forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 NOVA "JAKNA" za moje ukoricene Conan-e
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

c64
Senior Member

Cuba
1694 Posts

Member since 15/03/2006

Posted - 24/09/2008 : 18:40:28  Show Profile Show Extended Profile  Send c64 a Private Message
Ovo cu naljepit na tvrdo ukoricenog Conana
Fulo sam u photoshopu, 1 slika ide na drugu stranu, a druga na prvu

A ovak ništa ne valja. Ali kad dobije cover...ma, savršemo!

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 24/09/2008 : 18:54:01  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message
Jako ljepo igleda! Svaka ti dala!
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 24/09/2008 : 19:38:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
lijepo, eto mi inspiracije sto cu raditi kad navrsim 110. godinu.

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 24/09/2008 : 19:38:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message
I pazi na tu Atlantintidu :)

"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat."
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 24/09/2008 : 20:04:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
Da budem iskren....vise izgleda k'o omot video igre....

Mogao si bolje da se potrudis. Sreca sto nisi zalepio, jos ima vremena da se pokajes....

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

c64
Senior Member

Cuba
1694 Posts

Member since 15/03/2006

Posted - 25/09/2008 : 15:28:28  Show Profile Show Extended Profile  Send c64 a Private Message
quote:
Originally posted by Gand

Slova ti prolaze Conanu kroz glavu, sredi taj layer u Photoshopu.
Nadalje makni onaj THQ logo, to je valjda wallpaper iz igre pa je ostao logo izdavaca.

Ja sam inace kod ukoricenja dao otisnuti naslove, cisto sam zadovoljan, ovo tvoje ljepljenje nekako me plasi, ne znam kako ce to ispasti.

NECU NIŠTA mijenjat! Meni super izgleda To što slova prelaze prek glave nije niš cudno pogledaj malo CONANe od SD. A logo THQ niš ne smeta...
Ali hrbat je do jaja

Tvoj primjerak sa "utisnutim" slovima mi je bezveze. To je kad da imaš bibliju na polici. Mislim to je bilo u diru prije 20 godina dok nije "bilo" Photoshopa i laserskih printera...
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26829 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 25/09/2008 : 16:03:16  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Bladstar?????

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2131 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 25/09/2008 : 16:31:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message
Meni bas ova ukoricenja lijepo izgledaju!

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 25/09/2008 : 16:53:25  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ne znam kako ce vam to izgledati kad zalepite, mozda je bolje da napravite samo onaj deo kao sto je uvijac kod sveske koji imaju mnoga tvrdo uvezana izdanja, dakle, samo odstampati to na kvalitetnom ali ne debelom papiru, ali prosiriti i na one delove koji se savijaju preko leve i desne ivice korica i savijaju delom do trecine unutrasnje strane korica, i onda to plastificirati i samo obaviti oko korica. Ako se zalepi, vremenom ce lepak popustiti i nece ni na sta liciti bice jos gore.
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2131 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 25/09/2008 : 16:58:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Ne znam kako ce vam to izgledati kad zalepite, mozda je bolje da napravite samo onaj deo kao sto je uvijac kod sveske koji imaju mnoga tvrdo uvezana izdanja, dakle, samo odstampati to na kvalitetnom ali ne debelom papiru, ali prosiriti i na one delove koji se savijaju preko leve i desne ivice korica i savijaju delom do trecine unutrasnje strane korica, i onda to plastificirati i samo obaviti oko korica. Ako se zalepi, vremenom ce lepak popustiti i nece ni na sta liciti bice jos gore.

Da ovo je dobra ideja. Tako ne riskiras moguce greske kod ljepljenja!

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/09/2008 : 17:40:14  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by Gand

Cuj, ako nece mjenjati sve 5, ali ako ne znas, posalji mi fajl na mejl pa cu ti ja to srediti. Cuj fore, ne smeta mu logo od THQ! Pa kojeg boga ce ti logo izdavaca racunalne igre koji dominira na koricama stripa? Ne daj boze da postoji Conan hamburger, mozda bi logo Mc Donaldsa vidjeli na ukoricenju!

