Meni su jedino malo manje dobre epizode koje je crtao Polese: "Divlja rasa", "Iduca postaja: Stockton", "Nepovjerenje". Njegov crtez mi je ipak malo ispod neke razine potrebne za ovakve price. Stvar osobnog ukusa…
Ako se dobro sjecam KP uvodnika, mislim da su i Markos i ostali (vjesto) izbjegavali pisati o Poleseu i njegovom crtezu, cak i u epizodama koje je on crtao…
Meni je od prvih 56 brojeva najslabija Rijeke Krvi. Prica ni scenario mi bas nisu nesto, nema tu onog neceg kenovskog. To bi lako mogla biti prosjecna epizoda Duha sa Sjekirom. A i Tarquinijev crtez mi se nikako ne svida.
Meni je od prvih 56 brojeva najslabija Rijeke Krvi. Prica ni scenario mi bas nisu nesto, nema tu onog neceg kenovskog. To bi lako mogla biti prosjecna epizoda Duha sa Sjekirom. A i Tarquinijev crtez mi se nikako ne svida.
Evo, da se upisem (u stvari prekopiram :D) i ovde,
Po svemu sudeci dolijala je i najgora KP epizoda: Pljacka u Ulici Reginald. Prva gradska avantura naseg junaka i odmah flop. Na 100 starna se proteze istarga koja se sastoji od intervjisanja svih zivih u Bostonu, 1001 lik se pojavljuje, svi su moguci sumnjivci, ko ce biti dobitnik na kraju. prvi put sam se dosadjivao uz Kena. Kad se na sve to doda onaj nesrecnik od Tarquinia, ugodjaj mu dodje jednak kao kad Dilana rade Ruju i Cossu :/
Svi koje nisu crtala "ona dvojica" su slabiji. Inace Ken ce ludilo da postane u svojoj poznoj fazi. Tada je stripcina, ovo je sve prethodno maciji kašalj izuzev par komada.