacija cak i od princa Valianta. Dobro da nije imao Wi-fi u spilji.
He,napises da si iz Moldove a neznas u kojoj balkanskoj zemlji je Rahan kultni strip,eee... Salu na stranu u pitanju je Rumunija.Zasluga je to casopisa Pif,francuskog naravno,koji je izlazio u Rumuniji tokom 60.-70.-ih g. proslog veka,pa je tako i Rahan postao omiljeni strip junak koji je tokom vremena stekao kultni status... |
...BD, c'est la vie... |
|
|
Thingoll
Starting Member
Croatia
24 Posts
Member since 17/04/2009 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22318 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
augustus
Starting Member
Moldova
26 Posts
Posted - 03/06/2009 : 23:07:04
|
Stoji da ima kultni status. Ne znam o kojoj balkanskoj zemlji govoris, no u francuskoj su poceli snimati film o njemu prije 4-5 godina, ali je projekt stopiran zbog nedostatka para. Ja imam problem s pretjeranim edukacijskim dijelom. Covjek je kreirao / aplicirao vise tehnoloskih inovacija cak i od princa Valianta. Dobro da nije imao Wi-fi u spilji.
He,napises da si iz Moldove a neznas u kojoj balkanskoj zemlji je Rahan kultni strip,eee... Salu na stranu u pitanju je Rumunija.Zasluga je to casopisa Pif,francuskog naravno,koji je izlazio u Rumuniji tokom 60.-70.-ih g. proslog veka,pa je tako i Rahan postao omiljeni strip junak koji je tokom vremena stekao kultni status...
stvarno sam na bausteli u moldaviji, ali mi se cini da cu morati izbrisati iz profila zemlju jer mi nitko ne vjeruje. Mislio sam da u zemljama varsavskog pakta nije bilo strip izdavastva ili u tragovima. U modaviji stripovi ne postoje ni danas, a nisam ih vidjao ni po bivsoj cehoslovackoj u onim vremneima. Za ostale zemlje ne znam. To sto ja rahana ne volim ( a nevedoh i razloge), ne znaci da nije zasluzio izaci u HCu ako postoji kriticna masa ljudi koji bi ga voljeli vidjeti / kupiti u HC izdanju. |
|
|
Thingoll
Starting Member
Croatia
24 Posts
Member since 17/04/2009 |
Posted - 04/06/2009 : 09:06:47
|
Rahan je samo još jedan plavokosi homosapiens ili ti veliki Blek u svijetu mamuta, fale mu još Okultis i Rodi te pridruženi clanovi Smuk i Salaso kao lovci na fosile... to bi bila dobra prica... Axa ima bolju pricu, a Lone wolf je izvrstan strip... |
Samo jednom imaš priliku pasti u zaborav |
|
|
angeliczg
New Member
Croatia
200 Posts
Member since 09/07/2002 |
Posted - 07/06/2009 : 10:07:37
|
problem Axe je loš kraj - prekid serijala mislim da u Stripoteci nikad nije došla do tog dijela - ispravite me ako griješim Rahan je za procitati odlican - no HC u tiraži od 500 komada je neminovan, pa ne morate brinuti zbog korica |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 07/06/2009 : 16:39:00
|
He,napises da si iz Moldove a neznas u kojoj balkanskoj zemlji je Rahan kultni strip,eee... Salu na stranu u pitanju je Rumunija.Zasluga je to casopisa Pif,francuskog naravno,koji je izlazio u Rumuniji tokom 60.-70.-ih g. proslog veka,pa je tako i Rahan postao omiljeni strip junak koji je tokom vremena stekao kultni status...
ovo s Rumunjskom nisan zna.šta ce rec da je Causescu to pustija izlazit? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22318 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |