forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Najgori KP
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

dabac
Starting Member

29 Posts

Member since 16/11/2007

Posted - 27/09/2008 : 12:05:04  Show Profile Show Extended Profile  Send dabac a Private Message
quote:
Originally posted by Raspucin

Svi koje nisu crtala "ona dvojica" su slabiji. Inace Ken ce ludilo da postane u svojoj poznoj fazi. Tada je stripcina, ovo je sve prethodno maciji kašalj izuzev par komada.

Moja dva najlošija: br.1 "Duga Puška" i br.2 "Mine Town/Grad rudara/Duga puška i Dakote".

Slažem se (donekle) sa Raspucinom: Do broja cca 60 su remek djela, a ova "faza 2" su remek djela na steroidima.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21720 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 27/09/2008 : 16:31:03  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:
Originally posted by dabac

[quote]Originally posted by Raspucin

Svi koje nisu crtala "ona dvojica" su slabiji. Inace Ken ce ludilo da postane u svojoj poznoj fazi. Tada je stripcina, ovo je sve prethodno maciji kašalj izuzev par komada.

Moja dva najlošija: br.1 "Duga Puška" i br.2 "Mine Town/Grad rudara/Duga puška i Dakote".

Slažem se (donekle) sa Raspucinom: Do broja cca 60 su remek djela, a ova "faza 2" su remek djela na steroidima.

[/quote
Lepo receno

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 27/09/2008 : 17:26:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message
Po mom sudu,dva skromnija uradka iz ovog serijala su Kraljica Missurija i Crna Brda.Te dvije epizode su mi malo onak,lisene duse.Fali im malo topline, na koju nas je Berardi kod Kena navikao.Ali kao sto rekoh,radi se samo o skromnijim epizodama,nikako i losim.

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 29/09/2008 : 00:00:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Ja ne mogu da docekam Donaverov karavan. To je stripcina! Apsurdno? Poslednji i najbolji od svih.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 29/09/2008 : 00:12:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Ja ne mogu da docekam Donaverov karavan. To je stripcina! Apsurdno? Poslednji i najbolji od svih.

Pa gde si ti,vec neko vreme te nema na forumu?
Jos malo pa ce i kraj Kena tako da mi je na neki nacin i zao sto cemo brzo do Donaverovog karavana.
U narednoj turi bi trebalo da ide Uzdah i san. Bas me interesuje kako ce to Markos da odradi jer je Systemov jako los
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 29/09/2008 : 00:19:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Dobar je Sistemov, kad nema bolji odcican je.
Gde sam? E moj prijatelju... Aferu sam ti imao, na forumu stripova.com. Letio sam kao kufer.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 29/09/2008 : 01:20:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Gde sam? E moj prijatelju... Aferu sam ti imao, na forumu stripova.com. Letio sam kao kufer.

Verovatno u svastari gde ja ne zalazim vise od 3 puta godisnje
Letio sam nekad,letio i ja...
kad ukinuse Tex Extra raspitivao se ovde gde je SAF i ima li ko bombu...i odo
Ostalo ne dopustam da me potrese,ali Tex
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 29/09/2008 : 01:23:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Nisam ni ja neka picajzla,ali ovaj definitivno moram da imam u boljem izdanju.
Gre'ota onakvih slika sa onakvim skenom i na onakvom papiru.
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 29/09/2008 : 01:49:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Verovatno u svastari gde ja ne zalazim vise od 3 puta godisnje
Letio sam nekad,letio i ja...
kad ukinuse Tex Extra raspitivao se ovde gde je SAF i ima li ko bombu...i odo
Ostalo ne dopustam da me potrese,ali Tex

Koja zajebancija bese po kuci da vidis. "Izbacili tatu sa foruma". "A sto su te tata izbacili sa fouuma?"

Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 29/09/2008 : 01:51:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Nisam ni ja neka picajzla,ali ovaj definitivno moram da imam u boljem izdanju.
Gre'ota onakvih slika sa onakvim skenom i na onakvom papiru.

To definitivno. Ja se radujem i Norminom princu. Ludi Trevisan je crtao celog Hamleta! Tek ona Milacova prica o Normi Dzin, to je perfekcija. Kao da neko rece da ce ici crno beli sa sencenjem kao u Adah, to bi bilo tek strava.

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000