Author |
Topic |
Raspucin
Senior Member
Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
Posted - 29/09/2008 : 00:11:33
|
Znaš kako, mnogo je dobrog izašlo u samo "godini na izmaku". Treba sve to kupiti. Krivo ce mi biti da ispustim Martija i Mister Noa od Libelusa. Kako vidim giganti polako nestaju. Mora covek da stalno kupuje po malo, ali od svega da bi izdržao ritam koji je ubistven. |
JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE |
|
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2341 Posts
Member since 14/06/2006 |
Posted - 29/09/2008 : 00:19:20
|
Razumem te Raspucine...potpuno...verujem da ce do kraja ove godine biti jos dosta toga novog,najave su aktuelne... |
...BD, c'est la vie... |
|
|
Raspucin
Senior Member
Barbados
2411 Posts
Posted - 29/09/2008 : 00:22:55
|
A šta se tek sprema, svaki je da covek prste poliže. Ja sam se toliko navadio na one Magicne Vjetrove, da ne mogu da ti objasnim. O Cikanosima, Iguani, da ti ne pricam, pa novi Alan Mur u životu maloga Raspucina.... Crni Vasicu. Samo, dobra je vest da posle 7 meseci sutra ponovo otvaram kancelariju, ako se obogatim do novembra stižem sve na vreme. |
|
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2341 Posts
|
Raspucin
Senior Member
Barbados
2411 Posts
Posted - 29/09/2008 : 00:42:32
|
Pazi, da cu da se obogatim, to se pitanje ne postavlja, pitanje je kad? Novembar ili decembar? Šalu na stranu, laknulo mi. |
|
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2341 Posts
|
Bruce Wayne
Senior Member
Serbia
1060 Posts
Member since 03/09/2008 |
Posted - 29/09/2008 : 02:56:11
|
quote: Originally posted by Raspucin
KAd Beli put bude krenuo da koka, to ce biti vatromet. Što se sporosti tice, meni to odgovara. Imam silu koju još nisam kupio, a tek se spremaju udarci.Odgovara mi da Korta cekam i jos nekoliko godina, ali da ide kako je najavljen, znaci 6 knjiga, kutija, stari prevod... Jos ako ostane najavljena cena, to bi bila perfekcija.
Ovo za Korta nisam cuo,mozes li mi reci nesto detaljnije i oplanu i o ceni.Jel to plan Belog Puta???? |
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
|
|
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2341 Posts
Posted - 29/09/2008 : 12:50:55
|
Jednom je Boban najavio celokupnog Corto Maltesea u sest knjiga,HC,boja,za oko 100 eura...i sve to odjednom u kolekcionarskoj kutiji...eto,da odgovorim umesto Raspucina... |
...BD, c'est la vie... |
|
|
The Hammer of Hell
Average Member
Croatia
945 Posts
Member since 10/12/2006 |
Posted - 29/09/2008 : 13:01:46
|
quote: Originally posted by axle munshine
Jednom je Boban najavio celokupnog Corto Maltesea u sest knjiga,HC,boja,za oko 100 eura...i sve to odjednom u kolekcionarskoj kutiji...eto,da odgovorim umesto Raspucina...
To je bilo iz one faze kad netko najavi jedno izdanje ili ga jednostavno zaželi, a sa druge strane se automatski kontrirana: "i mi cemo, samo brže, ljepše i jeftinije". |
www.stripgen.com |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10229 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 29/09/2008 : 14:19:00
|
quote: Originally posted by alexts
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Nije Jaguar toliko los koliko ga bije glas...scenario je losiji deo,ali crtez je dobar i ne razumem one koji kazu da je los...pricaju napamet ili sta vec...svih pet integrala su dobri i nijednog trenutka nisam zazalio sto sam ih kupio,po meni vrede svaki dinar...
Ja recimo ne prican napamet, a Jaguar mi je izrazito loš.
Nisam citao, ali, koliko znam, ipak je taj strip ostvario neki uspeh. Znaci da teško može biti jednostavno loš. Nisu se valjda svi njegovi citaoci - kupci izradili kad su kupovali sve albume - nastavke?
