forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Veseli Cetvrtak na Sajmu knjiga u Beogradu
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 16/10/2008 : 22:37:45  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Anto, samo clanovi redakcije smeju da obmanjuju ljude.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21125 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/10/2008 : 22:40:09  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
A Colt ?????????????????????

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8019 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 16/10/2008 : 22:41:35  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message
quote:
Originally posted by anto

quote:
Originally posted by axle munshine

Lepe vesti za sve ljubitelje Bonellija...svaka cast VC,za ovih osam meseci postadose znacajan igrac na ovim strip prostorima...mene licno zanimaju najave,nezvanicne za sada,o stvarima koje planiraju a koje nisu fumetti bonelliani...Dusmane?ima li nesto konkretno u najavi?

Ici ce edicija A4 formata, kolor, SC, rcimo nešto kao Biser strip ( novija edicija ), a od junaka :Plave Bluze, Sami, Agent 327, Krcko,Hogar, Popaj, Spirou,...
... ako ne verujete pitajte redakciju VC-a

Neverovatno, baš sam danas mislio kako sam se uželeo francusko-belgijskog humoristockog stripa (dobro, plus Hogar i Popaj) i pitao se hoce li ikada ponovo biti neceg poput Biser stripa.

Prava stvar koja nedostaje na tržištu.
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 16/10/2008 : 22:44:16  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
quote:

A Colt ?????????????????????

Clan redakcije.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21125 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/10/2008 : 22:48:49  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Pa dobro, ja ionako ne obmanjujem ljude, ovo mi je rekao Vronski na PM

Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 16/10/2008 : 22:50:27  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Opet taj Vronski...
Pocinjem ozbiljno da se plašim da on stoji iza Veselog Cetvrtka.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 16/10/2008 : 22:50:58  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:

Ici ce edicija A4 formata, kolor, SC, rcimo nešto kao Biser strip ( novija edicija ), a od junaka :Plave Bluze, Sami, Agent 327, Krcko,Hogar, Popaj, Spirou,...

Kad bi barem....
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21125 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/10/2008 : 22:56:52  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:
Originally posted by kico

quote:

Kad bi barem....

Hoceš da kažeš da lažem ?

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21125 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/10/2008 : 22:57:14  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:
Originally posted by kico

quote:

Kad bi barem....

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 16/10/2008 : 23:02:16  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:

Nije mi bila namjera
al' nekako danas na forumu je opasno servirati neprovjerenu vijest.
:)))
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21125 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/10/2008 : 23:09:06  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Uredu sve mi je jasno.Samo sam hteo da sa vama podelim jednu lepu vest, a ono, nož u leda.Neka možda je i bolje ovako, barem znam sa kim imam posla, u pravu je Vronski.ZBOGOM!!!

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 16/10/2008 : 23:15:15  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:

Uredu sve mi je jasno.Samo sam hteo da sa vama podelim jednu lepu vest, a ono, nož u leda.Neka možda je i bolje ovako, barem znam sa kim imam posla, u pravu je Vronski.ZBOGOM!!!

Al i ti ideš s foruma?
Šta je ovo danas?
Epidemija?
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 16/10/2008 : 23:16:31  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
ANTO nadam se samo da je ovaj tvoj zadnji post zajebancija jel ako je ovo ozbiljno onda ce pojavljivanje Veselog Cetvrtka na ovim nasim trzistima biti zapamceno kao jedan od ozbiljnih izdavaca posle 20 godina i po raspadu ovog sajta jel su se clanovi poklali oko misljenja.
ccccccccc
Zanimam me jedno i molio bih da mi odgovorite:
Da li ce se taj HC Zagor pojaviti taj dan 25.10 u prodaji ili ce se pojaviti 20.10 kad je valjda otvaranej sajma.
Molio bih da mi odgovorite ako ste upuceni
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 16/10/2008 : 23:24:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
quote:
Originally posted by DusMan

Poštovani citaoci,

Sa radošcu Vas obaveštavamo da smo spremili niz iznenadenja za predstojeci Sajam knjiga u Beogradu, u kojima cete, sigurni smo, uživati.
Cast nam je i zadovoljstvo da najavimo da cemo na Sajmu predstaviti našu novu biblioteku “Zagor”, kolekcionarsko izdanje u ogranicenom tiražu od 500 primeraka, sa tvrdim koricama, koje ce biti neviden doživljaj za ljubitelje tog junaka. Naša namera je da ljubiteljima i kolekcionarima predstavimo kompletnu biblioteku Zagorovih avantura, gde bi svaka prica bila sadržana u po jednoj knjizi, bez obzira na to na koliko redovnih svezaka i strana se prostirala, sa izuzetkom prvih desetak knjiga gde ce zbog kratkih pocetnih, biti sabrano više prica. Za Sajam iz štampe izlazi prva knjiga na izmedu 350 i 400 stranica. Pored stripa, novog prevoda i originalnih naslovnih strana u boji, ova knjiga Vam nudi obilje tekstualnih priloga o autorima i junaku serijala, kao i o istorijskim cinjenicama, mitovima, legendama i filmovima kojima su se autori inspirisali kroz pripovedanje Zagorovih dogodovština. Tokom trajanja Sajma, cena knjige ce biti promotivna.

Ali, to naravno nije sve.

Da bismo ovo izdanje ucinili još ekskluzivnijim, obezbedili smo potpuno nove naslovne strane za svaku knjigu. Ilustracije, radene iskljucivo za ovu ediciju, je izradio Mauro Laurenti, proslavljeni crtac Zagora.

