Author |
Topic |
|
c64
Senior Member
Cuba
1694 Posts
Member since 15/03/2006 |
Posted - 24/09/2008 : 18:40:28
|
Ovo cu naljepit na tvrdo ukoricenog Conana Fulo sam u photoshopu, 1 slika ide na drugu stranu, a druga na prvu
A ovak ništa ne valja. Ali kad dobije cover...ma, savršemo!
|
|
mali od palube
Advanced Member
Mali
3136 Posts
Member since 16/09/2007 |
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
|
Witchblade
Senior Member
Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 24/09/2008 : 20:04:00
|
Da budem iskren....vise izgleda k'o omot video igre....
Mogao si bolje da se potrudis. Sreca sto nisi zalepio, jos ima vremena da se pokajes.... |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
c64
Senior Member
Cuba
1694 Posts
Posted - 25/09/2008 : 15:28:28
|
quote: Originally posted by Gand
Slova ti prolaze Conanu kroz glavu, sredi taj layer u Photoshopu. Nadalje makni onaj THQ logo, to je valjda wallpaper iz igre pa je ostao logo izdavaca.
Ja sam inace kod ukoricenja dao otisnuti naslove, cisto sam zadovoljan, ovo tvoje ljepljenje nekako me plasi, ne znam kako ce to ispasti.
NECU NIŠTA mijenjat! Meni super izgleda To što slova prelaze prek glave nije niš cudno pogledaj malo CONANe od SD. A logo THQ niš ne smeta... Ali hrbat je do jaja
Tvoj primjerak sa "utisnutim" slovima mi je bezveze. To je kad da imaš bibliju na polici. Mislim to je bilo u diru prije 20 godina dok nije "bilo" Photoshopa i laserskih printera... |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26829 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Milazzo
Senior Member
Croatia
2131 Posts
Member since 30/01/2008 |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 25/09/2008 : 16:53:25
|
Ne znam kako ce vam to izgledati kad zalepite, mozda je bolje da napravite samo onaj deo kao sto je uvijac kod sveske koji imaju mnoga tvrdo uvezana izdanja, dakle, samo odstampati to na kvalitetnom ali ne debelom papiru, ali prosiriti i na one delove koji se savijaju preko leve i desne ivice korica i savijaju delom do trecine unutrasnje strane korica, i onda to plastificirati i samo obaviti oko korica. Ako se zalepi, vremenom ce lepak popustiti i nece ni na sta liciti bice jos gore. |
|
|
Milazzo
Senior Member
Croatia
2131 Posts
Member since 30/01/2008 |
Posted - 25/09/2008 : 16:58:17
|
quote: Originally posted by ---dp---
Ne znam kako ce vam to izgledati kad zalepite, mozda je bolje da napravite samo onaj deo kao sto je uvijac kod sveske koji imaju mnoga tvrdo uvezana izdanja, dakle, samo odstampati to na kvalitetnom ali ne debelom papiru, ali prosiriti i na one delove koji se savijaju preko leve i desne ivice korica i savijaju delom do trecine unutrasnje strane korica, i onda to plastificirati i samo obaviti oko korica. Ako se zalepi, vremenom ce lepak popustiti i nece ni na sta liciti bice jos gore.
Da ovo je dobra ideja. Tako ne riskiras moguce greske kod ljepljenja! |
https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/ |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10233 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 25/09/2008 : 17:40:14
|
quote: Originally posted by Gand
Cuj, ako nece mjenjati sve 5, ali ako ne znas, posalji mi fajl na mejl pa cu ti ja to srediti. Cuj fore, ne smeta mu logo od THQ! Pa kojeg boga ce ti logo izdavaca racunalne igre koji dominira na koricama stripa? Ne daj boze da postoji Conan hamburger, mozda bi logo Mc Donaldsa vidjeli na ukoricenju!
