Odlican gigant! Sve price mi se dopadaju. Pokrov-dobra vamp prica sa ,doduše, zbrzanim raspletom. Roi odlican! Vucja krv-pre svega-fenomenalni Stano, a i solidna (Ruju beše?) pricica. Smrt jedne zvezde-možda za nijansu slabija od ostalih, mislim da je svakome od pocetka jasno ko je bio ubica. Delim Barkerovo mišljenje u vezi Freghierija. Misterija ostrva D'YD-apsolutno zabavno! Bravo za ovaj put "opuštenog" Sklavija. Riboldi odlican.
Procitao i ovaj izvrstan Gigant! Od cetiri price servirane citateljima,dvije su odlicne i mogu proci u redovnoj seriji bez problema. Stanova kratka pricica je fenomenalna (možda zato što od svih "cudovišta" najviše cijenim upravo vukodlake)!
Price giganta ili bar prvih tri koje sam procitao nikako ne prate kvalitet dizajna i cenu...kada ga citam imam osecaj da vozim mercede sa ficinim motorom
Price giganta ili bar prvih tri koje sam procitao nikako ne prate kvalitet dizajna i cenu...kada ga citam imam osecaj da vozim mercede sa ficinim motorom
Tu su dvije odlicne kratke price, pogotovo zadnja koja ima jako puno simbolike tako da mozda vozis mercedes a da pojma nemas o motorima...
Nemoj tako, sad si mi povredio osecanja. Posebno boli shto dolazi od takvog vrsnog poznavaoca materije, te velikog maga i vracha koji poznaje sushtinu egzistencije kao shto si ti.