Hm, to šta se nešto kupuje, ne znaci nužno da je to i dobro Možeš povuc paralelu s muzikon.MTV nudi brdo smeca koje se dobro prodaje. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10229 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 29/09/2008 : 14:24:09
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Nije Jaguar toliko los koliko ga bije glas...scenario je losiji deo,ali crtez je dobar i ne razumem one koji kazu da je los...pricaju napamet ili sta vec...svih pet integrala su dobri i nijednog trenutka nisam zazalio sto sam ih kupio,po meni vrede svaki dinar...
Ja recimo ne prican napamet, a Jaguar mi je izrazito loš.
Budi precizniji,na sta konkretno mislis?Sta ti se ne svidja u ovom stripu i smatras ga izrazito losim?
Ne svida mi crtež,a prica je nekakva ljubavna limunadica upakirana u nebulzu, da bi djelovala iteresantnije. Ja tebi,i bilo kome drugom dajem za pravo da mu je Jaguar dobar, ili odlican.Reagira san samo na tvoju tvrdnju da ljudi koji kažu da je loš, pricaju napamet
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 29/09/2008 14:25:51 |
|
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2341 Posts
Posted - 29/09/2008 : 14:44:51
|
@Nesvrstani Crtez je i najbolja stvar u ovom stripu...specifican ali dobar,na momente odlican...prica je tanka i ne uspeva da drzi paznju citaoca...ali,de gustibus non disputandum,rece neko davno,svako ima pravo na svoje misljenje i svoj ukus...pa makar bio i sam protiv svih... |
...BD, c'est la vie... |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9616 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 29/09/2008 : 18:14:38
|
Jednom je Boban najavio celokupnog Corto Maltesea u sest knjiga,HC,boja,za oko 100 eura...i sve to odjednom u kolekcionarskoj kutiji...eto,da odgovorim umesto Raspucina...
Takvo identicno izdanje sam ja video u Norveskoj, jedino sto nije A4, nego nesto manje, otprilike kao americki stripovi, ako se dobro secam. Cenu nisam ni gledao, posto je na norveskom, ali sigurno se krece negde oko iste cifre.... |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
Bruce Wayne
Senior Member
Serbia
1060 Posts
Posted - 30/09/2008 : 00:32:56
|
Ufffffff al' to dobro zvuci,ali to je u pravom smislu te reci projekat uzmi ili ostavi.To bih jako voleo videti na svojoj polici,ali sto jura brrrr,sledim se samo kad pomislim kako dajem tu kintu odjednomNo uprkos tome ako ideja zazivi,pokusacu sve kako bih je se dokopao |
|
|
|
Raspucin
Senior Member
Barbados
2411 Posts
Posted - 30/09/2008 : 01:26:58
|
Tog i takvog Korta cu da kupim, taman nemao deci za hleba da dam. Evo i jedna forice iz Kosovske Mitrovice :
"Brate juce nisam imao detetu za kiflu da dam, morao sam da sitnim sto evra." |
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
|
Raspucin
Senior Member
Barbados
2411 Posts
Posted - 30/09/2008 : 07:35:23
|
quote: Originally posted by Duh_koji_hoda
... glupa fora...
Da gluplja ne moze biti, a tek kad vidis te likove. |
|
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2341 Posts
Posted - 30/09/2008 : 17:21:57
|
quote: Originally posted by Bruce Wayne
Ufffffff al' to dobro zvuci,ali to je u pravom smislu te reci projekat uzmi ili ostavi.To bih jako voleo videti na svojoj polici,ali sto jura brrrr,sledim se samo kad pomislim kako dajem tu kintu odjednomNo uprkos tome ako ideja zazivi,pokusacu sve kako bih je se dokopao
To bi bila vise nego povoljna cena za tako nesto,ipak su to sest HC knjiga u boji,A4 format...proveri samo kod Castermana po kojoj ceni idu pojedinacni albumi Korta pa uporedi... |
...BD, c'est la vie... |
|
|
Bruce Wayne
Senior Member
Serbia
1060 Posts
Posted - 01/10/2008 : 00:56:35
|
quote: Originally posted by Bruce Wayne
Ufffffff al' to dobro zvuci,ali to je u pravom smislu te reci projekat uzmi ili ostavi.To bih jako voleo videti na svojoj polici,ali sto jura brrrr,sledim se samo kad pomislim kako dajem tu kintu odjednomNo uprkos tome ako ideja zazivi,pokusacu sve kako bih je se dokopao
To bi bila vise nego povoljna cena za tako nesto,ipak su to sest HC knjiga u boji,A4 format...proveri samo kod Castermana po kojoj ceni idu pojedinacni albumi Korta pa uporedi...
