forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 **CRŠ(crtani romani šou)*** 11 puta...ZAGREB
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 15

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8172 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 16/11/2008 : 23:09:41  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
danas sam svratio na crš samo da upoznam milazza i dasha, tu pametnu i pristojnu djecu, svijetlu buducnost strip scene
žao mi da i oceve nisam upoznao, pa pozdrav ovim putem

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

BiDi
Senior Member

Slovenia
2439 Posts

Member since 06/05/2002

Posted - 17/11/2008 : 03:46:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit BiDi's Homepage  Send BiDi an ICQ Message  Send BiDi a Private Message
izbor nekoliko slika:
http://www.kino.infonova.si/galerija/2008_11_15_crs/

i video kako Miki Muster crta:
http://uk.youtube.com/watch?v=SQp5Mb6VqRI

Tako mi mlijeka u prahu, kidam naljevo

Edited by - BiDi on 17/11/2008 03:47:06
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 17/11/2008 : 04:25:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Eh, shto mi je zhao shto nisam video Bednjaneca...bash deluje fino ceo CRSh.
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 17/11/2008 : 12:32:02  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message
svjestan sam da je strp daleko više od bonellija, no za nas obicnu raju crš bez mc,libellusa i vece ponude dobro ocuvanih kiosk stripova ( kao lani) je kao hnl bez dinama , hajduka i slaven belupa
(). Neka se druge godine sve vrati na staro.

ps. hvala raulu za popust na ken parkera.

Till I Collapse

Edited by - darkwoodaxe on 17/11/2008 12:34:22
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 17/11/2008 : 12:59:46  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

najjaca ken parker ekipa u svemiru

Je
vidi se po majicama
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 17/11/2008 : 13:25:07  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo
...ali laibach ima koncert u sc-u 29.11

http://www.muzika.hr/default.aspx?info=koncerti
sve lijepo piše
Go to Top of Page

BiDi
Senior Member

Slovenia
2439 Posts

Member since 06/05/2002

Posted - 17/11/2008 : 13:40:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit BiDi's Homepage  Send BiDi an ICQ Message  Send BiDi a Private Message
quote:
Originally posted by kico

quote:
Originally posted by globinjo
...ali laibach ima koncert u sc-u 29.11

http://www.muzika.hr/default.aspx?info=koncerti
sve lijepo piše

Ako je to istina sada netko lupa glavom u zid.

Tako mi mlijeka u prahu, kidam naljevo
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 17/11/2008 : 14:14:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Laibach ce biti u Tvornici, a ne u SC-u?????!?!!!!!!!??!?!?!?!

WTF...

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2131 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 17/11/2008 : 14:31:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message
quote:

quote:

Je
vidi se po majicama

Kena na majici sam imao u subotu, a u nedjelju je ipak na red dosao Zagor(i to plavi ;)

P.S. - ken2 imao je na majici imao Magicnog

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page

Dash
Junior Member

Croatia
432 Posts

Member since 31/01/2008

Posted - 17/11/2008 : 19:26:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Dash an ICQ Message  Send Dash a Private Message
quote:

danas sam svratio na crš samo da upoznam milazza i dasha, tu pametnu i pristojnu djecu, svijetlu buducnost strip scene

Tu smo sada svi kod mene (i Milazzo i tate) i pozdravljaju te i prvom sljedecom prilikom cete se upoznati.
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2131 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 17/11/2008 : 21:36:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message
quote:

"Postovani ken2, s obzirom da sam dva dana bio na ovogodisnjem CRŠu, (od Varaždina do Zagreba i natrag*2), zajedno sa sinom, bratom i necakom stvarno mi je zao da se nismo upoznali. Koja je prva sljedeca prilika da popijemo koju i popricamo?" - Milazzov tata

Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2131 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 17/11/2008 : 22:04:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message
Evo ostalih slika:

-Ulaz u SC-prvi kontakt s CRŠom

Jedan od tipicnih oglasa!

Stand Van Gogha-Kade, Fell, Spawn, Stranci u raju...

