Author |
Topic |
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
Panon
Senior Member
2656 Posts
Member since 16/08/2007 |
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Posted - 16/11/2008 : 13:09:57
|
quote: Originally posted by Panon
Cudi me kak to da na sajtu nema text o Bleku. Jel ga ima medu textovima koje ceš ti poslat? :)
Joj, nevjerojatno, baš smo se ja i @delboj dogovorili da ga napišemo ovaj ili sljedeci mjesec! Bice i iznenadenje za citatelje sa ovih prostora. Sorry, ali dobro da si pitao |
Dobro i šta mi sada treba da uradimo? |
|
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 16/11/2008 : 13:15:06
|
Mogli bi i Volto Nascosto, ko je citao. |
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds- |
|
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Posted - 16/11/2008 : 13:34:06
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Inferno
Vec danima su na homepageu okaceni novi tekstovi nekih junaka: Kade - Deecay Spawn - Deecay Peach Girl - Dijareja (?)
i...
Na forumu ima cak nekoliko clanova (od njih 4956) koje takve informacije zanimaju jer one, gle cuda, imaju nekakve veze sa stripovima, a takve teme, kažu, spadaju u samu definiciju i domenu ovog sajta koji nosi naziv: www.stripovi.com ~ Riznica Slikovnih Prica. A pošto su promijene na homepageu rijetke, pa ih je teško pratit, ne vidim ništa cudno u tome što sam prenio ovu informaciju na forum ljudima koji znaju o cemu se radi. Još jednom se ispricavam što ne dijelim mišljenje da su svakodnevna offtopic (ali i ontopic) beljezganja, trabunjanja i genericne izajve u kombinaciji sa spamingom svrha i cilj ovog sajta/foruma.
quote: posted by flamboyant soul
Sad cu i ja za koji dan poslat neke :) (...) Joj, nevjerojatno, baš smo se ja i @delboj dogovorili da ga napišemo ovaj ili sljedeci mjesec! Bice i iznenadenje za citatelje sa ovih prostora. Sorry, ali dobro da si pitao
Samo naprijed! To se traži. |
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 16/11/2008 : 18:09:12
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Inferno
Vec danima su na homepageu okaceni novi tekstovi nekih junaka: Kade - Deecay Spawn - Deecay Peach Girl - Dijareja (?)
i...
A i to je velika cast što se glavni moderator oglasio na ovom topicu... Znamo da ne dijeli mišljenja s nama, no lijepo je što je ostavio pozitivan komentar. Ako veznik "i" uopce i možemo smatrati komentarom...
Ovom prilikom takoder pozivam sve one koji žele nešto napisati, bio to tekst o liku, stripu, vlastita tripozna iskustva vezana uz peyotle i stripove, ili pak recenziju (koje u zadnje vrijeme misteriozno nestaju). Tekstove možete slati na moj mail. Da, cak i ti globinjo... Peace! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21091 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Posted - 17/11/2008 : 14:01:52
|
Znaš šta sam htio pitati... ona tablica sa omiljenim uzvikom, pratiteljem, neprijateljem, i cime vec... dali mora biti baš takva, ili se mogu ubaciti neke druge kategorije? |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 17/11/2008 : 14:42:06
|
quote: Originally posted by flamboyant soul
Znaš šta sam htio pitati... ona tablica sa omiljenim uzvikom, pratiteljem, neprijateljem, i cime vec... dali mora biti baš takva, ili se mogu ubaciti neke druge kategorije?
Pa, ako stisneš Markosa da ti dopuni template, možda da, ali ovako ne... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 17/11/2008 : 19:52:46
|
Uh, toga sam se i bojao, ali one tablice stvarno više odmažu nego što pomažu...
Sigurno si primijetio da je ono više postavljeno za Bonelli junake. Kao, koji mu je partner, koje su seksualne orijentacije, pa koji mu je omiljeni uzvik tijekom seksa, koje mu je omiljeno oružje, odnosno, rabi li kakve gadgete tijekom odnosa, itd. Za bleka možeš pisat da je ili sodomit ili voli deckice, pa voli li više krzno ili kožu; mislim da su to jako važne stvari kod opisa lika kao što je Blek. |
|
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik
Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
Posted - 18/11/2008 : 03:52:27
|
Fali brdo likova, ja otkad krenuo da pišem o Letacu...ali nikako da stignem da završim...
Evo, dobar je ovaj topic malo da razmrda ljude, da zaživi i homepage. |
|
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Posted - 18/11/2008 : 14:35:56
|
quote: Originally posted by DeeCay
Uh, toga sam se i bojao, ali one tablice stvarno više odmažu nego što pomažu...
Sigurno si primijetio da je ono više postavljeno za Bonelli junake. Kao, koji mu je partner, koje su seksualne orijentacije, pa koji mu je omiljeni uzvik tijekom seksa, koje mu je omiljeno oružje, odnosno, rabi li kakve gadgete tijekom odnosa, itd. Za bleka možeš pisat da je ili sodomit ili voli deckice, pa voli li više krzno ili kožu; mislim da su to jako važne stvari kod opisa lika kao što je Blek.
