Author |
Topic |
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 08/11/2008 : 21:39:53
|
quote: Originally posted by vope
Potrebna mala pomoc!!
Kako je pala definitivna odluka da ja i drugar posjetimo ovogodisnji CRS potrebna nam je informacija gdje se moze naci blizu jeftin hostel ili prenociste (tu do 20 eura). Hvala unaprijed i vidimo se na CRS-u. Osim ako me nesto ne zgazi u medjuvremenu...
-Vope,ti ceš kod mene sa prijateljem.Bit cemo u jednoj kuci,nas 10-tak!Evo ti moj mob-098-346-242.Ratko |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 08/11/2008 : 22:06:19
|
quote: Originally posted by mcn
Dobar je plakat. Tako dobar da sam tek sad skuzzio da je na njemu "Stari Maccak" od Maurovicha koji nije (iz razumljivih razloga) gost, a nema nissta od Bekera koji jest.
mcn
Ako sam dobro shvatio,za taj plakat je "kriv" Esad.Pretpostavljam da je gospodin Aljinovic u ovoj ekipi zbog Maurovica(dobro ga je poznavao,pisao scenarije).Ideja je ,ukoliko nekoga bude nešto zanimalo u svezi Maurovica (narocito mlade generacije),da bi gospodin Aljinovic mogao puno toga reci o Maurovicu,a i izlazi nekakav album (vedis????)u svezi Maurovica.Mislim da je to potaknulo Esada da na plakat stavi Maurovicev strip lik.
-Moja je spoznaja da za CRŠ izlazi album KAMENO DOBA-Miki Muster,na Hrvaškom jeziku!(Zahvaljujuci Markosu,Vedranu,Macanu,Nevenu,....svima puno hvala na velikoj pomoci i podršci)!!
-Od najveceg strip majstora u Hrvatskoj(i šire) izlazi strip album GENIJE I LASTAN,dakako,radi se o IVICI BEDNJANCU!!!!!Prvi puta GENIJE u strip albumu. -Još jednom bih se zahvalio autoru citiranog posta,na odlicnom tekstu u albumu--gsp.DARKO MACAN.
****Ljudi,svima Vam hvala od srca!Moram izdvojit Macana i Marka!
****I na kraju,red bi bio istaknut jednu osobu "iz sjene"!Bez tog "lafcine",ne bi bilo niti ove ideje o festivalu hrvatskih strip autora.Zahvaljujuci njemu,izaci ce strip album GENIJE od Bednjanca,......zahvaljujuci njemu,puno druženja i prepucavanja o stripovima bi palo u vodu....puno,puno toga bi ostalo neotkriveno...itd.--Covjek se zove Željko Gašic,živi(i radi) u Cepnu,na forumu "dcarapo2",moj i vaš veliki prijatelj!!!! -Hvala ti Želja,morao sam ovo napisat! |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 08/11/2008 : 22:08:47
|
quote: Originally posted by bitola
Mozda cu najzad ovde dobiti odgovor koji nisam uspeo dobiti dosada: Hoce li biti nesto novo HC od ludensa za ovaj CRS? Netko, bilo tko, molim za odgovor
-Ludens-ovi stripovi nece bit na CRŠ-u,ali se mogu nabavit u strip knjižarama ili na Interliberu!-Hoce li bit ovih dana nešto novog,ja zaista ne znam,ali možeš pogledat na njihovim internet stranicama. |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 08/11/2008 : 22:21:22
|
-Zaboravih napomenut----na CRŠ-u cete moc kupit novi,još neobjavljen strip album od Dubravka Matakovica.Pretpostavljam da Dubravkova nazocnost može rezultirat ponekim potpisom i crtežom!(gsp.MILAN TOMAS je zaslužan za prisustvo gsp.Matakovica) |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 09/11/2008 : 02:24:07
|
quote: Originally posted by dveribad
-Zaboravih napomenut----na CRŠ-u cete moc kupit novi,još neobjavljen strip album od Dubravka Matakovica.Pretpostavljam da Dubravkova nazocnost može rezultirat ponekim potpisom i crtežom!(gsp.MILAN TOMAS je zaslužan za prisustvo gsp.Matakovica)
Je li album u starom dobrom stilu? |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
vope
Senior Member
Montenegro
2967 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 09/11/2008 : 11:02:07
|
quote: Originally posted by vope
Potrebna mala pomoc!!
Kako je pala definitivna odluka da ja i drugar posjetimo ovogodisnji CRS potrebna nam je informacija gdje se moze naci blizu jeftin hostel ili prenociste (tu do 20 eura). Hvala unaprijed i vidimo se na CRS-u. Osim ako me nesto ne zgazi u medjuvremenu...
-Vope,ti ceš kod mene sa prijateljem.Bit cemo u jednoj kuci,nas 10-tak!Evo ti moj mob-098-346-242.Ratko
E pa to je sjajno!!!!!!
