forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 tralalaa ,bla,bla ,bla ,bla
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 45

mars1
New Member

207 Posts

Member since 07/12/2007

Posted - 28/04/2009 : 15:57:32  Show Profile Show Extended Profile  Send mars1 a Private Message
Nema milosti dok ne popuste.
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 28/04/2009 : 16:08:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Poshto ostade na prethodnoj strani, udavljeno u Teksu od prvog broja:

Hoce za FCBD striparnica raditi regularno subotnje radno vreme, ili duzhe?
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 30/07/2009 : 13:20:31  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message
mislim da bi uskoro mogla i koja najava za mister noa????
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38027 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 30/07/2009 : 15:27:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
...neki 9-10 mjesec?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Gobac_666
Starting Member

11 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 12/08/2009 : 14:47:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Gobac_666 a Private Message
Prvo pohvale deckima sto rade u striparnici i ekipi iz izdavacke kuce.
Cijene su dosta velike, ali to je zato sto su nase place u k***u.
Drago mi je sto su preuzeli Nathan Nevera nakon sto je prestao izlaziti u Slobodnoj dalmaciji.
Te sam brojeve redovito kupovao i zeljno iscekivao nove.
Nije mi zao izdvojiti tesko zaradenu lovu samo za njega, premda bih volio da si mogu priustiti jos Mister No-a i MM-a.

Pred koji tjedan sam kupio NN #7, #8, #9 i iznenadio se kad sam saznao da je jedan komad 135kn, a na stranicama je cijena od 125kn.
http://www.sklibellus.com/info.php?id=566
http://www.sklibellus.com/info.php?id=567
http://www.sklibellus.com/info.php?id=712
Vjerojatno nije azurirano.
Zasmetalo me sto sam dobio primjerke s police koje je ocito prelistalo gro ljudi prije nego sam ih ja kupio.
Nisam htjeo gnjaviti decke (a i nisam htjeo ispasti glup, jer mi je to bio prvi posjet striparnici) da mi daju nelistane primjerke.
Neke brojeve sam uzeo preko aukcija, medu kojima i "necitani" almanah #1.
http://www.sklibellus.com/info.php?id=141
On je bio u plastici. Ne znam da li ga je sam prodavac stavio u nju ili ih izdavac tako pakira.
Zbog toga sam bio u uvjerenju da se novi brojevi u tvrdim koricama pakiraju u plastiku.
Nakon ove cijele litanije slijedi pitanje.
Da li su Libellusova tvrda izdanja pakirana u plastiku?
Ako jesu, kako ih mogu kupiti, a da ne dobijem prelistana izdanja iz striparnice.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40274 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/08/2009 : 15:02:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Nisu pakovana..

'ajd i ja da uputim jednu kritiku - Niste kupili prava za Zagora, sram vas bilo... :))

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 12/08/2009 : 15:22:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:
Originally posted by Gobac_666

Drago mi je sto su preuzeli Nathan Nevera nakon sto je prestao izlaziti u Slobodnoj dalmaciji.
Nije mi zao izdvojiti tesko zaradenu lovu samo za njega, premda bih volio da si mogu priustiti jos Mister No-a i MM-a.

Pred koji tjedan sam kupio NN #7, #8, #9 i iznenadio se kad sam saznao da je jedan komad 135kn, a na stranicama je cijena od 125kn.
Zasmetalo me sto sam dobio primjerke s police koje je ocito prelistalo gro ljudi prije nego sam ih ja kupio.
Nisam htjeo gnjaviti decke (a i nisam htjeo ispasti glup, jer mi je to bio prvi posjet striparnici) da mi daju nelistane primjerke.
On je bio u plastici. Ne znam da li ga je sam prodavac stavio u nju ili ih izdavac tako pakira.
Zbog toga sam bio u uvjerenju da se novi brojevi u tvrdim koricama pakiraju u plastiku.
Ako jesu, kako ih mogu kupiti, a da ne dobijem prelistana izdanja iz striparnice.

