Author |
Topic |
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 19/11/2008 : 00:39:35
|
Ma pokazao nam je markos kako bi izgledala preliminarna verzija homepagea svojedobno, no veli da treba vremena da sjedne sa dizajnericom i sve sredi. Znaš koliko se covjek angažirao oko izdavaštva...
Glede tabela, markos može napraviti što god želi na sajtu, pa cak i maknuti tabelu ili je promijeniti, inferno, dok sam ja samo urednik koji nema pristupa programerskom dijelu. Još i to! Ovako mi je dobro kak je sad.
Ja sam vec mislio otvoriti ovakav topic, no kako bi to izgledalo da ga otvorim i napišem - gle na homepageu su moji tekstovi!
Flambija sam vec prije nagovarao nek napiše nešto, no izgleda da se konacno ukljucio. Valjda je prijelomna stvar bila editiranje recenzije... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 19/11/2008 : 14:30:09
|
quote: Originally posted by Inferno
Izgleda da ce ovaj topic postati kao onaj "Nove recenzije...", ali dajte prijedlog za novi naziv topica, jer po ovome ("Novi tekstovi junaka") ispada da su junaci, zapravo (ti cudni) ljudi koji pišu tekstove, hm, hm.
Kolko samo najava od strane @flambya?! Mogu samo reci: "Ti bokca!"
Baš sam htio sugerirati Bernarda Princea, ali vidim da je vec uzeto na znanje. Ostali prijedlozi za ubuduce: - Ramiro - Tangi i Laverdir - Gaston - Tin Tin - Ratnici s Akbara (U potrazi za pticom vremena...) - to je više samo strip album, ali vidim da je moguce i to - Lone Wolf - Akira - Gea - Dragonero
Evo i primjera gdje nema one tabele: http://www.stripovi.com/index.asp?RedirURL=http%3A%2F%2Fwww%2Estripovi%2Ecom%2Fbilal%2Easp%3F
Odlucio sam prvo tih nekoliko kracih serijala napraviti, da se uhodam. Moram priznati da nije baš lako kako sam mislio... Moraš reci nešto o autorima, pa o radnji, pa o crtežu, pa o epizodama, toku serijala, ... a sve mora biti povezano i citko! Huh...
quote: Originally posted by Inferno A što se tice samog novog dizajna sajta, moj prijedlog je da se uklone sve suvišne rubrike, uljepšaju najaktivnije, dodaju nove (po mogucnosti interaktivne). Valjalo bi zaposliti neke freakove koji bi (uživali) nadzirati homepage i prijavljvati nepravilnosti svakave vrste. Etoga.
Bilo bi odlicno kada bi covjek te stvari mog'o postavljati na sajt kao komentare na recenzije, ali naravno da ima netko to nadgleda. DeeCay, i onda bi on odlucivao što je dobro a što ne. Ako valja klikne OK i onda taj tekst mogu svi vidjeti, ako ne klik DISCART i sve se izbriše. Hmm, to bi ustvari bilo predobro. |
Dobro i šta mi sada treba da uradimo? |
|
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Posted - 19/11/2008 : 14:34:30
|
quote: Originally posted by DeeCay
Ja sam vec mislio otvoriti ovakav topic, no kako bi to izgledalo da ga otvorim i napišem - gle na homepageu su moji tekstovi!
Mog'o si zamoliti Raspucina da ga otvori umjesto tebe
quote: Originally posted by DeeCay Flambija sam vec prije nagovarao nek napiše nešto, no izgleda da se konacno ukljucio. Valjda je prijelomna stvar bila editiranje recenzije...
Khmm, molio bih... |
|
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Posted - 19/11/2008 : 14:39:59
|
Medutim po meni je najveci problem to što se te junacine ne pojavljuju u onom stupcu kad udeš pod junake/autore. Ako bude još nekoliko novih tekstova neki stariji tekstovi ce relativno brzo potonuti na dno tog dijela s vijestima, i više nema šanse da ih netko iskopa od tamo...
@delbojev Fantom, @Gil-galadov Princ Valiant, @Dijarejina Momo... :))))) |
Edited by - flamboyant soul on 19/11/2008 14:41:05 |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 19/11/2008 : 14:55:03
|
quote: Originally posted by flamboyant soul
Medutim po meni je najveci problem to što se te junacine ne pojavljuju u onom stupcu kad udeš pod junake/autore. Ako bude još nekoliko novih tekstova neki stariji tekstovi ce relativno brzo potonuti na dno tog dijela s vijestima, i više nema šanse da ih netko iskopa od tamo...