I meni ovo ocajno izgleda, ali ako covika veseli...
Ko zna, možda puca na radno misto u VC .
Ovo tvoje mi puno normalnije izgleda, i otprilike isto ovako bi volija uvezat AZ kolekciju koju je stari nažalost uveza prije cca 20 godina, ali se s vrimenon uvez raspa, jer je stavlja 15 epizoda po knjizi.
Eventualno bi još i na hrbat otisnija mali logo, i broj knjige, i to je to.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

jgoran5
Senior Member

Croatia
1926 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 25/09/2008 : 19:47:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message
kak mislis to printat. u komadu ili svaki dio posebno.
u biti hoces doma printat il ces dat nekom da ti otprinta na tocnu velicinu knjige?

-------------
carpe diem...
-------------
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26829 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 25/09/2008 : 20:03:13  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Zar nije tribalo pisati Bloodstar?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

c64
Senior Member

Cuba
1694 Posts

Member since 15/03/2006

Posted - 25/09/2008 : 21:31:34  Show Profile Show Extended Profile  Send c64 a Private Message
OK!!!
Nagovorili ste me! Budem promjenio dizajn sutra-preksutra...
Pa pošaljem "remejk"

Fala Gand na ponudi, znam ja jakoooo dobro raditi u photoshopu
Istina, nisam duže vrijeme radio u njemu, al znam kak napraviti "ono" što mi treba.
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 25/09/2008 : 21:51:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
quote:
Originally posted by c64

OK!!!
Pa pošaljem "remejk"

Istina, nisam duže vrijeme radio u njemu, al znam kak napraviti "ono" što mi treba.

A jel i dalje nameravaš lepiti?
Ja bih ti predložio da uradiš kao omotnicu, ne da lepiš iz par razloga:
Osnovni je da nema nikakve opasnosti od moguceg sranja prilikom lepljenja, a drugi je taj što ceš moci, eventualno da odradiš u doglednom vremenu drugi omot ako ti se ovaj "prestane" svidati!

A što se štampe tice, nadi nekog profi štampara, daj tacnu velicinu, kažeš kakav papir hoceš, i dobiješ nešto više no izuzetno!

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 25/09/2008 : 21:52:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by c64

OK!!!
Pa pošaljem "remejk"

Promeni molim te! Ne moze da ti stoji Age of Conan na strip knjizi.

Mislim, molim te....

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

c64
Senior Member

Cuba
1694 Posts

Member since 15/03/2006

Posted - 26/09/2008 : 10:33:24  Show Profile Show Extended Profile  Send c64 a Private Message
quote:
Originally posted by Man_of_Steel

quote:
Originally posted by c64

OK!!!
Pa pošaljem "remejk"

A jel i dalje nameravaš lepiti?
Ja bih ti predložio da uradiš kao omotnicu, ne da lepiš iz par razloga:
Osnovni je da nema nikakve opasnosti od moguceg sranja prilikom lepljenja, a drugi je taj što ceš moci, eventualno da odradiš u doglednom vremenu drugi omot ako ti se ovaj "prestane" svidati!

A što se štampe tice, nadi nekog profi štampara, daj tacnu velicinu, kažeš kakav papir hoceš, i dobiješ nešto više no izuzetno!

Odnest cu to frendu u knjigovežnicu pa da mi on to "profesionalno" na stroju zakelji
Go to Top of Page

c64
Senior Member

Cuba
1694 Posts

Member since 15/03/2006

Posted - 26/09/2008 : 10:35:24  Show Profile Show Extended Profile  Send c64 a Private Message
quote:
Originally posted by Kornboy

quote:
Originally posted by c64

Da odlican si,
sto se da i zakljucit iz prilozenog materijala.

A JBG! Pa naveo sam da photoshop nisam pokrenuo barem godinu dana...
...ovo sam složio "na brzaka"...

Cim skupim par sati slobodnog vremena napravicu PRAVU stvar. Nije hitno...
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000