Procaskao sam danas sa Slobom o tome u Darkwoodu,zasad je to samo lepa ideja,ali bitno je da postoji ideja uopsteinace za sajam u Beogradu Beli Put ce izbaciti Torgala sledeceg kao i Sendmena,s tim sto se Sendmen vraca na pocetak a ne ide dalje. Naravno slazem se da iako skupo za nas prosecni dzep,hc,boja,integral itd...apsolutno nije mnogo love dati 100 evra za takvu poslasticu |
|
|
|
JefCostello
New Member
257 Posts
Member since 02/09/2008 |
Posted - 01/10/2008 : 11:26:36
|
sta znaci ovo?: "s tim sto se Sendmen vraca na pocetak a ne ide dalje" |
"Comics will be the culture of the year 3794" Salvador Dali |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 01/10/2008 : 11:27:57
|
quote: Originally posted by JefCostello
sta znaci ovo?: "s tim sto se Sendmen vraca na pocetak a ne ide dalje"
Ja bih rekao da ce izbaciti ponovno prvu knjigu (koja je vec izašla u Srbiji kao pirat)... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik
1920 Posts
Member since 14/11/2001 |
Posted - 01/10/2008 : 12:26:03
|
Sto se tice Sandmana, bice objavljene prve dve knjige. One su vec u stampi i trebalo bi da se pojave i pre sajma. Inace kao pirat je devedesetih objavljena samo prva knjiga (c/b).
Takodje bi trebalo da do sajma bude gotovo i Indijansko leto.
Sto se tice Torgala, on verovatno nece ici za sajam.
To bi bilo sve od BP za sada. Gaston je kao i uvek, promasio jos jedan sajam za koji je bio najavljivan i zeljno ocekivan. Ali koliko znam, to nije krivica ljudi iz BP.
Ove informacije stizu iz samog Belog puta, tako da ne odgovaram za njih. Takodje mi nije namera da nekim insajderima otimam leba, jer ove informacije manje vise svi imaju. Na Belom putu je da nas ne iznenadi jos jednom neprijatno. |
http://kamenje.blogspot.com/ https://stalker.rs/
https://www.facebook.com/Stalker-izdava%C4%8Dka-ku%C4%87a-139197274650766/
|
|
|
Bruce Wayne
Senior Member
Serbia
1060 Posts
Posted - 02/10/2008 : 00:44:58
|
quote: Originally posted by Dzimi Gitara
Sto se tice Sandmana, bice objavljene prve dve knjige. One su vec u stampi i trebalo bi da se pojave i pre sajma. Inace kao pirat je devedesetih objavljena samo prva knjiga (c/b).
Takodje bi trebalo da do sajma bude gotovo i Indijansko leto.
Sto se tice Torgala, on verovatno nece ici za sajam.
To bi bilo sve od BP za sada. Gaston je kao i uvek, promasio jos jedan sajam za koji je bio najavljivan i zeljno ocekivan. Ali koliko znam, to nije krivica ljudi iz BP.
Ove informacije stizu iz samog Belog puta, tako da ne odgovaram za njih. Takodje mi nije namera da nekim insajderima otimam leba, jer ove informacije manje vise svi imaju. Na Belom putu je da nas ne iznenadi jos jednom neprijatno.
|
|
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 02/10/2008 : 00:49:08
|
quote: Originally posted by Dzimi Gitara
Inace kao pirat je devedesetih objavljena samo prva knjiga (c/b).
Cisto za one koji su faktografske picajzle: piratski Sendmen je izašao 2003. ili 2004. ali u njemu stoji da je izašao 1999. (tokom bombardovanja, ako se ne varam). |
|
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik
1920 Posts
Member since 14/11/2001 |
|
Topic |
|