Author |
Topic  |
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 14/09/2008 : 18:12:52
|
quote: Originally posted by ninel
quote: Originally posted by dveribad
quote: Originally posted by tronožac
Da li je moguce u jednom danu obici rakijadu,posetiti salon i kucu cveca?
-Vidiš,odlicna ideja!!!
-Obzirom da nisam nikada bio,stvarno žalosno,vrijeme je da i ja posjetim kucu cvijeca.Hvala na ideji....DOLAZIMO 100%!!!!! 
-Cak razmišljam da krenem "400 kilometara peške"!
-U knjigu sjecanja upisujem slijedece;
-Druže Tito mnogo mi je žao, što te nisam prije obišao! Kada dodem do Salona Stripa, slikat cu se pokraj tvoga kipa! Mene Zagor podsjeca na tebe, lafcina je,al ništa ne jebe! Druže Stari,glancamo komplete, i pazimo da se ne oštete! Izdavaci stalno prave sranja, poskupjela opet sva izdanja! Ustani se i pokaži svima, da si i ti cito na Brijunima!
-Eto..
Sjajna pesma, druže Dveribade. (jedino ti je poslednji stih malo labav)
-Nije "labav"!! Pjesma zbog dojma i upecatljivosti(uz trenutak vrhunske autorove nadahnutosti),obavezno završava laganim ritmickim slogom! -citaj; Bri-ju-ni-ma!.......i kraj "pesme"!
Ritmika postignuta,psihološki ucinak postignut!  |
Edited by - dveribad on 16/09/2008 22:27:35 |
 |
|
aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
Posted - 14/09/2008 : 19:02:05
|
---DP---- jel idemo u BG 25 alooooooo malo da se sretnemo sa ekipom aaaa???? de si ti danas do mene da idemo tamo de smo trebaliii aaa???? |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 15/09/2008 : 03:04:15
|
quote: Originally posted by aragon.sm
---DP---- jel idemo u BG 25 alooooooo malo da se sretnemo sa ekipom aaaa???? de si ti danas do mene da idemo tamo de smo trebaliii aaa????
Pa po ovoj kisi jedino smo mogli da idemo da skupljamo puzeve. Za 25. cemo se dogovoriti, to je za dve nedelje, to jest malo manje ali svakako je vikend i to onaj tamo |
 |
|
aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
|
aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts
Posted - 17/09/2008 : 19:49:02
|
nisam siguran koliko je kola puzeva sad al mislim da je oko 80 dinara manje vise znaci za 1 libelusov strip treba nam 10-15 kila puzeva al bih voleo da vidim izraz lica ovih u libelusu kad bih im doneo Dzak dva puzeva i reko daj MM gigante :) :) :) |
 |
|
Profesor
Average Member

.jpg)
Serbia
653 Posts
Member since 24/06/2005 |
Posted - 23/09/2008 : 14:06:11
|
quote: Originally posted by dzuka
jebemudamujebemsve! a ja ove godine nemerem da dodjem. jebemudamujebemsve!
    ajde, momci, svakako chika lojda da odvedete tamo!
      |
 |
|
masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 25/09/2008 : 19:52:19
|
Mislio sam da dodjem na salon stripa ali mi je ponestalo VREMENA I VOLJE (novaca) Zaista sam nameravao. Da li ce mozda na salonu biti i sfera? Da nam pojasne sta se desava sa Magicnim vetrom. Po kojim cenama se prodaju izdanja V.C. ? Ima li izdavaca iz Hrvatske?
|
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
 |
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
|
culfis
Advanced Member

6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
|
axle munshine
Senior Member

