Ja sam nov u ovoj prici oko aukcija, a hteo bih da kupim neke stripove pa bi mi trebala mala pomoc.
1.Da li neko zna koliko kosta postarina kada se salje u inostranstvo konkretno Novi Sad? Takodje da li neko zna koji je nacin slanja najjeftiniji? 2.Negde sam procitao na ovom sajtu da je moguce da se stripovi salju u Darkwood striparnicu u Beogradu pa da se tamo mogu pokupiti. Molio bih nekog iz redakcije da mi potvrdi da postoji takav nacin slanja? 3.Da li redakcija odgovara na email-ove ili cita forum tj. koji je najbolji nacin da se postavi pitanje redakciji?
Unapred sam vam zahvalan za bilo koju vrstu pomoci Pozz
Ja sam nov u ovoj prici oko aukcija, a hteo bih da kupim neke stripove pa bi mi trebala mala pomoc.
1.Da li neko zna koliko kosta postarina kada se salje u inostranstvo konkretno Novi Sad? Takodje da li neko zna koji je nacin slanja najjeftiniji? 2.Negde sam procitao na ovom sajtu da je moguce da se stripovi salju u Darkwood striparnicu u Beogradu pa da se tamo mogu pokupiti. Molio bih nekog iz redakcije da mi potvrdi da postoji takav nacin slanja? 3.Da li redakcija odgovara na email-ove ili cita forum tj. koji je najbolji nacin da se postavi pitanje redakciji?
Unapred sam vam zahvalan za bilo koju vrstu pomoci Pozz
1.Cijene za tiskanice (inozemstvo) : do 100 grama - 7.50 kn. 100-250 grama - 13.50 kn. 250-500 grama - 24.50 kn. 500-1000 grama - 40.00 kn. 1000-2000 grama - 60.00 kn. Cijene za slanje paketa su znatno vece... 2. Na koju redakciju misliš? 3. Koja redakcija?
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
1.Cijene za tiskanice (inozemstvo) : do 100 grama - 7.50 kn. 100-250 grama - 13.50 kn. 250-500 grama - 24.50 kn. 500-1000 grama - 40.00 kn. 1000-2000 grama - 60.00 kn. Cijene za slanje paketa su znatno vece... 2. Na koju redakciju misliš? 3. Koja redakcija?
1.Hvala puno na odgovoru. Cene bas i nisu male 2.Mislio sam na urednike sajta. U svakom slucaju kasnije sam nasao da je ovo pogodnost Pajinih Antikviteta (mislim na slanje preko granice). 3.Skontao sam da je Markos web master iz prethodnog posta. Hvala na obavestenju
1.Hvala puno na odgovoru. Cene bas i nisu male 2.Mislio sam na urednike sajta. U svakom slucaju kasnije sam nasao da je ovo pogodnost Pajinih Antikviteta (mislim na slanje preko granice). 3.Skontao sam da je Markos web master iz prethodnog posta. Hvala na obavestenju
Cene za slanje iz Hrvatske u Srbiju su cvece u odnosu na obratno. Recimo preporuceno od 500g do 1kg je skoro 10 eura dok je iz Hrvatske za istu tezinu oko 6 eura.
Imam jos jedno pitanje. Da li neko mozda ima iskustva ili zna koja je procedura prenosa veceg broja stripova preko granice. Konkretno u mom slucaju iz Hrvatske u Srbiju. Recimo da bih hteo da od nekog kupim komplet stripova ali me zabrinjava prenos postom tj. ne rizikuje mi se prenos na taj nacin za veliku kolicinu, pa me interesuje da li neko zna koje su komplikacije na granici sa gomilom stripova Unapred sam vam zahvalan na pomoci Pozdrav
Pozdrav druze vec sam ti odgovorio na to u onom topicu ali evo i ovde,uglavnom manji su problemi kad unosis u Srbiju nego kad unosis u Hrvatsku bar iz mog iskustva njihovi carenici su rigorozniji a znaju i nasi s'vremena na vreme da prave problem ali u manjoj meri nego oni
To nije kulturno dobro od istoriskog znacaja za zemlju i mislim da ne bi trebalo biti problema sa prenosom preko granice. Osim ako nabasas na supka carinika ili ako vozis prikolicu stripova
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens