forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Crta li itko svoje stripove?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Lucy Liu
Average Member

Croatia
706 Posts

Member since 14/09/2007

Posted - 26/10/2008 : 11:31:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Lucy Liu an AOL message  Send Lucy Liu an ICQ Message  Send Lucy Liu a Yahoo! Message  Send Lucy Liu a Private Message
Pitam,jer i ja sam doma crtam vlastiti strip,zvan "D.L.D."(a radi se o troje tinejdera koji se bore protiv cudovišta,uz raznorazne parodije i bizarne radnje),pa me zanima radi li tko još drugi vlastiti strip?Anyone?

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 26/10/2008 : 11:42:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by Lucy Liu

Pitam,jer i ja sam doma crtam vlastiti strip,zvan "D.L.D."(a radi se o troje tinejdera koji se bore protiv cudovišta,uz raznorazne parodije i bizarne radnje),pa me zanima radi li tko još drugi vlastiti strip?Anyone?

Je ne znam crtati, ali bih volio vidjeti tvoj strip ovdje na forumu...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 26/10/2008 : 12:25:10  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
Prestao sa crtanjem jos u srednjoj skoli. Junak mi se zvao Zek Grebosek, a ja sam bio spajdermen. Radnja se desavala u Kovinu 2029. godine...

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

Lucy Liu
Average Member

Croatia
706 Posts

Member since 14/09/2007

Posted - 26/10/2008 : 13:11:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Lucy Liu an AOL message  Send Lucy Liu an ICQ Message  Send Lucy Liu a Yahoo! Message  Send Lucy Liu a Private Message
Nažalost,ne mogu vam pokakazati svoj strip,jer nemam blage veze kako,samo znam da je za to potreban skener,a i ti nemam!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 26/10/2008 : 13:12:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by Lucy Liu

Nažalost,ne mogu vam pokakazati svoj strip,jer nemam blage veze kako,samo znam da je za to potreban skener,a i ti nemam!

Shit.
Doduše, ako ti naleti netko tko ima skener (taj ce ti i skenirati), pa pošalje to tebi na mail...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 26/10/2008 : 13:14:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by culfis

Prestao sa crtanjem jos u srednjoj skoli. Junak mi se zvao Zek Grebosek, a ja sam bio spajdermen. Radnja se desavala u Kovinu 2029. godine...

Imaš li sacuvano, zvuci intrigantno...

Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 26/10/2008 : 13:18:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Ja sam crtao do pre par godina.Imam tridesetak svojih tabli.Cak sam i slao par radova na takmicenja i pros'o k'o bos po trnju !Kad sam video spisak majstora koji su ucestvovali,cestitao sam sebi na hrabrosti! Citam ih stalno,smejem se,samokritikujem i secam lepih vremena...da nam je ziv i zdrav strip!
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 26/10/2008 : 13:33:08  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

Mozda par skica po nekim sveskama, ali moram traziti... Ako nadjem skeniracu! Kao gosti nastupali su Terminator, Betmen koji se udruzio sa bugarskom mafijom sa kojom se pozdravljao parolom `Hej haj brigade`, lokalni kovinski zestoki momci sa asfalta, par biznismena, Nendza, ...
Inace stripovi su zavrsili kao poklon dragoj osobi, koja vise nije...

Jel to štos iz Minhena?

Edited by - culfis on 26/10/2008 13:38:02
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 26/10/2008 : 13:48:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

quote:

quote:

Mozda par skica po nekim sveskama, ali moram traziti... Ako nadjem skeniracu! Kao gosti nastupali su Terminator, Betmen koji se udruzio sa bugarskom mafijom sa kojom se pozdravljao parolom `Hej haj brigade`, lokalni kovinski zestoki momci sa asfalta, par biznismena, Nendza, ...

Jel žensko?

Edited by - Obi-wan on 26/10/2008 13:52:33
Go to Top of Page

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 26/10/2008 : 14:06:43  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message
Ja sam upravo dobio ideju za vlastiti strip!
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 26/10/2008 : 14:12:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
Ja u ovom trenutku imam ideje za 3 odvojena strip serijala.
Jedan bi bio SF, jedan avantura/fantasy, a jedan bi bio sprdnja o svakodnevnim problemima 'modernog' drustva.