Eventualno da uzmeš strip iz drugog reda i nadaš se da nije prelistan ako te to toliko smeta.
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7818 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 12/08/2009 : 16:54:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
quote:

Kako to, nije bilo nikakvih najava poskupljenja...?
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/08/2009 : 19:21:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:

Prije svega lijep pozdrav i veliko hvala na podrsci kupnjom nasih izdanja.
Ne znam gdje si kupio Nathane (predpostavljam u Libellus ducanu) pa me malo iznenadilo ovo oko cijena.
Naime cijena knjiga biblioteke NNa je 125 kuna u Libellus ducanu kako i pise na web stranici.
Predpostavljam da imas racun i ako ti je netko u ducanu greskom naplatio vise od 125 kuna,
slobodno zatrazi povrat novca i jamcim ti da ces novac dobiti natrag.
Cijene u ducanu Libellus su cijene koje mi kao izdavac jamcimo i nikad do sada nismo imali slicnu primjedbu.
Ako bude bilo kakvih problema slobodno nam se obrati.

Sto se tice ostalih pitanja, izdanja nisu pakirana u plastiku no ti kao kupac pri kupnji mozes zatraziti
par primjeraka (uglavnom ih imaju dovoljno u radnji) i od njih odabrati onaj koji ti se svidi.
Dakle nije bilo nuzno da uzmes izlozene primjerke i nije nikakvo zamaranje ako decke zamolis da ti daju
druge primjerke na odabir, tako da to nebi trebao biti nikakav problem ubuduce.
Slobodno se obrati za sve sto ti treba, bez ustrucavanje.

Ako imas jos pitanja, slobodno pitaj.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 12/08/2009 : 22:54:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message
U Libellus ducanu se ne može placati karticama. Mislim na debitne kartice. To je malo old school i svakako bi trebalo uvesti POSove.

No sikiriki
Go to Top of Page

bvagner3
Senior Member

Croatia
2321 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 12/08/2009 : 23:43:03  Show Profile Show Extended Profile  Send bvagner3 a Private Message
quote:
Originally posted by Archy

U Libellus ducanu se ne može placati karticama. Mislim na debitne kartice. To je malo old school i svakako bi trebalo uvesti POSove.

Da i mene to zanima ("kriza" je,nema se para),kartice ,cekovi dali bude koja od tih opcija,ili sve i dalje bude "cash & carry" ?

#!??
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/08/2009 : 01:13:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Ah to s karticama Gaston i ja trubimo jos od otvaranja ducana, no o tome odlucuje Vedran kome ducan pripada.
Hoce li biti kartica i kada, ne znam, ali vjerujem da bi i to u blizoj buducnosti trebalo funkcionirati.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40274 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/08/2009 : 01:17:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Jel' ima na veresiju.. :)))))))

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/08/2009 : 03:40:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Jel' ima na veresiju.. :)))))))

dado i dado su hajdukovci...pošto si grobar,nema

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Gobac_666
Starting Member

11 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 13/08/2009 : 07:19:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Gobac_666 a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

Prije svega lijep pozdrav i veliko hvala na podrsci kupnjom nasih izdanja.
Ne znam gdje si kupio Nathane (predpostavljam u Libellus ducanu) pa me malo iznenadilo ovo oko cijena.
Naime cijena knjiga biblioteke NNa je 125 kuna u Libellus ducanu kako i pise na web stranici.
Predpostavljam da imas racun i ako ti je netko u ducanu greskom naplatio vise od 125 kuna,
slobodno zatrazi povrat novca i jamcim ti da ces novac dobiti natrag.
Cijene u ducanu Libellus su cijene koje mi kao izdavac jamcimo i nikad do sada nismo imali slicnu primjedbu.
Ako bude bilo kakvih problema slobodno nam se obrati.

Sto se tice ostalih pitanja, izdanja nisu pakirana u plastiku no ti kao kupac pri kupnji mozes zatraziti
par primjeraka (uglavnom ih imaju dovoljno u radnji) i od njih odabrati onaj koji ti se svidi.
Dakle nije bilo nuzno da uzmes izlozene primjerke i nije nikakvo zamaranje ako decke zamolis da ti daju
druge primjerke na odabir, tako da to nebi trebao biti nikakav problem ubuduce.
Slobodno se obrati za sve sto ti treba, bez ustrucavanje.

