Author |
Topic  |
dabac
Starting Member
29 Posts
Member since 16/11/2007 |
Posted - 27/09/2008 : 12:05:04
|
quote: Originally posted by Raspucin
Svi koje nisu crtala "ona dvojica" su slabiji. Inace Ken ce ludilo da postane u svojoj poznoj fazi. Tada je stripcina, ovo je sve prethodno maciji kašalj izuzev par komada.
Moja dva najlošija: br.1 "Duga Puška" i br.2 "Mine Town/Grad rudara/Duga puška i Dakote".
Slažem se (donekle) sa Raspucinom: Do broja cca 60 su remek djela, a ova "faza 2" su remek djela na steroidima. |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21720 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 27/09/2008 : 16:31:03
|
quote: Originally posted by dabac
[quote]Originally posted by Raspucin
Svi koje nisu crtala "ona dvojica" su slabiji. Inace Ken ce ludilo da postane u svojoj poznoj fazi. Tada je stripcina, ovo je sve prethodno maciji kašalj izuzev par komada.
Moja dva najlošija: br.1 "Duga Puška" i br.2 "Mine Town/Grad rudara/Duga puška i Dakote".
Slažem se (donekle) sa Raspucinom: Do broja cca 60 su remek djela, a ova "faza 2" su remek djela na steroidima.
[/quote Lepo receno |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
 |
|
Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts
Member since 01/12/2003 |
Posted - 27/09/2008 : 17:26:30
|
Po mom sudu,dva skromnija uradka iz ovog serijala su Kraljica Missurija i Crna Brda.Te dvije epizode su mi malo onak,lisene duse.Fali im malo topline, na koju nas je Berardi kod Kena navikao.Ali kao sto rekoh,radi se samo o skromnijim epizodama,nikako i losim. |
I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!! |
 |
|
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
Posted - 29/09/2008 : 00:00:56
|
Ja ne mogu da docekam Donaverov karavan. To je stripcina! Apsurdno? Poslednji i najbolji od svih. |
JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 29/09/2008 : 00:12:27
|
Ja ne mogu da docekam Donaverov karavan. To je stripcina! Apsurdno? Poslednji i najbolji od svih.
Pa gde si ti,vec neko vreme te nema na forumu? Jos malo pa ce i kraj Kena tako da mi je na neki nacin i zao sto cemo brzo do Donaverovog karavana. U narednoj turi bi trebalo da ide Uzdah i san. Bas me interesuje kako ce to Markos da odradi jer je Systemov jako los |
 |
|
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
Posted - 29/09/2008 : 00:19:04
|
Dobar je Sistemov, kad nema bolji odcican je. Gde sam? E moj prijatelju... Aferu sam ti imao, na forumu stripova.com. Letio sam kao kufer. |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 29/09/2008 : 01:20:20
|
Dobar je Sistemov, kad nema bolji odcican je. Gde sam? E moj prijatelju... Aferu sam ti imao, na forumu stripova.com. Letio sam kao kufer.
Verovatno u svastari gde ja ne zalazim vise od 3 puta godisnje Letio sam nekad,letio i ja... kad ukinuse Tex Extra raspitivao se ovde gde je SAF i ima li ko bombu...i odo Ostalo ne dopustam da me potrese,ali Tex |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 29/09/2008 : 01:23:09
|
Dobar je Sistemov, kad nema bolji odcican je. Gde sam? E moj prijatelju... Aferu sam ti imao, na forumu stripova.com. Letio sam kao kufer.
Nisam ni ja neka picajzla,ali ovaj definitivno moram da imam u boljem izdanju. Gre'ota onakvih slika sa onakvim skenom i na onakvom papiru. |
 |
|
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
Posted - 29/09/2008 : 01:49:44
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Verovatno u svastari gde ja ne zalazim vise od 3 puta godisnje Letio sam nekad,letio i ja... kad ukinuse Tex Extra raspitivao se ovde gde je SAF i ima li ko bombu...i odo Ostalo ne dopustam da me potrese,ali Tex
Koja zajebancija bese po kuci da vidis. "Izbacili tatu sa foruma". "A sto su te tata izbacili sa fouuma?" |
 |
|
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
Posted - 29/09/2008 : 01:51:58
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Nisam ni ja neka picajzla,ali ovaj definitivno moram da imam u boljem izdanju. Gre'ota onakvih slika sa onakvim skenom i na onakvom papiru.
To definitivno. Ja se radujem i Norminom princu. Ludi Trevisan je crtao celog Hamleta! Tek ona Milacova prica o Normi Dzin, to je perfekcija. Kao da neko rece da ce ici crno beli sa sencenjem kao u Adah, to bi bilo tek strava. |
 |
|
Topic  |
|