forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 AZ
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Dusxan
New Member

Serbia
261 Posts

Member since 12/08/2008

Posted - 07/09/2008 : 16:21:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Dusxan a Private Message
Nasao sam A.Zabavnike koji mi nedostaju al cena mi je problematicna
15 e ako neki nije i 20.. jel to uobicajena cena? Rekao bih da se radi o glancerima ili 5

"Nema i ne može biti pravednog bogatstva" Cehov

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 11/09/2008 : 12:57:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message
quote:
Originally posted by Dusxan

Nasao sam A.Zabavnike koji mi nedostaju al cena mi je problematicna
15 e ako neki nije i 20.. jel to uobicajena cena? Rekao bih da se radi o glancerima ili 5

Pa za prvih 20 brojeva u glanc stanju ti je cjena od 15 eura realna a ovi visi brojevi bi trebali biti jeftiniji(upola)!

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

Dusxan
New Member

Serbia
261 Posts

Member since 12/08/2008

Posted - 20/09/2008 : 18:42:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Dusxan a Private Message
da, najnizi broj koji mi fali je 11. U pravu, si to je cena : Secam se da su toliko bili i i "alan ford"-u. Jednom sam chak naleteo i na oglas na netu gde covek trazi bas identicne brojeve kao i ja... Kao da su neki brojevi i redji , pa mozda ih zato tad i ne kupismo ; valjda 3,5,8... Mada, moguce i da lupam..

"Nema i ne može biti pravednog bogatstva" Cehov
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000