Stand Van Gogh-Tex, Julia, Mali rendjer...

Fibrin stand

Zajednicka slika s Parlovom!

Esad Ribic crta za publiku!
P.S. - Pozdrav kenu2 jos jednom!!!

Dodjela nagrada za 'Mlade lavove'!

Slaven mi predaje nagradu za moj nagradjeni strip uz rijeci: "Eh, jesi me nagnjavia na forumu!"

Nakon CRŠa slika uz dio mojih polica...hmmm...'krcatih stripovima' s majicom koju sam osvojio kao nagradu!

Imam jos slika, al ove su ipak najbolje.
Pozdrav svima!!!

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 17/11/2008 : 22:26:03  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by Gaston

WTF...

Slucajno otkrio...ne da mi dava mira,pa prpam po sajtovima.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 17/11/2008 : 22:30:38  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Inace,dobio danas i "Genija"!

Konacno da i to Bednjancevo remek djelo da vidim u strip albumu.

Nego,koji im vrag znaci ono 'limitirano izdanje',a tiraž 500 primjeraka.I koji vrag mi lijepe broj na kraju (ito s pecatom),pa da više ne mogu imat glancera?

Go to Top of Page

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
450 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 17/11/2008 : 22:52:19  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message
najgori crs dosad... odron zivi.. da nije bilo interlibera moj "vikend iz snova" bi itekako propao.. na ponudi samo novi stripovi (osim libelusovih izdanja, koja su trenutno najzanimljivija roba) zs i lms kao da nikad nisu ni postojale.. na ponudi niti jednog stripa od tih edicija... nije bilo ni standova "preprodavaca" sa svojim ponudama... uglavnom moja ocjena 1- za sat vremena sam obavio sve na crsu. vise sam se zadrzao u striparnici libelusa nego u samom studentskom centru... jos jedan ovakav crs i slobodno mogu odustati od njega, pa onda biti stalni gost interlibera koji je bio za svaku pohvalu... hvala g. Marku Sunjicu koji je kao pravi prodavac imao strpljenja, ljubavi i volje da se onako fino ponasa prema svojim kupcima.. covjek je prava ljudina. cak sam i nakon sto sam obavio kupnju svojih primjeraka kena stao sa strane i divio se njegovom strpljenju (ipak je tom istom standu prislo sigurno vise desetaka hiljada ljudi..) g. Bernard me po ko zna koji put razocarao... nakon standardnog odbijanja da da popust na svoje albume jos je bio i poprilicno neljubazan... (tipicno po njega..) umalo da zaboravim ekipu iz libelusa, standardno ljubazan VJ (vedran legenda za kompom ) i g. cije ime neznam (ovdje se pokazuje moja neljubaznost, nisam se udostojio niti upoznati... ) uglavnom spomenuti gospodin je radio zajedno sa vedranom u petak oko podne... profesionalni oba do bola... jos jednom veliko HVALA spomenutim pozitivnim osobama koje su mi uljepsale vikend... (zbog vas vrijedi opet doci!)

nemam potpis!

Edited by - TraX on 17/11/2008 22:57:34
Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 17/11/2008 : 23:18:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message
Meni je bilo baš dobro i prema meni su svi bili ljubazni. BTW, sad me zvala frendica i veli da sam bila snimljena na crš-u u prilogu za emisiju rizzi-bizzi na hrt1...ja se nisam vidjela. Ako je tko vidio curu u ljubicastom kako ceka Lavricevu posvetu, ta sam.

Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire.
Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 17/11/2008 : 23:19:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message
BTW, cestitke malom Milazzu, novoj nadi stripa. :D

Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire.
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 17/11/2008 : 23:30:56  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
simpa ovaj mali milazzo :) :)
Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 17/11/2008 : 23:32:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message
Možda i ja jednog dana budem imala takvog sina koji ce citati i super crtati i voljeti stripove.

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 17/11/2008 : 23:37:23  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:

Inace,dobio danas i "Genija"!