@delbojev Fantom, @Gil-galadov Princ Valiant, @Dijarejina Momo... :)))))
Vec sam ja rekao našem dragom moderatoru... Mogu samo reci da je Markos to uzeo u obzir kod novog izgleda homepagea. Neke stvari ce se izbaciti tako da nece biti potrebe za tim linkovima onda.
Ideja i jest da se novi sajt bude dinamicniji, da se redovito updejtaju neke vijesti i to od veceg broja ljudi. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Posted - 19/11/2008 : 15:00:36
|
Znam, pricali smo vec o tome
Onda ceš ti postati suvišan... Nebi se ja tome toliko veselio da sam na tvom mjestu |
Edited by - flamboyant soul on 19/11/2008 15:23:53 |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 19/11/2008 : 16:41:36
|
Znam, pricali smo vec o tome
Onda ceš ti postati suvišan... Nebi se ja tome toliko veselio da sam na tvom mjestu
Oh my, to ce mi biti kraj (rima!) Takva ti je to sudba kleta... |
|
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik
Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
Posted - 19/11/2008 : 17:23:48
|
Kolko samo najava od strane @flambya?! Mogu samo reci: "Ti bokca!"
Baš sam htio sugerirati Bernarda Princea, ali vidim da je vec uzeto na znanje. Ostali prijedlozi za ubuduce: - Ramiro - Tangi i Laverdir - Gaston - Tin Tin ...
Evo ja sam upravo rezervisao Tintina, a veoma brzo ce i Silver Surfer. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Posted - 21/11/2008 : 15:08:13
|
''Bela macka, Crni macor''
Ja sam ustvari napisao samo ''crni macor'', ovo ''bela macka'' je Dikejevo ;)))
Da cujem reakcije, pa idemo dalje! |
Edited by - flamboyant soul on 21/11/2008 15:09:01 |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Member since 14/07/2006 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 21/11/2008 : 15:16:02
|
Ja sam ustvari napisao samo ''crni macor'', ovo ''bela macka'' je Dikejevo ;))) Da cujem reakcije, pa idemo dalje!
Ko Kusturicin film... Nisam mogao odoljeti!
Meni su prikazi odlicni. Veli meni kolegica koja je citala tekst, "Ma doslovno sam svršavala citajuci tekst... Jel me možeš upoznati s tim macorom flamboyant soulom?"
|
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 21/11/2008 : 15:21:16
|
Ja sam ustvari napisao samo ''crni macor'', ovo ''bela macka'' je Dikejevo ;))) Da cujem reakcije, pa idemo dalje!
Ko Kusturicin film... Nisam mogao odoljeti!
Meni su prikazi odlicni. Veli meni kolegica koja je citala tekst, "Ma doslovno sam svršavala citajuci tekst... Jel me možeš upoznati s tim macorom flamboyant soulom?"
Cuvaj se ti te kolegice da tebe ne napadne Ima li što nova u vezi Novog Sada? |
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
|
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Posted - 21/11/2008 : 16:38:23
|
Hehe, drago mi je da barem netko uživa (i svršava) uz moju pomoc.
quote: Originally posted by hello
Reakcija pozitivna. IDI DALJE!!!
Pa dakle, zadovoljavam ženske, izdavaci su sretni... Što više covjek može poželjeti od života?! |
|
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Posted - 21/11/2008 : 16:39:32
|
Odlicni tekstovi, nema šta!
Hvala, dabogda položio sve ispite! |
|
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Posted - 02/12/2008 : 19:59:03
|
Gotov je Blek u izvedbi Delboj-FS! Ima i jedno iznenadenje!
Ajmo DeeCay!
(Nije da se reklamiram, stvarno ali nisam mog'o izdržat'! ) |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17002 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 03/12/2008 : 10:27:39
|
Hadje, da vidimo i to cudo.
Da li da najavljujemo još neke tekstove koje sam predlagao ili da to ostane ovako, pa ako šta napišemo - napišemo? |
|
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Posted - 03/12/2008 : 18:57:43
|
Ma kakve crne najave, ja sam najavio još neke tekstove pa jedva stižem. To cemo lako nakon NG-e.
Samo, izgleda da je Dikej vec odletio za Izrael... |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17002 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik