forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novi tekstovi junaka
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 19/11/2008 : 00:39:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Ma pokazao nam je markos kako bi izgledala preliminarna verzija homepagea svojedobno, no veli da treba vremena da sjedne sa dizajnericom i sve sredi. Znaš koliko se covjek angažirao oko izdavaštva...

Glede tabela, markos može napraviti što god želi na sajtu, pa cak i maknuti tabelu ili je promijeniti, inferno, dok sam ja samo urednik koji nema pristupa programerskom dijelu. Još i to! Ovako mi je dobro kak je sad.

Ja sam vec mislio otvoriti ovakav topic, no kako bi to izgledalo da ga otvorim i napišem - gle na homepageu su moji tekstovi!

Flambija sam vec prije nagovarao nek napiše nešto, no izgleda da se konacno ukljucio. Valjda je prijelomna stvar bila editiranje recenzije...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 19/11/2008 : 14:30:09  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
quote:
Originally posted by Inferno

Izgleda da ce ovaj topic postati kao onaj "Nove recenzije...", ali dajte prijedlog za novi naziv topica, jer po ovome ("Novi tekstovi junaka") ispada da su junaci, zapravo (ti cudni) ljudi koji pišu tekstove, hm, hm.

Kolko samo najava od strane @flambya?! Mogu samo reci: "Ti bokca!"

Baš sam htio sugerirati Bernarda Princea, ali vidim da je vec uzeto na znanje.
Ostali prijedlozi za ubuduce:
- Ramiro
- Tangi i Laverdir
- Gaston
- Tin Tin
- Ratnici s Akbara (U potrazi za pticom vremena...) - to je više samo strip album, ali vidim da je moguce i to
- Lone Wolf
- Akira
- Gea
- Dragonero

Evo i primjera gdje nema one tabele: http://www.stripovi.com/index.asp?RedirURL=http%3A%2F%2Fwww%2Estripovi%2Ecom%2Fbilal%2Easp%3F

Odlucio sam prvo tih nekoliko kracih serijala napraviti, da se uhodam. Moram priznati da nije baš lako kako sam mislio... Moraš reci nešto o autorima, pa o radnji, pa o crtežu, pa o epizodama, toku serijala, ... a sve mora biti povezano i citko! Huh...

quote:
A što se tice samog novog dizajna sajta, moj prijedlog je da se uklone sve suvišne rubrike, uljepšaju najaktivnije, dodaju nove (po mogucnosti interaktivne). Valjalo bi zaposliti neke freakove koji bi (uživali) nadzirati homepage i prijavljvati nepravilnosti svakave vrste.
Etoga.

Bilo bi odlicno kada bi covjek te stvari mog'o postavljati na sajt kao komentare na recenzije, ali naravno da ima netko to nadgleda. DeeCay, i onda bi on odlucivao što je dobro a što ne. Ako valja klikne OK i onda taj tekst mogu svi vidjeti, ako ne klik DISCART i sve se izbriše. Hmm, to bi ustvari bilo predobro.

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 19/11/2008 : 14:34:30  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Ja sam vec mislio otvoriti ovakav topic, no kako bi to izgledalo da ga otvorim i napišem - gle na homepageu su moji tekstovi!

Mog'o si zamoliti Raspucina da ga otvori umjesto tebe

quote:
Flambija sam vec prije nagovarao nek napiše nešto, no izgleda da se konacno ukljucio. Valjda je prijelomna stvar bila editiranje recenzije...

Khmm, molio bih...

Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 19/11/2008 : 14:39:59  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
Medutim po meni je najveci problem to što se te junacine ne pojavljuju u onom stupcu kad udeš pod junake/autore. Ako bude još nekoliko novih tekstova neki stariji tekstovi ce relativno brzo potonuti na dno tog dijela s vijestima, i više nema šanse da ih netko iskopa od tamo...

@delbojev Fantom, @Gil-galadov Princ Valiant, @Dijarejina Momo... :)))))

Edited by - flamboyant soul on 19/11/2008 14:41:05
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 19/11/2008 : 14:55:03  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by flamboyant soul

Medutim po meni je najveci problem to što se te junacine ne pojavljuju u onom stupcu kad udeš pod junake/autore. Ako bude još nekoliko novih tekstova neki stariji tekstovi ce relativno brzo potonuti na dno tog dijela s vijestima, i više nema šanse da ih netko iskopa od tamo...

@delbojev Fantom, @Gil-galadov Princ Valiant, @Dijarejina Momo... :)))))

Vec sam ja rekao našem dragom moderatoru... Mogu samo reci da je Markos to uzeo u obzir kod novog izgleda homepagea. Neke stvari ce se izbaciti tako da nece biti potrebe za tim linkovima onda.