Konacno da i to Bednjancevo remek djelo da vidim u strip albumu.

Nego,koji im vrag znaci ono 'limitirano izdanje',a tiraž 500 primjeraka.I koji vrag mi lijepe broj na kraju (ito s pecatom),pa da više ne mogu imat glancera?

-U albumu je samo 6 prica od 30-tak i nisu kronološki slagane,ima tog puno,ali ce bit objavljene sve......otprilike 6 albuma GENIJA.

-Numerirani serijal!

-Meki album(meke korice) ide u 1000 komada za široke mase,pa je ideja bila da se štampa 500 komada za kolekcionare(otud limitirano izdanje).Numeracija je moja privatna simpatija(g.urednik)..i meni je smiješno.
-E sada,pricat o ludosti ovog tiraža......možemo.Ako Bednjanca i njegovog GENIJA,ne možemo prodat u tom tiražu(vremenski,recimo 2 godine)strip je sigurno na dnu dna.Da li su ovi klinci na CRŠ-u i one mase ljudi na Interliberu nakakva nada,vidjet ce se za nekih par godina.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 17/11/2008 : 23:38:52  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by Gaston

WTF...

-??? Moram priznat...ne kužim ni ja!!!????
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8172 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 17/11/2008 : 23:46:13  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
quote:
Originally posted by Milazzo

quote:

"Postovani ken2, s obzirom da sam dva dana bio na ovogodisnjem CRŠu, (od Varaždina do Zagreba i natrag*2), zajedno sa sinom, bratom i necakom stvarno mi je zao da se nismo upoznali. Koja je prva sljedeca prilika da popijemo koju i popricamo?" - Milazzov tata

kad god dolazite u zg i imate vremena, javite se obavezno, mejlovi preko sajta funkcioniraju, pa nece biti problem dogovoriti se

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8172 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 17/11/2008 : 23:47:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
quote:

quote:

Je
vidi se po majicama

samo sam cekao ko ce to spomenit
i ti se javio, nesrico jedna, di si bija
u subotu si falijo, ali dobro je bilo i bez tebe

Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
6718 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 18/11/2008 : 06:12:46  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
Cestitke Slavenu i ekipi koji su organizirali CRŠ ove godine.
Makar i na aparatima.

Gore postavljene slike me jako vesele.
Nek` se svake godine pojavi barem jedan novi mali Milazzo.
To je valjda i ideja CRŠa - vratiti stripove djeci.

Go to Top of Page

krcko3a
Starting Member

23 Posts

Member since 09/08/2006

Posted - 18/11/2008 : 09:26:05  Show Profile Show Extended Profile  Send krcko3a a Private Message
Miki Muster i Tomaž Lavric bili su izuzetno ljubazni i strpljivo crtali i potpisivali albume.Lavric se uopce nije uvrijedio kada sam mu rekao da za njega uopce nisam cuo do te subote popodne.Vrlo simpatican crtac.Šteta što nije bio i u službenom predstavljanju.
Na žalost ovaj puta nisam primjetio nikakvih starijih stripova u ponudi(mislim onih prije 1960.),pa i da budu po nekim nebuloznim cijenama kao npr. lani.Samo noviteti.Tako da osim Musterovog i Lavricevog albuma nisam ništa kupio.Iznenadila me izdavacka aktivnost agilnog Krulcica cija nova izdanja ne mogu ni pratiti.Izdao je komplete Delaca i još neobjavljenih Maurovica u posebnim albumima te neke vec nekoliko puta reprizirane stvari.Crni biser od Gotovca mu je pun pogodak jer za tog autora osim u Slavoniji u ostatku Hrvatske gotovo da nismo ni znali.Bravo Veljko samo tako nastavi.E sad,pitanje je da li ti se sve to uopce isplati? Sjeti se filma Holywood ili propast.Holywood ti je propao no nadam se da neceš i ti.Ti si jedina svjetla tocka na našem izdavackom nebu izdanja iz pop-kulture.
Go to Top of Page
Page: of 15 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000