Author |
Topic |
Stari borac
Average Member
Croatia
505 Posts
Member since 03/11/2004 |
Posted - 18/10/2008 : 19:46:17
|
quote: Originally posted by Dalen
quote: Originally posted by teller
Nemoj se uvrijedit Istrane...
Grobnik nije u Istri nego par kilometara od Rijeke. Grobnicko polje, automotodrom Grobnik... Poznato? .
Grobnik je u Velikoj Istri. |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9399 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 18/10/2008 : 21:10:56
|
e jebiga judi, ucera je bija jedan baštanca velik pljusak tako da ako je napravija ca je bija pensa.. adio romani.... |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
Garrett
Junior Member
Croatia
382 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 18/10/2008 : 22:25:23
|
boh daj,ma samo da van javin romani su su celi i na suhen. ovaj moj prijatelj ih je dal jenemu coveku kega pozna onako z videnja, isto je tu z jenega sela blizu klane i tako. ovaj mu je platil pijacu va oštarije i dogovor je pal 500 kun za se škatuli. covek je šestan mislin da romani nece propast. rekal je prijatelj da recen da mu je zal ki je se je javil preko interneta da bi romani ali da mu je ovako najboje najbrže i najlagje. par komandant marki i teksi mi je dal da procitan to san najvise volel kad san bil mladic i to je se nakraje od sega tega. pozdrav judi bilo mi je drago |
welcome to the slim shady mecca rebecca -- huligani sa stripovi.com -- http://www.youtube.com/watch?v=Eev6jbCrrfk - http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35152 |
Edited by - Garrett on 18/10/2008 22:29:19 |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 18/10/2008 : 22:46:12
|
quote: Originally posted by Garrett
boh daj,ma samo da van javin romani su su celi i na suhen. ovaj moj prijatelj ih je dal jenemu coveku kega pozna onako z videnja, isto je tu z jenega sela blizu klane i tako. ovaj mu je platil pijacu va oštarije i dogovor je pal 500 kun za se škatuli. covek je šestan mislin da romani nece propast. rekal je prijatelj da recen da mu je zal ki je se je javil preko interneta da bi romani ali da mu je ovako najboje najbrže i najlagje. par komandant marki i teksi mi je dal da procitan to san najvise volel kad san bil mladic i to je se nakraje od sega tega. pozdrav judi bilo mi je drago
covik, a kolko ti je leta? |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
skviki
Average Member
Serbia
723 Posts
Member since 29/12/2006 |
Posted - 19/10/2008 : 13:46:39
|
Jedan moj prijatelj, koji je po zanimanju automehanicar, nasao je neki stari kamion u nekoj provaliji koji je tu sleteo jos davne 1972. godine a prevozio je stripove za trafike namenjene jugu Srbije. E sad, njemu trebaju neki delovi od tog kamiona koje je nemoguce naci sada a tesko mu je da izvuce pun kamion iz provalije. Zvao me da mu pomognem da izbacimo sav teret napolje a posto je saznao da ti stripovi vrede nece da ih zapali ali trazi u zamenu neki polovan akumulator da bi mogao da pokrene kamion. Znaci ko ima polovan akumulator za FAP-a iz 66 god. neka se hitno javi. |
Bolje je biti bogat nego ne biti !!! |
|
|
Man_of_Steel
Advanced Member
Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 19/10/2008 : 16:06:15
|
quote: Originally posted by skviki
Jedan moj prijatelj, koji je po zanimanju automehanicar, nasao je neki stari kamion u nekoj provaliji koji je tu sleteo jos davne 1972. godine a prevozio je stripove za trafike namenjene jugu Srbije. E sad, njemu trebaju neki delovi od tog kamiona koje je nemoguce naci sada a tesko mu je da izvuce pun kamion iz provalije. Zvao me da mu pomognem da izbacimo sav teret napolje a posto je saznao da ti stripovi vrede nece da ih zapali ali trazi u zamenu neki polovan akumulator da bi mogao da pokrene kamion. Znaci ko ima polovan akumulator za FAP-a iz 66 god. neka se hitno javi.
You got to be kidding... |
Whenever You need hard center, I will be there... |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47165 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 19/10/2008 : 16:15:07
|
FAP iz 66. ? provacu se raspitat |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 19/10/2008 : 20:53:45
|
Jedan moj prijatelj, koji je po zanimanju automehanicar, nasao je neki stari kamion u nekoj provaliji koji je tu sleteo jos davne 1972. godine a prevozio je stripove za trafike namenjene jugu Srbije. E sad, njemu trebaju neki delovi od tog kamiona koje je nemoguce naci sada a tesko mu je da izvuce pun kamion iz provalije. Zvao me da mu pomognem da izbacimo sav teret napolje a posto je saznao da ti stripovi vrede nece da ih zapali ali trazi u zamenu neki polovan akumulator da bi mogao da pokrene kamion. Znaci ko ima polovan akumulator za FAP-a iz 66 god. neka se hitno javi.
Ne vjerujem dok ne vidim slike. |
Dobro i šta mi sada treba da uradimo? |
|
|
skviki
Average Member
Serbia
723 Posts
Posted - 19/10/2008 : 22:13:21
|
[/quote] Ne vjerujem dok ne vidim slike. [/quote]
Samo da uslikam akumulator i saljem ti |
|
|
skviki
Average Member
Serbia
723 Posts
Posted - 19/10/2008 : 22:17:46
|
quote: Originally posted by lwood
FAP iz 66. ? provacu se raspitat
Predlazem ti da probas u Priboju, tamo su se proizvodili. |
|
|
skviki
Average Member
Serbia
723 Posts
|
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 19/10/2008 : 22:37:23
|
quote: Originally posted by lwood
FAP iz 66. ? provacu se raspitat
Predlazem ti da probas u Priboju, tamo su se proizvodili.
Ja sam svojevremeno vozio FAP-a proizvedenog 60-te godine...Motor je bio od FAP-a a sasija od "saurera"...neka prepravka bivse vojne dizalice u kipera, jednom recju "ogromna zver!"...policajci nisu mogli da veruju svojim ocima kada bi me zaustavili i videli koje je godiste kamion...
|
"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta. Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom
|
|
|
Topic |
|