i Blek je nastavija sretno dilat stereoide do kraja života u slobodnoj Americi...
Ne, nego je poša oslobadati druge zemlje. Teksas i Kaliforniju od Meksikanaca, Jug od Južnjaka, Kubu od Španjolaca, Vijetnam od Vijetnamaca... Ne misliš valjda da je mrtav? A Mark se je oženija, stoji doma.
Kako su brzo odlazili veliki majstori Esse-Gesse (napustili taj svijet)-tako se i serial Marka i Bleka zakljucivao. Radili su i ostali još na njemu ali to nije više bilo to..... Baš zbog njih želja mi je imat još jedan njihov serial u kvalitetnom izdanju. Rekao bi koji....ali bojim se. Ipak cu rec: KAPETANA MI.....jeb....plašim se izgovorit.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Kako su brzo odlazili veliki majstori Esse-Gesse (napustili taj svijet)-tako se i serial Marka i Bleka zakljucivao. Radili su i ostali još na njemu ali to nije više bilo to..... Baš zbog njih želja mi je imat još jedan njihov serial u kvalitetnom izdanju. Rekao bi koji....ali bojim se. Ipak cu rec: KAPETANA MI.....