Kao da to nije dosta, Veseli Cetvrtak ide još jedan korak dalje, pa na Sajam dovodi goste iz Italije i to, ni manje ni više nego Galliena Ferrija, “oca” Zagora, i kao podršku njemu Maura Laurentija, autora ekskluzivnih naslovnih ilustracija biblioteke “Zagor”. Naši gosti se uveliko raduju svom dolasku i predavanju, kome ste pozvani da prisustvujete, povodom obeležavanja jubileja 40 godina objavljivanja Zagorovih avantura u Srbiji. Tribina ce se održati 25.10. od 16 do 18 casova u Sajamskoj sali za konferencije, tokom koje cete biti u prilici da postavite sva pitanja koja Vas zanimaju o stvaralackom procesu stvaranja Zagorovih epizoda i da dobijete posvetu autora Preporucujemo Vam da pre toga svratite do štanda Veselog Cetvrtka u hali 14, prelistate nova izdanja koja ce se pojaviti tokom Sajma i porazgovarate sa ljubaznim osobljem, koje ce Vas zatim uputiti na mesto dešavanja tribine. Redakcijski tim ce na štandu biti prisutan tokom svih dana trajanja Sajma, pa cete moci da iskoristite priliku da postavite sva pitanja koja Vas zanimaju u vezi naših izdanja, kao i da popunite eventualne “rupe” u kolekciji edicije Veseli Cetvrtak.

Sigurni smo da Vi, kao i mi, sa nestrpljenjem ocekujete sledecu subotu.
Do tada…

Pozdrav iz redakcije Veselog Cetvrtka

Ovo pozdravljam zaista od srca!

BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21125 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/10/2008 : 23:25:05  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Samo ako mi Kico ponudi smeštaj sa klopom za mene i moja 4 ortaka za sledeci Mafest, razmotricu da li cu ostati na forumu.
Sranje, karlovic je sad dobio dokovica na mastersu u Madridu; dobro, bolje on nego nadal

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 16/10/2008 : 23:27:40  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:

Samo ako mi Kico ponudi smeštaj sa klopom za mene i moja 4 ortaka za sledeci Mafest, razmotricu da li cu ostati na forumu.
Sranje, karlovic je sad dobio dokovica na mastersu u Madridu; dobro, bolje on nego nadal

Stoj di jesi.
I reci vronskome da se vrati...
Šta vam je danas ljudi?!
Eeeeeej,dolazi Ferri,ima novih izdanja,ima stripova,ima turbofolka na svakome koraku,pijanih maloljetnica,pive....
Život je da se vedrije gleda na sve...
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21125 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/10/2008 : 23:30:06  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Znaci primaš nas na gajbu za Mafest
Odlicno, ponecemo kajmak i rakiju, tvoje je sve ostalo.Ima li mesta za Vronskog??

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 16/10/2008 : 23:30:54  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:

Znaci primaš nas na gajbu za Mafest
Odlicno, ponecemo kajmak i rakiju, tvoje je sve ostalo.Ima li mesta za Vronskog??

Za njega uvijek!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 16/10/2008 : 23:39:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Da li je moguce rezervirati jedan primjerak?
Koji bi onda mogli poslati u Zagreb, zajedno sa turom VC?
Naravno, odužio bih se i Vama i striparnici - posredniku.
Naime, nisam u mogucnosti doci na sajam, a htio bih posjedovati ovo izdanje.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 17/10/2008 : 00:39:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:
Originally posted by DusMan

Opet taj Vronski...
Pocinjem ozbiljno da se plašim da on stoji iza Veselog Cetvrtka.

Vronski- The Wizard of Veseli Chetvrtak.
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1821 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 17/10/2008 : 14:26:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
Nije dobro sto se prvi broj nece naci svugdje po malo u vecim gradovima u knjizarama.Kako cemo mi ostali koji ne mozemo ici na sajam u Bg.
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 17/10/2008 : 14:43:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
quote:
Originally posted by Ferri

Nije dobro sto se prvi broj nece naci svugdje po malo u vecim gradovima u knjizarama.Kako cemo mi ostali koji ne mozemo ici na sajam u Bg.

I ja sam to rekao. Nego, valjda nece sve prodati (izvinite vi iz redakcije ), pa ce moci da se naruci, ili da to kasnije, puste u "slobodnu prodaju".
Go to Top of Page

Aftermath
Junior Member

Croatia
420 Posts

Member since 30/06/2006

Posted - 17/10/2008 : 15:43:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Aftermath a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Da li je moguce rezervirati jedan primjerak?
Koji bi onda mogli poslati u Zagreb, zajedno sa turom VC?
Naravno, odužio bih se i Vama i striparnici - posredniku.
Naime, nisam u mogucnosti doci na sajam, a htio bih posjedovati ovo izdanje.

Evo ima nas još. Ajde vi iz VC-a osigurajte nama iz drugih država par primjeraka, koje cemo moci podignuti npr. u libellusu. Ako nije problem neka ih i Ferri potpiše
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38085 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 17/10/2008 : 16:29:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:
Originally posted by Ferri

Pa kolko znam ti potpisujes, valjda ces dobiti koji izvod :D

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 17/10/2008 : 18:21:05  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
Za nas, sa juga, ukoliko ne budemo u mogucnosti da dodjemo na sajam u BG, planirate li da posetitie niski sajam knjiga?

Prema nekim informacijama, koje na koje sam naisao, "Sajam knjiga u Nisu za 2008. godinu pocinje 26. novembra i traje do 2. decembra"

Bilo bi lepo da svratite.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000