forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 -Vikend smještaj--ZAGREB...hostel-popust!!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 11/11/2008 : 22:50:58  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
-Evo informacija za one koji misle ili bi željeli ovaj vikend navratit u Zagreb zbog festivala stripa (CRTANI ROMANI ŠOU...studentski centar,SAVSKA ULICA 25) i INTERLIBERA!!!!!!

-Na Remetincu postoji hostel(blizina hotela I),blizu "petlje",a recimo da se nalazi na polovici puta do VELASAJMA gdje se održava INTERLIBER i do STUDENTSKOG CENTRA(Savska ulica 25) gdje se održava festival stripa!-Spavanje u hostelu u trokrevetnim sobama je 130 kuna(cca.17 eura),a u cijeni je uracunata boravišna taksa i dorucak!!!!

-Znaci,ukoliko navratite u ZG na festival stripa,spavanje u hostelu,2 noci sa dva dorucka bi vas koštalo 260 kuna ili 35 eura.
-Možete se najavit ovdje,pa cu rezervirat smještaj ili dodete direktno do hostela i kažete da ste tu zbog festivala stripa(inace je spavanje od 180 do 230 kuna)!!!!!****

-*****Petak na vecer ili u subotu na vecer od Studentskog centra do hostela "udgruga CRŠ" sa dva kombija vršit ce prijevoz do hostela,da puno ne lutate!!!!-Put traje 5-10 minuta,vrijeme prijevoza dogovorimo,a možete me kontaktirat na mobitel---098/346-242(Ratko)

-Mislim da bi teško pronašli jeftiniji smještaj u Zagrebu,a hostel je renoviran i sreden,sve je uredno,od kreveta do kupaone(bio danas,pregledao sobe i sredio popust)...pa tko nema riješenje,neka se javi(može i ovdje)-POZDRAF!!

P.S.---Da nema zabune,u hostelu postoje i jednokrevetne i dvokrevetne sobe.Ukoliko netko dolazi sa suprugom ili djevojkom,slobodno upitajte i pozovite se na festival stripa jer imate popust na bilo koju kombinaciju.Možete i sami kontaktirat hostel na telefonski broj-----01/ 6140-042!!!!!!!!

Edited by - dveribad on 12/11/2008 15:20:01

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29635 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 12/11/2008 : 13:02:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
dveribade, svaka cast za ovu inicijativu
sad stvarno nitko nema izliku da ne dode
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 12/11/2008 : 13:31:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
Tko hoce, nade nacin; tko nece, nade ispriku!!

Recimo meni frend slavi diplomski u subotu.. I to u Rijeci, svecana vecera i partijana astronomskih razmjera, pozvao je nas desetoricu u Rijeku!!!
Imam svo legitimno pravo da ne dodem na CRŠ.. Ali nakon što u Makarsku nikako nisam mogao doci ove godine, bilo bi više nego pederski od mene da zajebem obecanje da cu u subotu biti na CRŠ i družit se sa puno puno Vas..
Dakle biram CRŠ!!! (da mi je netko rekao prije 2 godine da cu prije izabrati CRŠ nego partijanje po Rijeci sa najboljim frendovima, mislio bi da je lud:))

I zato bi bilo jako lijepo od svih vas iz udaljenijih krajeva koji se još uvijek dvoumite da li doci ili ne, pregrizite govno i spakirajte se, jer je bar to Ratko zaslužio nakon takvog truda koji je uložio da svima izide u susret!

Edited by - Vjeko1980 on 12/11/2008 13:32:40
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 12/11/2008 : 15:35:01  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message

Originally posted by Vjeko1980

Tko hoce, nade nacin; tko nece, nade ispriku!!

Recimo meni frend slavi diplomski u subotu.. I to u Rijeci, svecana vecera i partijana astronomskih razmjera, pozvao je nas desetoricu u Rijeku!!!
Imam svo legitimno pravo da ne dodem na CRŠ.. Ali nakon što u Makarsku nikako nisam mogao doci ove godine, bilo bi više nego pederski od mene da zajebem obecanje da cu u subotu biti na CRŠ i družit se sa puno puno Vas..
Dakle biram CRŠ!!! (da mi je netko rekao prije 2 godine da cu prije izabrati CRŠ nego partijanje po Rijeci sa najboljim frendovima, mislio bi da je lud:))

I zato bi bilo jako lijepo od svih vas iz udaljenijih krajeva koji se još uvijek dvoumite da li doci ili ne, pregrizite govno i spakirajte se, jer je bar to Ratko zaslužio nakon takvog truda koji je uložio da svima izide u susret!

Hvala Vijeko! Pomogo što sam mogao.Mislim da ce bit ok,"ima nas Cvorovica...".
-U suštini,tko dode,sigurno nece požalit.Ne okuplja se ovakva ekipa autora stripa baš cesto.Red je da im zahvalimo i zaplješcemo,ipak su naši!!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 12/11/2008 : 22:41:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
ja ne dolazim...jedino mi žao šta necu vjeki oprat uši,al bit ce prilke na mafestu

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/11/2008 : 22:49:37  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
šta ce rec da ti ne ideš?

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 12/11/2008 : 22:53:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message

Originally posted by lwood

šta ce rec da ti ne ideš?

rasulo na poslu--bolovanja,godišnji odmori,nema tko radit...jebi ga,kao i još dosta njih,pisao sam dane za zadnji vikend...

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/11/2008 : 23:13:47  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
necu ni ja moc al to mi je vec tradicija da ne mogu doc

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 12/11/2008 : 23:16:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message

Originally posted by lwood

necu ni ja moc al to mi je vec tradicija da ne mogu doc

eto,ja sam više-manje na svakome,ali ne moš glavom kroz zid

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 13/11/2008 : 16:09:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Globinjo valjda nece doci da ne mora okretati glavu od mene... A ja tako lep...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000