Ne usudjujem se da pocnem da realizujem bilo sta od toga dok ne budem imao malo vise vremena da se posvetim tome, zato sto se bojim da bih dosao do neke tacke gde ne bih mogao da nastavim da se bavim radom, pa bih odustao. Ovako sve lepo stoji zabelezeno, i u formi par skica, pa ce se realizovati jednog dana!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 26/10/2008 : 14:19:26  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Jel žensko?

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 26/10/2008 : 14:29:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
Evo jednog stripa koji sam radio negde u maju/junu za godisnjak odeljenja.

Radnja je vrlo jednostavna, isli smo u tehnicki muzej na neku izlozbu o globalnom zagrevanju i klimi. I onda malo o predavanju i malo o samoj izlozbi koja je bila vrlo zivopisna.

Zadovoljan sam kako je ispalo, s obzirom na to da sam ga uradio za 2 dana (olovka+mastilo/flomaster), i to na najobicnijem stamparskom A4 papiru, sa ogranicenjem na 2 strane.
Nije ispalo bas najsrecnije na fotografiji, ali mislim da se poenta vidi. Moram ipak da kazem da uzivo izgleda mnoooogo bolje, iako sam napravio mali milion gresaka, ali moze mi se oprostiti zar ne, ipak sam samo pocetnik.

Nadam se da se i vama dopada.

P.S.
moralo je da se pise na norveskom (ipak je skola u u norveskoj)

Edited by - Lord Vader89 on 26/10/2008 14:32:39
Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 26/10/2008 : 17:57:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message
na žalost ne znam crtati ali scenarija imam nekoliko u glavi. u zadnje vrijeme me privlaci razmišljati kako bi neki filmovi odlicno izgledali u strip formi (a nisu prethodno jel prebaceni iz stripa na film).....
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 26/10/2008 : 18:08:21  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
Trebalo bi da je moj strip Vuk Karadzic u nekom od muzeja u Beogradu, zaveden u katalozima. Crtao sam ga u osmom razredu povodom `dva veka Vuka`- postojao je konkurs i kao najbolji radovi ce biti prikazani na izlozbi i potom arhivirani, cini mi se u muzeju primenjene umetnosti...

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 26/10/2008 : 18:10:15  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
@ Lord Vader89 Odlican si! Kad ces napraviti onaj Sf strip?

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 26/10/2008 : 18:26:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

@ Lord Vader89 Odlican si! Kad ces napraviti onaj Sf strip?

Hvala!!!!

Joj, ne znam sta reci, voleo bih kad bih mogao odma', cim budem malo olabavio sa skolom, pocinjem da razradjujem ideje.
Ipak, ideje su trenutno jedino sto imam moram malo da poradim na njima.
Ako se vidimo kad se vratim u BG, pricacemo!

P.S.
Ako se secas onog tvog predloga za strip zajebanciju o Velikom prasku - samo da znas da je u fazi izrade, i cim ga zavrsim, eto ga na Forumu!

poz!

Edited by - Lord Vader89 on 26/10/2008 18:27:10
Go to Top of Page

Mailman
Senior Member

Croatia
1690 Posts

Member since 26/12/2001

Posted - 26/10/2008 : 21:39:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Mailman a Private Message
Crtao sam svog Batmana kad sam imao 11-13 godina. Daavno je to bilo...

How do you know that my dimwitted inexperience isn't merely a subtle form of manipulation, used to lower people's expectations, thereby enhancing my ability to effectively manuever within any given situation?
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 26/10/2008 : 21:57:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Crtao sam vec kao mali, po knjigama-eh baš glupo, onda u osnovnoj sam poceo sa Blekom, Markom i ostalim junacima, imao sam posebne satove sa uciteljicom likovnog, crtao za više natjecaja, dobio prvu nagradu za tuš, kad je poceo Radio Glas Ljubljane, crtao sam stripove, za svoju dušu-još jih imam, u srednjoj školi crtao sve i svašta, a ponajviše djevojkama, posle na poslu crtao karikature za naše novine-samo par, puno crtao za reviju sa križaljkama, crtao i za oglase,onda za jednu ilustrovanu enciklopediju, a kad sam izašao iz štampe(ne ja, nego sa posla), radio sam na pripremi za tisak-montažu,danas CTP, i zanemario crtanje, i danas ponešto nacrtam, nekoliko starih radova s kraja 80 možete videti i u našem fanzinu broj3 i u Sexoholiku-isto fanzin, crtam po narudbi kolega, a sad se opet sastavljam, da pocnem još crtati, ma šteta, da se baci talenat u smece.
A spremam se, da nacrtam i jedan strip, za sebe.

