Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Curunir
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/saruman2.gif)
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 25/04/2009 : 20:21:39
|
quote: Originally posted by profesor-inz
quote: Originally posted by cibalia
quote: Originally posted by cibalia
Horror Chico je po scenariju daleku najgori. Nollita je bog za Sclavija i Bureta što se tice humora. Ali zbog cinjenice da Gambu ne podnosim, a Ferri crta Horror, on je meni šesti: 1. Šerif 2. Amerikanac 3. Fanta 4. Story 5. Indijanac zvani
sve ostalo je smece, osim horrora, ali to samo zbog Ferria!![](icon_zagor.gif)
Neznalico Horor Ciko nije crtao Feri vec Gamba...i sa ovih pet navedenih si otkrio toplu vodu...
Odakle ti pravo da me zoveš neznalicom. Da ne radimo pogreške ne bi bili ljudi.
@marko supermarko: Ne, ti si. Sclavi ima titulu Boga horrora, a Nollita humora. ![](icon_smile.gif)
Ma da ali ti se guziš kao kvazi strucnjak a neznaš ko je crtao neke od najpoznatijih epizoda...
ti to iz vlastita iskustva, po obicaju? koja je razlika kad te guzi pravi strucnjak? bas me zanima. oko mene sve neki kvazi pa bih htio usavrsiti... |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 25/04/2009 : 20:22:47
|
quote: Originally posted by Panon
Groucho se više fura na neki ironicni, satiricni, podbadacki humor, dok je Chico više za ovaj jednostavni tipa ''lik se oklizne na bananu i svi se smiju'' Meni je licno bolji Grouchov humor, ni Chicov nije loš, ali jbga takvu vrstu humora sam prerastao, pa to više nije isto kao prije...
Zar se to moze prerasti![](icon_smile_question.gif) |
|
Panon
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/dylcf01.jpg)
2656 Posts
Member since 16/08/2007 |
Posted - 25/04/2009 : 20:26:09
|
Možda se nisam dobro izrazio, ali mi je malo glupava takva vrsta humora, svejedno tu i tamo mi dode da procitam Chica... |
|
vlaki
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/14228.gif)
218 Posts
Member since 24/10/2003 |
Posted - 25/04/2009 : 20:58:36
|
Uzeo CICO VITEZ za jednog kolekcionara, pretpostavljao sam da je prica krš, i samo sam prolistao strip... Gamba kao crtac Cika / Zagora nije mi prirodan, a sama prica... Ne znam zašto se VC odlucio na ovaj potez... |
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47426 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
profesor-inz
Advanced Member
![](avatars/seilah.gif)
4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 26/04/2009 : 11:31:38
|
quote: Originally posted by vlaki
Uzeo CICO VITEZ za jednog kolekcionara, pretpostavljao sam da je prica krš, i samo sam prolistao strip... Gamba kao crtac Cika / Zagora nije mi prirodan, a sama prica... Ne znam zašto se VC odlucio na ovaj potez...
Ne znaju ni oni ,zato su stali sa izdavanjem. |
|
goksi
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Serbia
1957 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 26/04/2009 : 11:35:31
|
Ne znaju ni oni ,zato su stali sa izdavanjem.
Ne pricaj napamet, nisu stali sa izdavanjem. |
|
profesor-inz
Advanced Member
![](avatars/seilah.gif)
4204 Posts
Posted - 26/04/2009 : 11:39:07
|
quote: Originally posted by goksi
Ne znaju ni oni ,zato su stali sa izdavanjem.
Ne pricaj napamet, nisu stali sa izdavanjem.
Možda nisu stali ,ali nisu ni nastavili...jedino možda ulete u termin Leo Pulpa.Ali budimo iskreni vecina ljudi iz Srbije uzima Hrvatsko izdanje,tako da je teže preci na Vc.Kada bi VC krenuo sa Zagor maxijem da li bi uzimao...kad vec znam da uzimaš HC vc? |
|
goksi
Senior Member
Serbia
1957 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
zeka lopov
Starting Member
Qatar
17 Posts
Member since 13/07/2008 |
|
kreŠa
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(74).jpg)
Serbia
4786 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
Tex Willer
Advanced Member
![](AvatarUpload/524.jpg)
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 26/04/2009 : 12:02:57
|
Možda nisu stali ,ali nisu ni nastavili...jedino možda ulete u termin Leo Pulpa.Ali budimo iskreni vecina ljudi iz Srbije uzima Hrvatsko izdanje,tako da je teže preci na Vc.Kada bi VC krenuo sa Zagor maxijem da li bi uzimao...kad vec znam da uzimaš HC vc?