I meni ovo ocajno izgleda, ali ako covika veseli... Ko zna, možda puca na radno misto u VC . Ovo tvoje mi puno normalnije izgleda, i otprilike isto ovako bi volija uvezat AZ kolekciju koju je stari nažalost uveza prije cca 20 godina, ali se s vrimenon uvez raspa, jer je stavlja 15 epizoda po knjizi. Eventualno bi još i na hrbat otisnija mali logo, i broj knjige, i to je to. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
jgoran5
Senior Member
Croatia
1926 Posts
Member since 07/07/2002 |
Posted - 25/09/2008 : 19:47:33
|
kak mislis to printat. u komadu ili svaki dio posebno. u biti hoces doma printat il ces dat nekom da ti otprinta na tocnu velicinu knjige? |
------------- carpe diem... -------------
|
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26829 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
c64
Senior Member
Cuba
1694 Posts
Posted - 25/09/2008 : 21:31:34
|
OK!!! Nagovorili ste me! Budem promjenio dizajn sutra-preksutra... Pa pošaljem "remejk"
Fala Gand na ponudi, znam ja jakoooo dobro raditi u photoshopu Istina, nisam duže vrijeme radio u njemu, al znam kak napraviti "ono" što mi treba. |
|
|
Man_of_Steel
Advanced Member
Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 25/09/2008 : 21:51:40
|
quote: Originally posted by c64
OK!!! Nagovorili ste me! Budem promjenio dizajn sutra-preksutra... Pa pošaljem "remejk"
Fala Gand na ponudi, znam ja jakoooo dobro raditi u photoshopu Istina, nisam duže vrijeme radio u njemu, al znam kak napraviti "ono" što mi treba.
A jel i dalje nameravaš lepiti? Ja bih ti predložio da uradiš kao omotnicu, ne da lepiš iz par razloga: Osnovni je da nema nikakve opasnosti od moguceg sranja prilikom lepljenja, a drugi je taj što ceš moci, eventualno da odradiš u doglednom vremenu drugi omot ako ti se ovaj "prestane" svidati!
A što se štampe tice, nadi nekog profi štampara, daj tacnu velicinu, kažeš kakav papir hoceš, i dobiješ nešto više no izuzetno! |
Whenever You need hard center, I will be there... |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 25/09/2008 : 21:52:07
|
Fala Gand na ponudi, znam ja jakoooo dobro raditi u photoshopu Istina, nisam duže vrijeme radio u njemu, al znam kak napraviti "ono" što mi treba.
Promeni molim te! Ne moze da ti stoji Age of Conan na strip knjizi.
Mislim, molim te.... |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
c64
Senior Member
Cuba
1694 Posts
Posted - 26/09/2008 : 10:33:24
|
quote: Originally posted by Man_of_Steel
A jel i dalje nameravaš lepiti? Ja bih ti predložio da uradiš kao omotnicu, ne da lepiš iz par razloga: Osnovni je da nema nikakve opasnosti od moguceg sranja prilikom lepljenja, a drugi je taj što ceš moci, eventualno da odradiš u doglednom vremenu drugi omot ako ti se ovaj "prestane" svidati!
A što se štampe tice, nadi nekog profi štampara, daj tacnu velicinu, kažeš kakav papir hoceš, i dobiješ nešto više no izuzetno!
Odnest cu to frendu u knjigovežnicu pa da mi on to "profesionalno" na stroju zakelji |
|
|
c64
Senior Member
Cuba
1694 Posts
Posted - 26/09/2008 : 10:35:24
|
quote: Originally posted by Kornboy
Fala Gand na ponudi, znam ja jakoooo dobro raditi u photoshopu
Da odlican si, sto se da i zakljucit iz prilozenog materijala.
A JBG! Pa naveo sam da photoshop nisam pokrenuo barem godinu dana... ...ovo sam složio "na brzaka"...
Cim skupim par sati slobodnog vremena napravicu PRAVU stvar. Nije hitno... |
|
|
|
Topic |
|