Ajde, obecajem da ce biti nešto i o tome... za vas fanove ;)
Sad ozbiljno: onda bolje da te sa izmjenjenim tablicama pošaljem Markosu, a ne tebi? Odnosno ima li uopce smisla da to ikome šaljem? |
Edited by - flamboyant soul on 18/11/2008 14:36:32 |
|
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Posted - 18/11/2008 : 14:38:57
|
quote: Originally posted by Gil-galad
Fali brdo likova, ja otkad krenuo da pišem o Letacu...ali nikako da stignem da završim...
Evo, dobar je ovaj topic malo da razmrda ljude, da zaživi i homepage.
Da, mogli bi se ovdje dogovoriti u vezi želja i toga. Nekako ide lakše kad se najaviš, ovako mi se neki tekstovi vuku mjesecima po kompu... |
|
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik
Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
Posted - 18/11/2008 : 14:56:10
|
quote: Originally posted by Gil-galad
Evo, dobar je ovaj topic malo da razmrda ljude, da zaživi i homepage.
Da, mogli bi se ovdje dogovoriti u vezi želja i toga. Nekako ide lakše kad se najaviš, ovako mi se neki tekstovi vuku mjesecima po kompu...
U pravu si! Evo, bice to uskoro zavrsheno... |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 18/11/2008 : 15:12:08
|
quote: Originally posted by flamboyant soul Sad ozbiljno: onda bolje da te sa izmjenjenim tablicama pošaljem Markosu, a ne tebi? Odnosno ima li uopce smisla da to ikome šaljem?
Gle, markos ima 1 predefinirani obrazac za sve junake. Mijenja li obrazac, svi ce kasniji morati raditi s tvojim poljima (ako ih opet ne promijeni). Pošalji pm markosu pa ga pitaj dal to ima želje ili volje mijenjati jer!!! kako vec jedno vrijeme najavljuje, uskoro ce nova verzija homepagea pa ce se sve mijenjati najednom. |
|
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Posted - 18/11/2008 : 15:22:32
|
Gle, markos ima 1 predefinirani obrazac za sve junake. Mijenja li obrazac, svi ce kasniji morati raditi s tvojim poljima (ako ih opet ne promijeni). Pošalji pm markosu pa ga pitaj dal to ima želje ili volje mijenjati jer!!! kako vec jedno vrijeme najavljuje, uskoro ce nova verzija homepagea pa ce se sve mijenjati najednom.
Tako sam i mislio. Poslat cu ti onda onako klasicnu tablicu, pa ako u meduvremenu nešto uskrsne naknadno cu to promijeniti. Nema smisla dasad gušim kad je vec najavljen taj novi izgled sajta, i nove funkcije gdje ce ljudi sami moci sami stavljati tekstove gore. Fala ;) |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 18/11/2008 : 17:54:57
|
Dobro flambie, pa najavi onda što to radiš... Bleka? |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 18/11/2008 : 19:49:01
|
quote: Originally posted by King Warrior
Sta se toliko cekalo na Spawna,on je jedan od najpoznatijih danas!? Inace, dobar text
Malo me bilo strah nešto takvo staviti na sajt, buduci da je strip izrazito religioznog karaktera, pa da ne bih izletio vanka na koji mjesec... |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Posted - 18/11/2008 : 21:42:41
|
Dobro flambie, pa najavi onda što to radiš... Bleka?
Ovako:
- veceras ili sutra cu ti poslati gotove tekstove o Blacksadu i Umpah Pahu - do kraja mjeseca cu ti poslati Morta Cindera i Nocturnalse - sljedeci mjesec Bleka i Bernarda Princea - nakon NG-e Jonaha Hexa i možda Transmetropolitana |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 18/11/2008 : 21:54:34
|
Ajd da malo popunimo i dio sa junacima... |
|
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Posted - 18/11/2008 : 22:40:37
|
Izgleda da ce ovaj topic postati kao onaj "Nove recenzije...", ali dajte prijedlog za novi naziv topica, jer po ovome ("Novi tekstovi junaka") ispada da su junaci, zapravo (ti cudni) ljudi koji pišu tekstove, hm, hm.
Kolko samo najava od strane @flambya?! Mogu samo reci: "Ti bokca!"
Baš sam htio sugerirati Bernarda Princea, ali vidim da je vec uzeto na znanje. Ostali prijedlozi za ubuduce: - Ramiro - Tangi i Laverdir - Gaston - Tin Tin - Ratnici s Akbara (U potrazi za pticom vremena...) - to je više samo strip album, ali vidim da je moguce i to - Lone Wolf - Akira - Gea - Dragonero
Evo i primjera gdje nema one tabele: http://www.stripovi.com/index.asp?RedirURL=http%3A%2F%2Fwww%2Estripovi%2Ecom%2Fbilal%2Easp%3F
A što se tice samog novog dizajna sajta, moj prijedlog je da se uklone sve suvišne rubrike, uljepšaju najaktivnije, dodaju nove (po mogucnosti interaktivne). Valjalo bi zaposliti neke freakove koji bi (uživali) nadzirati homepage i prijavljvati nepravilnosti svakave vrste. Etoga. |
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
|
|
|
Topic |
|