Vecina ljudi se uopste ne maltretira da narucuje ili ide za BG zbog Ludensovih izdanja,vec uzima ono sto ima na trafici. Goksi je kao i ostali forumasi u manjini sto se toga tice. Ja uzimam specijale VC,uzimao bi i Maksije ili sta god da krene a da vec izdaje Ludens. |
|
profesor-inz
Advanced Member
![](avatars/seilah.gif)
4204 Posts
Posted - 26/04/2009 : 12:27:38
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Možda nisu stali ,ali nisu ni nastavili...jedino možda ulete u termin Leo Pulpa.Ali budimo iskreni vecina ljudi iz Srbije uzima Hrvatsko izdanje,tako da je teže preci na Vc.Kada bi VC krenuo sa Zagor maxijem da li bi uzimao...kad vec znam da uzimaš HC vc?
Vecina ljudi se uopste ne maltretira da narucuje ili ide za BG zbog Ludensovih izdanja,vec uzima ono sto ima na trafici. Goksi je kao i ostali forumasi u manjini sto se toga tice. Ja uzimam specijale VC,uzimao bi i Maksije ili sta god da krene a da vec izdaje Ludens.
Ma ok ali zasada ne bih mogao bez Ludensovih izdanja...extra Zagor,Maxi Zagor...almanah i sl.
|
|
sawitch
Advanced Member
![](AvatarUpload/Avatar Pingvin.gif)
Serbia
40619 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
profesor-inz
Advanced Member
![](avatars/seilah.gif)
4204 Posts
Posted - 26/04/2009 : 12:30:00
|
quote: Originally posted by sawitch
Ja uzimam HC varijantu pa nemam izbora...
Pa to je ponajviše u pitanju...bolje imati Zagor specijale , apogotovo maxije u HC nego meke u izdanju VC. |
|
Tex Willer
Advanced Member
![](AvatarUpload/524.jpg)
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 26/04/2009 : 13:24:52
|
Ma ok ali zasada ne bih mogao bez Ludensovih izdanja...extra Zagor,Maxi Zagor...almanah i sl.
Uzimam ja sve sto nema alternativu,ali zbog onog igranja sa "ima HC,nema HC" ili "ima dodatak,nema dodatak" sve sto izdaje i VC kod mene ima prednost u odnosu na Ludens. Zagor specijale i regularnu seriju definitivno ne uzimam vise zato sto nisu izbacili Ramatha. To je moj znak podrske Ludensu zbog zajebavanja kupaca![](icon_smile.gif) |
|
Colt
stripovi.com kum
3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
|
kreŠa
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(74).jpg)
Serbia
4786 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
Colt
stripovi.com kum
3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
|
profesor-inz
Advanced Member
![](avatars/seilah.gif)
4204 Posts
Posted - 26/04/2009 : 16:28:23
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Uzimam ja sve sto nema alternativu,ali zbog onog igranja sa "ima HC,nema HC" ili "ima dodatak,nema dodatak" sve sto izdaje i VC kod mene ima prednost u odnosu na Ludens. Zagor specijale i regularnu seriju definitivno ne uzimam vise zato sto nisu izbacili Ramatha. To je moj znak podrske Ludensu zbog zajebavanja kupaca![](icon_smile.gif)
Slažem se da im treba dati ''PODRŠKU'' pogotovu zbog tih HC fiks ideja ...sad hocu ,sad necu...ali još uvek imaju kredita... |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47426 Posts
Posted - 26/04/2009 : 21:15:37
|
quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by dcopic
1. CHICO STORY 2. CHICO AMERIKANAC 3. INDIJANAC ZVANI CHICO 4. CHICO ŠERIF 5. FANTAST CHICO
Ovih prvih pet su mi vrhunac humora u Bonelliju. Grouchovi najbolji vicevi su mi cista nula prema ovome; pa cak i malo ispod nule!![](icon_smile_big.gif)
Potpuno se slazem s tim. I meni su tih prvih 5 Chico specijala najbolji. To sam si i nabavio, ostali me ne zanimaju.
CIKO KOPAC ZLATA CIKO DETEKTIV CIKO NA OTOKU S BLAGOM CIKO ARHEOLOG
još ova 4 su mi u tom rangu |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47426 Posts
|
docA
Advanced Member
![](AvatarUpload/docA (by Bane Kerac).jpg)
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
|
1Euro
Advanced Member
![](AvatarUpload/1euro1.jpg)
12545 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|