Ako imas jos pitanja, slobodno pitaj.

Hvala na odgovoru.
Da kupio sam u Libellus ducanu (Gajeva)
Prezivjet cu vec nekako bez tih 30kn
Kad budem iduci put u Zg malo cu vise pripaziti.
Samo tako naprijed.
Go to Top of Page

mateus82
New Member

Croatia
265 Posts

Member since 19/11/2004

Posted - 13/08/2009 : 11:40:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit mateus82's Homepage  Send mateus82 an ICQ Message  Send mateus82 a Private Message
Poštovanje,

vidim da sam prozvan, pa je red da se i ja javim.
Što ce tice cijene navedenih stripova (Nathan Never 7, 8 i 9) cijena im je 125.00 kn / kom. a ne 135.00 kn. pa bih te zamolio ako si sacuvao racun koji si dobio da pogledaš broj racuna da mogu vidjeti gdje sam pogriješio. Cijene u racunalu su automatski upisane za sve primjerke pa ako sam krivo naplatio tebi, to bi znacilo da sam sve dosad prodane primjereke krivo naplatio u što sumnjam. Još uvijek ne iskljucujem mogucnost svoje pogreške, ako sam pogriješio, drugi put od mene imaš besplatni Nathan Never po izboru.

Što se tice "citanih" stripova, radi nedostatka prostora nemam gdje izložiti više komada jednog stripa (osim kada stripovi stignu iz tiskare pa stoje i više tjedana cijele hrpe u prvom planu), pa tako svaki prodani primjerak iz prvog reda nadomještam iz drugog reda istim tim stripom prilikom njegove prodaje. Stripove na polici koje su u prvom redu rijetko tko lista jer kod nas bas i nema "slucajnih" prolaznika koji dolaze samo na listanje. :)

Uvijek slobodno možeš zatražiti drugi primjerak stripa ukoliko nisi zadovoljan kupljenim.

Pozdrav,

Matija Bartolcic (Mateus82)
Go to Top of Page

Gobac_666
Starting Member

11 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 13/08/2009 : 12:24:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Gobac_666 a Private Message
Nisam zelio dizati nikakvu frku, niti sam optuzio prodavaca/izdavaca da me ostetio.
Kao sto si i naveo, ne bih bio jedini kome je zaracunata veca cijena.
Jedino, ako jedino ja kupujem NN, a to je mala vjerojatnost
Moze biti da sam ja glupan zapamtio krivi iznos.
Nadam se samo da cu uspjeti naci racun, jer nemam naviku da ih cuvam.
Ne zelim da gospodin Bartolcic snosi ikakve posljedice mojih navoda, u vidu smanjenja place, odlaska na wc ili zabrane pustanja dobre mjuze .
Vidimo se.

Edited by - Gobac_666 on 13/08/2009 12:32:11
Go to Top of Page

vknez
Average Member

Croatia
605 Posts

Member since 02/09/2009

Posted - 06/09/2009 : 20:32:40  Show Profile Show Extended Profile  Send vknez a Private Message
svaka cast libellusu. steta jedino sto ne izdajete texa od pocetka
uvedite placanje karticama, pa 21. stoljece je. ja sam dosao kupiti par texova, pa kad sam skuzio da nemogu karticom, na bankomat pa nazad... (znam da vam uzmu par posto ali j... ga)

Moje aukcije:
https://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=vknez
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18868 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 06/09/2009 : 20:36:37  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
dobrodošo vknez, evo i ta želja ce ti se izpunit za nekih mjesec dana.KRECE TEX broj 1 u
boji, Libellus naravno, ko bi drugi...nadam se da ceš jih podržat sa kupovinom,svaki pocetak je težak...a oni su to zaslužili.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 06/09/2009 : 20:50:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message
Stvarno, zašto se ne može kupovati karticom? Malo mi je smješno kupit 2 pive i bocu vina na karticu u lokalnoj trgovini a ne mogu stripova u vrijednosti od preko 1000kn u striparnici.

