Poll Question:
Nije bilo nimalo lako izabrat naslovnice za 2.dio, najgore što ne možeš svima udovoljit. Ali napravit cemo i 3.dio ako zatreba. :) Ajd molim vas i zapišite za koji ste glasali.
Results:
Rat
[14%]
13 votes
Kuca strave
[9%]
9 votes
Seminole
[8%]
8 votes
Zagorova prica
[0%]
0 votes
Americka odiseja
[8%]
8 votes
Magija užasa
[6%]
6 votes
Ubilacko ludilo
[3%]
3 votes
Kazneni odred
[0%]
0 votes
Billy Boy iza rešetaka
[0%]
0 votes
Obracun kod Big Beja
[1%]
1 votes
Teror šeste planete
[8%]
8 votes
Zagor protiv Barona
[11%]
11 votes
Timber Bill
[3%]
3 votes
Smrtonosna potraga
[13%]
12 votes
Sveti brijeg
[15%]
14 votes
Poll Status:
Locked »»
Total Votes: 96 counted »»
Last Vote:
20/07/2011 17:54:18
Kad ce Chico remitenda sve ispocetka? Oce bit u HC-u? Joj jedva cekam.
Meni je "Kuca uzasa", iako mi je "Dnevnikova" bez obzira sto nema Priscillu jos bolja sbog jos mracnije atmosfere jer je noc "crnja" i tamnija plus slova koja su jako dobro uradjena. Stavi pored ovih i "Morske hijene", obavezno, jer da je ona tu, ja bih za nju glasao. Inace, bilo bi dobro da svako moze da glasa za tri najbolje ili cak da da poene od 1 do 5 za pet najboljih, jer ovako necemo zaista dobiti najbolju vec onu koja je najvecem broju clanova najbolja, a moze se desiti da meuporedivo vise clanova ima bas neku drugu naslovnicu na drugom mestu po kvalitetu. BTW, na nekim italijanskim forumima je na slicnom glasanju pobedila "Trenuci zebnje" to jest "Arrestrate Billy Boy"
Uf, navise glasova za "Sveti brek" i "Smrtonosnu potragu". Za ovu drugu ajde-de, ali ne znam zasto vam se svidja ova prva na kojoj je Zagor uz sve jos pomalo i nezgrapan (nekako mu je preveliki abdomen spram nogu)
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Seminole, fenomenalna naslovnica... Ima sve... Crtacki jako dobro odradena, Zagor u prvom planu, indijanci ispod, onda taj okvir od lišca, fenomenalno... Inace mi se baš i ne svidaju Ferrijeve ideje za naslovnice, ali ovdje mu svaka cast...
I ja sam hteo da dam glas "Seminolama", takodje su mi izvrsne skoro sve ostale, posebno "Neocekivana poseta", "Meklaudov karavan", "Teror seste planete" i "Obracun kod Big Beja"
Iako su mi sve navedene naslovnice vrhunske, ja dadoh glasza Smrtonosnu potragu, onako; mracna atmosfera uz nevrijeme, zakrabuljeni ljudi, onaj stari njemacki stil kuca u Americi... predobro. Timber Bill mi ima dobar entrance za njega samoga, Billy Boy iza rešetaka mi je nekako najpravilnije nacrtan, bez ikakvih disproporcija kod likova te prikazana jedna kuca u nekom mrtvom gradicu, a iza mrtva pustinja. Zagorova prica mi je kao malom bila najbolja naslovnica.
P.s. Više su mi se svidale naslovnice u prvom djelu, iako ni ove nisu loše kao što rekoh.
Ovo su naslovnice za koje sam se dvoumio da li ih stavit medu ove, ali eto nije bilo mjesta. Pa da pitam, je li potrebno da radim 3.dio ili cemo uzet pola iz prvog djela i pola iz ovog, te nadodat "Morske hijene"
Sveti brijeg, zato što ima spoj nepoznatog i prijeteceg: a) cudni brežuljak je ukrašen stijenama neznamo za koju svrhu, a na vrhu njega je nedovršena tvrdava b) kraj Zagora leži mrtav vojnik kojeg je ocito ubilo nešto strašno, ali se ne vidi što (naš junak je u nevjerici) a)+b)= atmosfera, kad smo prvi put ugledali tu naslovnicu, tko se nije upitao jeli cudovište blizu? Nema nikoga u blizini, što ce biti ako napadne?
To je naslovnica koja intrigira, koja ne odaje u kojem se smjeru prica razvija, koja traži odgovore na upitnike.
I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Naslovnica Svetog brega je fenomenalna, usudujem se reci da je the best od Zagora nakon broja 500 u ZS ali ne treba zaboraviti ni naslovnice u okviru price Divovi dobra i zla koje su sve vrlo dobre a narocito ne objavljena kod nas kada ciko puca na zagora. I teror šeste planete je super, kao i Smrtonosna potraga. ipak od ponudenih Sveti breg.
Ovo su naslovnice za koje sam se dvoumio da li ih stavit medu ove, ali eto nije bilo mjesta. Pa da pitam, je li potrebno da radim 3.dio ili cemo uzet pola iz prvog djela i pola iz ovog, te nadodat "Mor