Serbia
2399 Posts
Member since 14/06/2006 |
Posted - 26/09/2008 : 18:11:44
|
Konkurs 6. medunarodnog salona stripa
Broj pristiglih radova na konkurs: 210 Broj zemalja iz kojih su radovi stigli: 32
Zemlje ucesnice: Argentina, Australija, Austrija, Bosna i Hercegovina, Brazil, Bugarska, Crna Gora, Ekvador, Grcka, Holandija, Hrvatska, Indija, Iran, Italija, Izrael, Kina, Kipar, Makedonija, Nemacka, Poljska, Rumunija, Rusija, Singapur, SAD, Slovenija, Srbija, Španija, Turska, Ukrajina, Urugvaj, Uzbekistan i Velika Britanija
Žiri: Srecko Jovanovic, publicista (predsednik); Vasa Pavkovic, književni kriticar; Miroljub Milutinovic Brada, strip autor; Zlatko Milenkovic, urednik Strip vesti; Kokan Mladenovic, pozorišni režiser
Nagrade
Grand Prix Alem Curin: Ima me – nema me
Najbolje ostvarenje u domenu klasicnog strip jezika Marko Stojanovic (scenario) i Mijat Mijatovic (crtež i kolor): Lov
Najbolje ostvarenje u domenu alternativnog strip jezika Miloš Jakovljevic (scenario) / Bratislav Milenkovic (crtež): Violet Helix
Najbolji scenario Marko Stojanovic (scenario) / Ivan Šainovic (crtež i kolor): Posao (Job)
Najbolji crtež Dragan Paunovic (bez naslova)
Specijalna nagrada žirija za inovaciju Miloš Jakovljevic (scenario) / Bratislav Milenkovic (crtež): Violet Helix
Mladi lav Jelena Vucic: Papirni avioncic
Specijalna nagrada žirija za najbolju ideju Jelena Vucic: Papirni avioncic
Specijalna nagrada žirija za zreo i maštoviti izraz Anna Grigoryeva (Rusija): The Game (Igra)
Specijalna nagrada žirija za najmladeg ucesnika Teodora Birmancevic (9 godina): Teodorin rodos
Nagrade sponzora i prijatelja Salona
Nagrada stripoteke Marko Stojanovic (scenario) / Ivan Šainovic (crtež i kolor): Posao (Job)
Nagrada izdavacke kuce System Comics, Beograd Vladimir Veljaševic (Bez naslova) Marko Stojanovic (scenario) / Ivan Šainovic (crtež i kolor): Posao (Job) Marko Markovic: Ne slušaj zlo
Nagrada magazina Strip Pressing Ivan Stojkovic: Zamka Dragan Paunovic (bez naslova) Milo Milan Ðilas: Poema
Nagrada strip edicije Veseli cetvrtak Milorad Vicanovic – Maza (Bosna i Hercegovina): Tužna sudba Pere ložaca Marko Stojanovic (scenario) / Ivan Šainovic (crtež i kolor): Posao (Job) Marko Stojanovic (scenario) / Igor Jovcevski (crtež), Makedonija / Zoran Jovanovic: Greh
Nagrada magazina Munja strip Dijana Maleševic: Carobni kljuc i potraga za psom
Nagrada firme Computerland 1. Ðorde Milovic: Smrt od vode 2. Aleksandra Vidakovic:U poseti 3. Marko Stojanovic (scenario) / Uroš Begovic (crtež): Tri dobra junaka
Nagrada magazina Pop Kult Marko Stojanovic (scenario) / Mihajlo Dimitrovski The Micho (crtež) Makedonija: Lepa rec i gvozdena vrata
Nagrada likovnog programa SKC-a Beograd Bojan Radojcic: Strip u pokretu, strip košulja
Specijalna nagrad Erste Bank Miloš Simic (prica i kreacija) / Predrag Vukovic (tekst): Stories from the Other Side (Price s one strane)
Preneseno sa: http:/stripvesti.com/ |
...BD, c'est la vie... |
 |
|
axle munshine
Senior Member

Serbia
2399 Posts
Member since 14/06/2006 |
Posted - 26/09/2008 : 20:00:48
|
Uz Splicanina Alema,laureata ovogodisnjeg salona,ovo je pravi trijumf Marka Stojanovica(Nodice)...Svaka cast Marko... |
...BD, c'est la vie... |
 |
|
culfis
Advanced Member