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 07/09/2009 : 15:56:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
@ vknez
@ Ignus

Dado i ja, koji smo odgovorni za sve vezano uz izdavacku kucu Libellus, nemamo apsolutno nikakve veze sa striparnicom Libellus i, najiskrenije, i nama je misterij - i to vec nekoliko godina - zbog cega se u striparnici ne omoguci placanje karticama. Da je do Dade i mene, POS aparat bi osvanuo unutra za maksimalno 48 sati, no nazalost nije do nas...

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

VJ
Advanced Member

Croatia
5947 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 07/09/2009 : 18:51:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message
SK Libellus drzi najnize moguce cijene Fibre, Libellusa pa tako i nekih drugih stripova iz uvoza. Uvodjenjem kartica a pritom ne povecanjem cijena jednostavno nebi mogli funkcionirati (jer par posto na zaradu od tek malo vise od par posto i nije bas neki poduzetnicki pothvat koji ce osigurat funkcioniranje ducana). S druge strane povecanje cijena samo za placanje karticom trenutno nije tehnicki izvedivo. No uvodjenje odredjenih promjena je u planu u skoroj buducnosti... ukoliko ne bude malo srece pa nas u medjuvremenu sve istrijebi svinjska gripa. Woah!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/09/2009 : 19:55:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Gaston

@ vknez
@ Ignus

Dado i ja, koji smo odgovorni za sve vezano uz izdavacku kucu Libellus, nemamo apsolutno nikakve veze sa striparnicom Libellus i, najiskrenije, i nama je misterij - i to vec nekoliko godina - zbog cega se u striparnici ne omoguci placanje karticama. Da je do Dade i mene, POS aparat bi osvanuo unutra za maksimalno 48 sati, no nazalost nije do nas...

Pa nije bas tako. Naravno da je do vas, kao sto je i do mene. Da Vedran ima marze od 30 i više posto na npr. Fibrine i Libellus stripove (a u ostalim knjizarama je to minimum) onda bi mogao davati i popuste i uvesti kartice. Samo onda bi cijena stripa zbog toga morala biti veca. Dakle, vrlo jednostavno, ako ja kao izdavac hocu da Vedran ima kartice, onda mu moram dati veci rabat. Meni je, medutim, važnije da te cijene budu najmanje moguce, a oni kupci koji hoce platiti karticom mogu kupiti te iste stripove u knjizarama koje imaju kartice, ali po vecoj cijeni. Pa neka svatko procijeni što mu je isplativije - npr. From Hell u Profilu za 350 kuna karticom ili u Libellusu za 280 kn gotovine.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 07/09/2009 : 20:21:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message
Meni recimo u darkwoodu mnogo znaci kartica za stripove koji su skupi kao recimo From Hell. Para se naravno nikad nema, ali te skuplje stvari kupim na master koji mi stigne za naplatu za 2 meseca. ponekad i na dinu koja stize u 12 mesecnih rata (ali dina ima jebenu kamatu)

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste

Edited by - Born To Run on 07/09/2009 20:27:27
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 07/09/2009 : 20:24:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by Gaston

@ vknez
@ Ignus

Pa nije bas tako. Naravno da je do vas, kao sto je i do mene. Da Vedran ima marze od 30 i više posto na npr. Fibrine i Libellus stripove (a u ostalim knjizarama je to minimum) onda bi mogao davati i popuste i uvesti kartice. Samo onda bi cijena stripa zbog toga morala biti veca. Dakle, vrlo jednostavno, ako ja kao izdavac hocu da Vedran ima kartice, onda mu moram dati veci rabat. Meni je, medutim, važnije da te cijene budu najmanje moguce, a oni kupci koji hoce platiti karticom mogu kupiti te iste stripove u knjizarama koje imaju kartice, ali po vecoj cijeni. Pa neka svatko procijeni što mu je isplativije - npr. From Hell u Profilu za 350 kuna karticom ili u Libellusu za 280 kn gotovine.

Vidi se da s karticnim poslovima nisi na ti.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page
Page: of 45 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.62 seconds. Snitz Forums 2000