forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Burza na salonu stripa u Beogradu
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Dusxan
New Member

Serbia
261 Posts

Member since 12/08/2008

Posted - 28/09/2008 : 19:21:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Dusxan a Private Message
ja nisam znao da KOS iz NS ista prodaje, rece mi Sekula da on sad slucajno dobije po koji strip kad dodje do nekog "prebijanja". Sad tamo mahom ima samo LP/45 plocha.

shteta sto ne dodjoh na sajam

"Nema i ne može biti pravednog bogatstva" Cehov
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 28/09/2008 : 19:25:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
[/quote]

Da li se secas sta je bilo od albuma i posto (mislim na slicice, i to na one koji se odnose na strip). Kad smo vec kod albuma, da li mozda imas album Super Zoo (nema veze sa stripovima vec sa zivotinjama)
[/quote]

Ja ti sakupljam albume sa slicicama, isto životinje, automobile, rekorde, i ostalo.
Moram reci. da je Super ZOO odlican album i pitaj Stankodeja iz Beograda on ti ima puno albuma, a mislim da ima i Super ZOO, ako ga ne dobiješ drugdje.

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 28/09/2008 20:04:19
Go to Top of Page

DeanSavage
Starting Member

Serbia
35 Posts

Member since 15/07/2008

Posted - 28/09/2008 : 19:48:21  Show Profile Show Extended Profile  Send DeanSavage a Private Message
Uzeh AF SS brojeve 83 i 96 (ocuvane za 5/5-)i broj 230 na drugom štandu (4+) za ukupno 900 dinara. Bah, ocekivao sam više...pogotovo kada sam sa desetak metara ošacovao Frit i Frut kartonac, ali je ubrzo entuzijazam splasao kada sam shvatio da je to jedini u ponudi.

Ima li nekih novosti/izveštaja sa Salona stripa danas? Nešto novo na berzi; sa predstavljanja izdavaca?

Go to Top of Page

Dusxan
New Member

Serbia
261 Posts

Member since 12/08/2008

Posted - 28/09/2008 : 19:52:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Dusxan a Private Message
quote:
Originally posted by DeanSavage

Uzeh AF SS brojeve 83 i 96 (ocuvane za 5/5-)i broj 230 na drugom štandu (4+) za ukupno 900 dinara.

Hm, nekako mi to zvuci puno

Go to Top of Page

DeanSavage
Starting Member

Serbia
35 Posts

Member since 15/07/2008

Posted - 28/09/2008 : 20:05:21  Show Profile Show Extended Profile  Send DeanSavage a Private Message
Pa šta znam, možda zaista zvuci puno, ali vrlo dobro/odlicno ocuvani brojevi oko 100-ke idu za oko 5 eura, dok sam br. 230 platio 150 dinara, što je opet neka standardna cena. Možda si u pravu da je moglo malo jeftinije, obzirom da je ovo ipak neka vrsta rasprodaje, ali za 3 stripa nisam imao baš neku želju da se cenjkam.

Go to Top of Page

Dusxan
New Member

Serbia
261 Posts

Member since 12/08/2008

Posted - 28/09/2008 : 21:18:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Dusxan a Private Message
quote:
Originally posted by DeanSavage

Pa šta znam, možda zaista zvuci puno, ali vrlo dobro/odlicno ocuvani brojevi oko 100-ke idu za oko 5 eura, dok sam br. 230 platio 150 dinara, što je opet neka standardna cena. Možda si u pravu da je moglo malo jeftinije, obzirom da je ovo ipak neka vrsta rasprodaje, ali za 3 stripa nisam imao baš neku želju da se cenjkam.

Ja sam skoro na pjaci platio solidno ocuvan broj Ole Mexico za 250 din
ali to je samo zato sto sam (budala) reko da mi fali za kolekciju.
To je valjda broj daleko iznad 100 , a dobro si mi rekao za ove nize brojeve , mogao bih prodati par komada.

Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 30/09/2008 : 19:18:16  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
Nisam bio u mogucnosti u nedelju da se pojavim na salonu iako sam skupio neke pare ,
tacnije dobio u kladionici. Imao sam veliku zelju ,ali mi je od devojke sestra slavila rodjendan i bio sam primoran da se na rodjendanu pojavim.
Tako da sam nedelju i ponedeljak obisao mesta na kojima se prodaju stripovi po NS mislim pijace i tezge koje sam ja nasao.
U nedelju sam bio na najlonu od 10 -12h nisam pronasao ni jedan strip. Ljudi su mi pricali da se prodavac stripova povremeno pojavljuje ali nije ga bilo.
U ponedeljak sam bio:
Futaoska pijaca: Kod cveca ima jedan lik sto prodaje stripove cena 100din pa navise ocuvani su 3 pa navise ima LMS i ZS
Na platou kod Fakulteta Stripovi su 2+ pa navise cene od 70 din pa naise Ima svega i svacega ali u malikm kolicinama
Kod podhodnika na strani do poste lik prodaje stripove to je ona tezga cim izadjes pravo.
Ima ZS i lms cene od 80 do 150 din stripovi su u kesama pe ne mozes da vidis fali li koja stranica.