6738 Posts
|
culfis
Advanced Member

6738 Posts
|
Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
|
regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts
Member since 15/02/2008 |
Posted - 26/09/2008 : 23:41:03
|
Zbog posla, tek sutra mogu da obidjem salon stripa ljudski, danas sam bio samo na berzi. Po mom misljenju jako losa ponuda. Ko je planira da nadje starije ZS i LMS (posebno Zagora), nek odma digne ruke. Zagora nema ni za lek, ostali ponesto mozda se i nadje. Recimo da od Zagora LMS uopste nema, nema nista ni ispod broja 400 ZS. Izmedju brojeva 400-500 tek nekoliko komada (bukvalno prsti jedne ruke mogu da se nabroje), nista bolje ni sa brjevima 500-600. Brojevi izmedju 600-700 nesto i ima, ali i dalje jako slabo. U stvari da vam olaksam tek iznad broja 800 ima nesto vise Zagorovih stripova, ali mnogo slabije nego sto sam mislio.
Ima dosta AF, ali nisam puno ispitivao kojih,nisu me puno interesovali. Ima jedna odlicna ponuda, za 200 dinara (odprilike 18 kuna)-6 stripoteka, po mom misljenju odlicna ponuda.
Ocekujem veci broj prodavaca za vikend, mada ne verujem da cu naci nesto previse zanimljivo. Danas sam kupio samo 2 Zagorova stripa (iz drugog serijala sa Supermajkom), odlicno ocuvani po 150 dinara, i nasao sam jednog Magicnog vetra od Sistem comicsa za 50 dinara. Mislim da sam dobro prosao.
Moram da napomenem da su mi stripovi na standu VC izgledali nekako odrpani. Mada sam samo bacio pogled, pa je moguce da mi se pricinilo, ali izgledalo mi je kao da su vec citani, nisu onakvi kakve sam kupio u Darkvudu. Mada moguce je da sam isparanoisao, ali eto vec sutra cu ponovo biti na berzi pa cu bolje obratiti paznju.
I jos jedna stvar, na sajmu knjiga, kad se udje u jednu halu, ima dosta standova na kojima se prodaju stripovi, i ponuda je mnogo bolja nego ovde. Od berze sam ocekivao bolju ponudu, pa sam malo razocaran |
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Disko
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
314 Posts
Member since 14/09/2005 |
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
Posted - 27/09/2008 : 01:14:26
|
Marko je stvarno razbio, pridruzujem se chestitkama!
Esad je bio okej, Lojd malo oduzio, a morao sam da krenem posle. Mada je to predstavljanje vishe za one koji se s njihovim stripovima srecu prvi put... Zanima me Holingsvortovo izlaganje, ako je neko bio - da podeli s ostalima?
A berza... Pa ne znam... Uobichajeno. Sutra/prexutra ce biti vishe toga, sigurno. |
 |
|
masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts
Posted - 27/09/2008 : 07:42:11
|
NIko da mi kaze koliko se krecu cene brojva lms i zs oserdnje ocuvanih iznad broja 800? PA da nekome od vas posaljem lovu da mi kupi koji strip kako i magicnog vetra fale mi 2 SC od sistema. Koliko ide magicni HC tvrde korice od sistema? |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
 |
|
culfis
Advanced Member

6738 Posts
Posted - 27/09/2008 : 08:27:33
|
quote: Originally posted by masni
NIko da mi kaze koliko se krecu cene brojva lms i zs oserdnje ocuvanih iznad broja 800? PA da nekome od vas posaljem lovu da mi kupi koji strip kako i magicnog vetra fale mi 2 SC od sistema. Koliko ide magicni HC tvrde korice od sistema?
Javi se na mob 064 98 95 917 posle 15h pa cu ti reci uzivo, sa lica mesta! |
Jel to štos iz Minhena? |
 |
|
masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts
|
Colt
stripovi.com kum