Ideja i jest da se novi sajt bude dinamicniji, da se redovito updejtaju neke vijesti i to od veceg broja ljudi.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 19/11/2008 : 15:00:36  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
Znam, pricali smo vec o tome

Onda ceš ti postati suvišan... Nebi se ja tome toliko veselio da sam na tvom mjestu

Edited by - flamboyant soul on 19/11/2008 15:23:53
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 19/11/2008 : 16:41:36  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:

Znam, pricali smo vec o tome

Onda ceš ti postati suvišan... Nebi se ja tome toliko veselio da sam na tvom mjestu

Oh my, to ce mi biti kraj (rima!) Takva ti je to sudba kleta...

Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 19/11/2008 : 17:23:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message
quote:

Kolko samo najava od strane @flambya?! Mogu samo reci: "Ti bokca!"

Baš sam htio sugerirati Bernarda Princea, ali vidim da je vec uzeto na znanje.
Ostali prijedlozi za ubuduce:
- Ramiro
- Tangi i Laverdir
- Gaston
- Tin Tin
...

Evo ja sam upravo rezervisao Tintina, a veoma brzo ce i Silver Surfer.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 21/11/2008 : 15:00:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Kako je flambie i obecao, našem timu tekstaša pridružio se sa dva teksta o Blacksadu:

http://www.stripovi.com/ShowHeroPage.asp?Hero=UMP

i Umpah Pahu:

http://www.stripovi.com/ShowHeroPage.asp?Hero=BLS

Ništa vas ne košta pogledati , procitati i guštati, vec prema vlastitim afinitetima!

Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 21/11/2008 : 15:08:13  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
''Bela macka, Crni macor''

Ja sam ustvari napisao samo ''crni macor'', ovo ''bela macka'' je Dikejevo ;)))

Da cujem reakcije, pa idemo dalje!

Edited by - flamboyant soul on 21/11/2008 15:09:01
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 21/11/2008 : 15:10:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
quote:

Reakcija pozitivna. IDI DALJE!!!

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 21/11/2008 : 15:16:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:

Ko Kusturicin film... Nisam mogao odoljeti!

Meni su prikazi odlicni. Veli meni kolegica koja je citala tekst, "Ma doslovno sam svršavala citajuci tekst... Jel me možeš upoznati s tim macorom flamboyant soulom?"

Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 21/11/2008 : 15:21:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
quote:

quote:

Ko Kusturicin film... Nisam mogao odoljeti!

Meni su prikazi odlicni. Veli meni kolegica koja je citala tekst, "Ma doslovno sam svršavala citajuci tekst... Jel me možeš upoznati s tim macorom flamboyant soulom?"

Cuvaj se ti te kolegice da tebe ne napadne Ima li što nova u vezi Novog Sada?

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 21/11/2008 : 16:38:23  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
quote:

Hehe, drago mi je da barem netko uživa (i svršava) uz moju pomoc.

quote:
Originally posted by hello

Reakcija pozitivna. IDI DALJE!!!

Pa dakle, zadovoljavam ženske, izdavaci su sretni... Što više covjek može poželjeti od života?!

Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 21/11/2008 : 16:38:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
Odlicni tekstovi, nema šta!

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 21/11/2008 : 16:39:32  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
quote:

Odlicni tekstovi, nema šta!

Hvala, dabogda položio sve ispite!

Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 02/12/2008 : 19:59:03  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
Gotov je Blek u izvedbi Delboj-FS! Ima i jedno iznenadenje!

Ajmo DeeCay!

(Nije da se reklamiram, stvarno ali nisam mog'o izdržat'! )

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17002 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 03/12/2008 : 10:27:39  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
Hadje, da vidimo i to cudo.

Da li da najavljujemo još neke tekstove koje sam predlagao ili da to ostane ovako, pa ako šta napišemo - napišemo?
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 03/12/2008 : 18:57:43  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
Ma kakve crne najave, ja sam najavio još neke tekstove pa jedva stižem. To cemo lako nakon NG-e.

Samo, izgleda da je Dikej vec odletio za Izrael...

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17002 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 04/12/2008 : 09:48:32  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
Dobro, onda ako šta napišemo - napišemo. Možda i ja napišem neki tekst samostalno.
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 04/12/2008 : 15:02:27  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
Blek ce nekoliko dana biti na cekanju. DeeCay nam je otišao na put u Izrael.

Edited by - flamboyant soul on 04/12/2008 15:02:37
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000