Cujemo se stari |
... |
|
|
bitola
Average Member
USA
821 Posts
Member since 22/02/2003 |
Posted - 09/11/2008 : 12:06:47
|
quote: Originally posted by dveribad [br
-Ludens-ovi stripovi nece bit na CRŠ-u,ali se mogu nabavit u strip knjižarama ili na Interliberu!-Hoce li bit ovih dana nešto novog,ja zaista ne znam,ali možeš pogledat na njihovim internet stranicama.
Ja sam se ponadao da ce CRS biti dobar povod da se izda HC, posto ih duze vremena nije bilo. Na ludensovoj stranici se ne moze nista novo procitati a i poslovicno su poznati da ne odgovaraju na mail. |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 09/11/2008 : 19:43:32
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by dveribad Covjek se zove Željko Gašic,živi(i radi) u Cepnu,na forumu "dcarapo2",moj i vaš veliki prijatelj!!!! -Hvala ti Želja,morao sam ovo napisat!
CEPIN DA,BRAVO ZA ŽELJU!
ŽELJA LEGENDA!!! |
|
|
Milazzo
Senior Member
Croatia
2131 Posts
Member since 30/01/2008 |
Posted - 10/11/2008 : 12:31:08
|
-Zaboravih napomenut----na CRŠ-u cete moc kupit novi,još neobjavljen strip album od Dubravka Matakovica.Pretpostavljam da Dubravkova nazocnost može rezultirat ponekim potpisom i crtežom!(gsp.MILAN TOMAS je zaslužan za prisustvo gsp.Matakovica)
Super!!!
A super i za sve ostale strip albume domacih autora! Jedva cekam CRŠ!!! |
https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/ |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 10/11/2008 : 15:04:52
|
quote: Originally posted by dveribad -Od najveceg strip majstora u Hrvatskoj(i šire) izlazi strip album GENIJE I LASTAN,dakako,radi se o IVICI BEDNJANCU!!!!!Prvi puta GENIJE u strip albumu.
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!
Ne mogu virovat!!!!
Želje iz sedmog osnovne se ostvariše!!!
|
|
|
gigi
Junior Member
Austria
451 Posts
Member since 22/01/2003 |
Posted - 10/11/2008 : 21:51:31
|
quote: Originally posted by giant
Iskreno se nadam,da ce ti uspjeti-inace i meni je ovaj novi termin malo pomrsio racune,ali nekako sam izvukao....!
nista od mog dolaska na CRS... valjda cemo se vidjeti nekom drugom prilikom... lijepo se provedite i popijte koju i za mene.. |
novi dan, nova nafaka.. |
|
|
weaver
New Member
Croatia
136 Posts
Member since 04/04/2006 |
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 11/11/2008 : 22:32:56
|
quote: Originally posted by kico
quote: Originally posted by dveribad -Od najveceg strip majstora u Hrvatskoj(i šire) izlazi strip album GENIJE I LASTAN,dakako,radi se o IVICI BEDNJANCU!!!!!Prvi puta GENIJE u strip albumu.
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!
Ne mogu virovat!!!!
Želje iz sedmog osnovne se ostvariše!!!
--..i moje Kico!! |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 11/11/2008 : 22:34:47
|
quote: Originally posted by mladjo
Je li album u starom dobrom stilu?
-jeeeeeeeeeeeeee |
|
|
dcarapo2
Advanced Member
Argentina
3770 Posts
Member since 27/01/2004 |
Posted - 12/11/2008 : 17:45:03
|
ni manje ni više ,album je govno,vidjet cete i zašto |
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 12/11/2008 : 21:30:53
|
quote: Originally posted by dcarapo2
ni manje ni više ,album je govno,vidjet cete i zašto
xexexe, znajuci Matakovica... |
|
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
Milazzo
Senior Member
Croatia
2131 Posts
Posted - 13/11/2008 : 20:08:01
|
quote: Originally posted by dcarapo2
ni manje ni više ,album je govno,vidjet cete i zašto
Zasto??? |
|
|
dcarapo2
Advanced Member
Argentina
3770 Posts
Member since 27/01/2004 |
|
Milazzo
Senior Member
Croatia
2131 Posts
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 14/11/2008 : 16:13:48
|
quote: Originally posted by Milazzo
Danas sam bas citao Matakovicev 'Desmozgenes'...Covjece!!!
To je lektira
Imaš još i Imamo Les Proutes, Sabrana nedjela i Covjek sa dvije jetre. A i ovo Govno ziher smrdi na dobar strip |
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
|
Milazzo
Senior Member
Croatia
2131 Posts
Posted - 14/11/2008 : 16:26:14
|
quote: Originally posted by Milazzo
Danas sam bas citao Matakovicev 'Desmozgenes'...Covjece!!!
To je lektira
Imaš još i Imamo Les Proutes, Sabrana nedjela i Covjek sa dvije jetre. A i ovo Govno ziher smrdi na dobar strip
Citao sam nedugo i 'Sabrana nedjela'...Genijalno. Matakovic bi me nasmije cak i kad bi mi usta bila zalijepljena selotepom!(i lijepilom:)
-A ostale Matakoviceve uradke cu posuditi u gradskoj knjiznici... |
|
|
Topic |
|