Svima kojima crtate želim puno dobrih radova!

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 26/10/2008 22:09:41
Go to Top of Page

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 27/10/2008 : 06:22:53  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message
quote:
Originally posted by Risar_69

Crtao sam vec kao mali, po knjigama-eh baš glupo, onda u osnovnoj sam poceo sa Blekom, Markom i ostalim junacima, imao sam posebne satove sa uciteljicom likovnog, crtao za više natjecaja, dobio prvu nagradu za tuš, kad je poceo Radio Glas Ljubljane, crtao sam stripove, za svoju dušu-još jih imam, u srednjoj školi crtao sve i svašta, a ponajviše djevojkama, posle na poslu crtao karikature za naše novine-samo par, puno crtao za reviju sa križaljkama, crtao i za oglase,onda za jednu ilustrovanu enciklopediju, a kad sam izašao iz štampe(ne ja, nego sa posla), radio sam na pripremi za tisak-montažu,danas CTP, i zanemario crtanje, i danas ponešto nacrtam, nekoliko starih radova s kraja 80 možete videti i u našem fanzinu broj3 i u Sexoholiku-isto fanzin, crtam po narudbi kolega, a sad se opet sastavljam, da pocnem još crtati, ma šteta, da se baci talenat u smece.
A spremam se, da nacrtam i jedan strip, za sebe.

Svima kojima crtate želim puno dobrih radova!

Kako to misliš!? Nitko ne crta kao ja!
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 27/10/2008 : 14:05:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message
E nekad san i ja crta. problem je što bi uvik doša do po stripa i to je to...
Bilo je milijun junaka:
Tri mušketira (jedini di sam nacrta cijelu epizodu), Johnny Q(nešto allla mister No), Martin Bitanga (ostalo samo na ideji, brat bratu smislio san radnje za jedno 200 brojeva, bio bi to strip sa pocetkom i krajem), pa Silver kid, pa ovaj, pa onaj.... uglavnom sve ideje, ništa realizirano....
Go to Top of Page

Dash
Junior Member

Croatia
432 Posts

Member since 31/01/2008

Posted - 27/10/2008 : 21:00:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Dash an ICQ Message  Send Dash a Private Message
quote:
Originally posted by Poncho

E nekad san i ja crta. problem je što bi uvik doša do po stripa i to je to...
Bilo je milijun junaka:
Tri mušketira (jedini di sam nacrta cijelu epizodu), Johnny Q(nešto allla mister No), Martin Bitanga (ostalo samo na ideji, brat bratu smislio san radnje za jedno 200 brojeva, bio bi to strip sa pocetkom i krajem), pa Silver kid, pa ovaj, pa onaj.... uglavnom sve ideje, ništa realizirano....

Slicno i kod mene.
Ja sam s braticem zapoceo nekoliko stripova, no ni jedan nije doživio više od nekoliko stranica.
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 28/10/2008 : 23:39:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Ne,Mali od palube, nisam mislio, da nitko ne crta kao ja, nego, ako imaš talenat, nemoj da ga baciš u smece, kao ja. A tu ne kažem, da sam neki profesionalac, nego mi je žao što nisam nastavio sa crtanjem. Pa najviše crtaš za dušu, ako ne za pare.
Nisam te baš dobro razumio(Nitko ne crta kao ja), jedino ako si rekao za sebe, onda ok.

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 28/10/2008 23:40:03
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 28/10/2008 : 23:51:05  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Uvek kad vidim ovaj topic pomislim da se zove 'Cita li itko svoje stripove?' i pomislim kako je super što je neko pokrenuo tu temu. A onda vidim šta stvarno piše.

:)
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 29/10/2008 : 10:16:39  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
Evo necega starog 20 godina:
iskopao iz sveske za fiziku

Na slici je glavni negativac `Sika D vodja Mafije` ili celicni i mracni sa ovog foruma. U stripu mu ja (kao spajdermen) kradem milion maraka (eh ta vremena...) Njegove osobine 50 % celik, 30% duvanski dim i ostalo alkohol...
ma majici bi trebalo da pise BOSS

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

Lucy Liu
Average Member

Croatia
706 Posts

Member since 14/09/2007

Posted - 29/10/2008 : 11:34:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Lucy Liu an AOL message  Send Lucy Liu an ICQ Message  Send Lucy Liu a Yahoo! Message  Send Lucy Liu a Private Message
Vau,a ja sam mislio da sam jedini koji crta vlastite stripove!Vi ste cool!
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000