Koliko su se prodavali srednje kvalitete ZS i LMS na salonu?
NA SAJMU KNJIGA CU SE POJAVITI

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

Dusxan
New Member

Serbia
261 Posts

Member since 12/08/2008

Posted - 01/10/2008 : 18:58:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Dusxan a Private Message
quote:
Originally posted by masni

Nstripovi po NS mislim pijace i tezge koje sam ja nasao.
U nedelju sam bio na najlonu od 10 -12h nisam pronasao ni jedan strip. Ljudi su mi pricali da se prodavac stripova povremeno pojavljuje ali nije ga bilo.
U ponedeljak sam bio:
Futaoska pijaca: Kod cveca ima jedan lik sto prodaje stripove cena 100din pa navise ocuvani su 3 pa navise ima LMS i ZS
Na platou kod Fakulteta Stripovi su 2+ pa navise cene od 70 din pa naise Ima svega i svacega ali u malikm kolicinama
Kod podhodnika na strani do poste lik prodaje stripove to je ona tezga cim izadjes pravo.
Ima ZS i lms cene od 80 do 150 din stripovi su u kesama pe ne mozes da vidis fali li koja stranica.

Dobro , ovo je sad OFF za ovaj Topic al eto i ja sam bio na najlonu istog dana kad i ti i bilo je svega par krsh ochu..ne-ochuvanih ZS
Lik koji prodaje nalazi se kad se ide od odevnog dela ka onom izlazu koji vodi na Temerinsku , al on mi je reko da toga dana nije nista doneo osim knjiga.
Cvecar na pijaci je posebna prica. Njemu je kvalitete 2+ a ovi na studentskom su okej likovi kvalitet 4-, 5 uz dobre cene , i oni kad se sve uzme imaju i najveci izbor.

Mogao si da odes i do Kluba Obozavatelja Stripa , s tim da meni nije jasno kako se sa njima trguje . Ako neko zna - neka objasni. Nije WYSIWYG princip nek se valjda da spisak (tako je bilo) , a sad ne znam ni da li tako moze. Jel reaguju na e-mail, jel se mozda tako narucuje?

Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 01/10/2008 : 23:06:14  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
Ja kad sam bio U NS Kod faksa su bili dosta lose ocuvani stripovi (ZS i LMS) A alan fordovi su izgledali ok. Valjda i tu treba cesce svljati ono sto valja brzo se pokupi.

Lik na futoskoj je imao ovaj put solidne stripove ali su skupi jer nisu neki trazeni brojevi a i nisu nesto ocuvani.

Ovaj lik kod podhodnika kad izadjes pa onaj prvi stand prema posti. Prodavao je stripove oni su u kutiji i najlonu i u svaku kesicu je ubacen pamflrt od kluba obozavaoca stripa.

klub OBOZAVATELJA stripa:
Bio prosli put kada sam bio u Ns i lepo se ispricao sa onim covekom koji je tamo bio. Na zalost nisam pitao kako oni prodaju stripove ali mogu se kupiti. Tj. rekao mi je da oni rade komisionu prodaju. Mozes ih nazvati na telefon i pitati 0216624723 to im je broj od 10 do 14 pa od 18 do 21.
Vidis na zalost ja na toga na najlonu nikako da nabasam koliko on trazi za stripove ako si mozda pitao.
VIdeo sam nekog lika da kuuje ljubavne romane ocuvane da to nisi bio ti mozda?

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens

Edited by - masni on 01/10/2008 23:08:50
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 01/10/2008 : 23:35:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
Kad sam se ja letos zadesio u Klubu obozavatelja stripa, lik mi je rekao da obicno ne prodaje stripove, samo iznajmljuje (ono....biblioteka princip), nego je samo trenutno prodavao neke stvari, dok je Exit trajao.
Medjutim, rekao mi je da je moguce da se potrebni stripovi naruce unapred, pa da se to nabavi putem ljudi koji dolaze kod njega iz Hrvatske, tako nesto....samo mora da mu se javi telefonom unapred, pa da se sve ugovori.

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

PINCA
New Member

Bosnia and Herzegovina
168 Posts

Member since 28/04/2008

Posted - 02/10/2008 : 01:32:21  Show Profile Show Extended Profile  Send PINCA a Private Message
Može li neko da prevede odnos dinara i eura.
Hvala!

zloduh Kundra
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 02/10/2008 : 01:36:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
75-76 : 1
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000